|
Nu esti logat.
Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptive-8#134 2007-02-28 20:39:04
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivestrepsil sigur nu eu iau mereu si nu am patit nimic si am intrebat-o si pe doctoressa deci ia linistita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #135 2007-02-28 20:59:46
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveoky...ms ralucaelena...nu crede am nici eu ca e dar prefer sa fiu sigura happy with him...inlove with him... Offline #136 2007-03-23 13:11:07
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveMa doare gatul si iau Tagremin. Interactioneaza cu anticonceptionalele? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #137 2007-03-23 14:29:07
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivenu cred ca interactioneaza cu ac..nu ar avea dc ,doar e pastila de gat...mai asteapta si alte pareri.. Offline #138 2007-03-25 13:42:10
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveAm gasit raspunsul pe forum. A mai intrebat cineva de tagremin iar doctoressa a spus ca nu interactioneaza cu anticonceptionalele. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline Publicitateloading...
#139 2007-04-01 15:23:57
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivebuna, am si eu o intrebare si sper ca nu s-a mai raspuns la ea ca sa fiu trasa de urechi.. Am probleme cu circulatia periferica si mi s-a prescris ginko biloba.. interactioneaza cu AC? Dar pastilutele de calciu + vitamina D (unele verzi, trebuie sa iau 3 pe zi)? Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #140 2007-04-01 15:41:21
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptive10q Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #141 2007-04-02 10:58:51
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveFetelor am nevoie de parerea voastra. Sunt racita de vreo 2 zile si am luat de la plafar niste picaturi pt nas. Se numesc Nazomer forte si au in compozitie solutie marina cu echinaceea. Ar putea sa interactioneze cu anticonceptionalele? Offline #142 2007-04-02 11:01:35
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivenu. Nobody home Offline #143 2007-04-03 16:51:28
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveketonalul interactioneaza cu AC? eu iau Karissa.. Offline #144 2007-04-03 16:59:39
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivenu mami de minuni Offline #145 2007-04-03 21:04:40
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivea luat mama acuma ceva ovule dezinfectante betadine .... se face tratamen 7 zile...cica is f bune cu ion ... habar nam ... acuma nush ... au ceva cu antibebele sau nu ? nu stiti ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #146 2007-04-03 21:07:42
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivedaca sunt ovule au actiune locala si nu au nimic cu anticonceptionalele...mai asteapta si alte pareri... happy with him...inlove with him... Offline #147 2007-04-04 19:25:40
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivesper sa nu aiba ms oricum... oare au ceva cu actu sexual ... trebuie prezervativ nu stiti ? Ultima oara a fost editat de dida (2007-04-04 19:54:31) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #148 2007-04-11 22:02:41
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveProcto - glyvenol crema se foloseste in tratarea inflamatiei secundare a regiunii anale , si contine tribenosid si lidocaina clorhidrat precum si metilparaben si propilparaben - interactioneaza cumva cu AC? we're part of a neverending story Offline #149 2007-04-12 17:04:55
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivenu stiu daca interac ,dar sunt pt reg anala, si nu ar trebui . asteapta pan aiti raspunde cineva care stie mai bine ofera viata unui mic inger Offline #150 2007-04-15 14:30:36
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveactioneaza local nu interactioneaza:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #151 2007-04-15 14:47:38
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveam si eu o intrebare. iau un medicament care contine:batranis,brusture,coada-calului,fenicul,galbenele,limba mielului,mesteacan,muguri de pin,pir,soc,shinduf. Indicatii:afectiuni ale rinichilor,astenie sexuala, stari de decitalizare,tulburari de ciclu menstrual,hipersensibilitate la frig,insomnie,depresie ,dipnee,astm,lumbago. Eu il iau pt rinighi ca am probleme cu unul. Scade efectul anticc vreo unul din componentele sale ? eu am auzit de sunatoare dar de altele nu . multumesc. Ultima oara a fost editat de minola (2007-04-15 14:48:30) ofera viata unui mic inger Offline #152 2007-04-15 14:56:24
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivenu interactioneaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|