|
Nu esti logat.
Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptive-2#20 2006-12-02 22:31:18
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveMultumesc Nashira! Offline #21 2006-12-02 23:49:32
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptive
Nobody home Offline #22 2006-12-03 01:41:09
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivedar mie nimeni nu imi poate raspunde la intrebare? "cum as putea sa atenuez oboseala din primele 7 zile de dupa ciclu, eu luand marvelon. oare exista ceva? caci ma lupt cumplit de tare sa nu pic de somn si de epuizare. Offline #23 2006-12-03 02:55:15
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivecarla, oare daca iti faci analize sa vezi nivelul hormonilor (daca zici ca din cauza asta te simti obosita) si te duci cu rezultatele la doctor (ginecolog sau planning) nu poate sa-ti schimbe anticonceptionalul cu ceva care sa-ti suplimenteze hormonii tai? Nu stiu sigur...dar asa gandesc. Daca de exemplu oboseala e din cauza ca in timpul menstruatiei iti scade de ex nivelul unui hormon...daca iei un anticonceptional care contine acel hormon in cantitate mai mare, poate te ajuta sa-ti mentii un echilibru hormonal. Poate stiu fetele mai bine...sau vezi ce iti raspunde si doctoressa. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #24 2006-12-04 16:35:25
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveAzi am primit o veste destul de "sperietoare" si doctorita mi-a dat o groaza de pastile....dar pe prospect scrie ca ar trebui sa opresc anticonceptionalele. E adevarat? Offline Publicitateloading...
#25 2006-12-05 14:32:00
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivepink_brain, pe care prospect???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2006-12-06 14:01:02
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveBuna. Fasigin si Klion D 100 interactioneaza in vre un fel cu anticonceptionalele? Eu folosesc Novinnete.Multumesc Offline #27 2006-12-06 14:01:56
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveNici Fasigyn nici klion nu scad efectul contraceptivelor(presupun ca asta te interesa, nu alte feluri de interactiuni) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2006-12-06 14:02:43
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivemultumec mult pentru raspun Offline #29 2006-12-13 19:55:21
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveIn perioada asta vad ca ma incearca o raceala, si m-am obisnuit de multi ani sa iau Paracetamol cand observ ca ma paste vreun pericol. Acum sunt cam nedumerita, caci Paracetamolul se afla pe "lista neagra" de medicamente cu care interactioneaza anticonceptionalele pe care am inceput sa le iau ieri abia (Harmonet). Care dintre cele doua medicamente vor avea efect redus? Si cum ati facut voi cu racelile usoare, exceptand ceaiurile si pazitul de frig? Offline #30 2006-12-13 20:04:59
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveefectul anticonceptionalelor este scazut doar de antibiotice iar paracetamolul nu este un antibiotic... happy with him...inlove with him... Offline #31 2006-12-13 20:14:10
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveAsa stiam si eu, insa in prospectul de la Harmonet apar multe altele pe langa antibiotice. Acum, cautand repejor pe internet un prospect de la paracetamol am gasit asa ceva: "Interactiuni: [...] Estrogenii si contraceptivele estro-progestative cresc metabolismul hepatic al paracetamolului. Paracetamolul poate reduce reactiile adverse ale interferonului." Din pacate, termenii acestia sunt cam straini de cunostintele mele si nu am de unde afla in scurt timp decat de la cineva de pe aici care e familiarizat cu ei . Offline #32 2006-12-13 20:21:56
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivesincer si pt mine sunt cam straini...maine doctoressa te poate lamuri...dar dak dai o cautare la paracetamol ai sa vezi ca peste tot se zice ca nu interactioneaza cu antibebeurile...dar pt linishtea ta asteapta pana maine sa vb cu doctoressa happy with him...inlove with him... Offline #33 2006-12-13 20:34:00
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveAm rabdare Offline #34 2006-12-13 21:50:13
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveparacetamolul e ok oanac, decat sa ai rabdare, mai bine dai cautare dupa "paracetamol". afli mai repede...) Nobody home Offline #35 2006-12-14 11:14:51
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveam luat niste picaturi k sunt foarte racita e vreo pb?adk scade in vreun fel sau altu efectul contracepivelor?pinosol se num. picaturile. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #36 2006-12-14 11:24:11
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveblue_elf, cred ca nu. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #37 2006-12-14 11:27:24
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveok ms.deci nu . pot sta linistita. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #38 2006-12-28 18:36:01
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivesal fetelor! vreau sa stiu daca ZENTEL interactioneaza cu antibebe pls Ultima oara a fost editat de possesiv (2006-12-28 18:48:48) Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|