homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptive-95

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptive

#1787 2011-08-11 23:24:10

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptive

asa o sa fac, mersi puss

#1788 2011-08-12 11:25:10

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

kdeea a scris:

Bromcho-Vaxom si Activit Imuno ( acesta din urma contine lapte colostru, lactoferina, vitamina C ) nu interactioneaza, nu ?

kapitulation Please ! big_smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1789 2011-08-12 11:39:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nu smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1790 2011-08-12 13:31:09

kdeea
Platinum member

Stiam bine smile puss Merci !

#1791 2011-08-12 13:48:48

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

kdeea a scris:

kdeea a scris:

Bromcho-Vaxom si Activit Imuno ( acesta din urma contine lapte colostru, lactoferina, vitamina C ) nu interactioneaza, nu ?

kapitulation Please ! big_smile

offtopic colostru?  visslar ciudat.

Publicitate

loading...

#1792 2011-08-12 14:56:59

kdeea
Platinum member

Asa scrie pe cutie ... De ce zici ca e ciudat ?

Asta e: http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2776     http://www.ropharma.ro/Images/Produse/A … no-400.gif

#1793 2011-08-12 15:18:14

moksha
Hero member

kdeea a scris:

Asa scrie pe cutie ... De ce zici ca e ciudat ?

Asta e: http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2776     http://www.ropharma.ro/Images/Produse/A … no-400.gif

pai colostrul se cheama laptele pe care il produce sa zic asa o femeie insarcinata. sau ma rog, un mamifer insarcinat. de aia mi se pare un pic insarcinata...o sa ma documentez mai bine, pentru ca daca stam sa ne gandim prin colostru se transmit si boli infectioase, nu?

de aia ziceam, nu ca sa te sperii pe tine, nu am mai auzit. cu siguranta nu e vorba de colostru de la oameni smile

#1794 2011-08-12 15:30:23

kdeea
Platinum member

Hm. Stiam ce inseamna colostru, doar ca niciodata nu mi-am pus problema ca ar fi ciudat, am luat-o asa cum e ... Mi-a zis doctorita sa iau ceva pentru imunitate ( am imunitatea cam sub nivelul marii, din pacate, si ma apuca toate virozele si candidozele s.a.m.d ) si asta a fost ce mi-a recomandat farmacista ... Ma gandesc ca din moment ce se vinde la farmacii, nu e de rau lol Sper insa ca nu se pune problema sa interactioneze cu anticonceptionalele big_smile

#1795 2011-08-12 17:08:49

moksha
Hero member

kdeea a scris:

Hm. Stiam ce inseamna colostru, doar ca niciodata nu mi-am pus problema ca ar fi ciudat, am luat-o asa cum e ... Mi-a zis doctorita sa iau ceva pentru imunitate ( am imunitatea cam sub nivelul marii, din pacate, si ma apuca toate virozele si candidozele s.a.m.d ) si asta a fost ce mi-a recomandat farmacista ... Ma gandesc ca din moment ce se vinde la farmacii, nu e de rau lol Sper insa ca nu se pune problema sa interactioneze cu anticonceptionalele big_smile

nu la asta ma refeream, nu interactioneaza cu anticonceptionalele. eu ma refeream ca e pur si simplu ciudat sa citesc colostru pe un medicament. eu una m-am gandit instant la colostru de om, ceea ce cred ca e exclus. mie personal imi spuna ciudat, asta e tot.

doar ca colostrul de vacuta nu are cu ce sa te ajute la imunitate. in fine, nu conteaza smile

#1796 2011-08-12 17:17:35

kdeea
Platinum member

Hm, m-ai pus pe ganduri ... Ma rog, rau nu cred ca imi fac, ma gandesc. Ca nu le-am luat din piata de la tata Floarea lol Oricum nu sunt decat vreo 15 pastile sau asa ceva, deci le termin repede.

puss

#1797 2011-08-12 17:41:08

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

moksha a scris:

eu una m-am gandit instant la colostru de om

si eu lol dar am tacut, sa nu radeti de mine big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1798 2011-08-13 09:38:16

ina26
New member
Inregistrat: 2009-09-06

Dragele mele... eu am mers la planing acum o luna si jumatate la un cabinet din clinica si mi-a zis ca interactioneaza unidoxul si fluconazolul cu anticonceptionalele, iar acum am fost la un control la o doamna doctor care mie imi place foarte mult dintotdeauna care are cabinet particular cu planing si ginecologie. Ei doamna doctor mi-a enumerat frumos 6 antibiotice care interactioneaza cu anticonceptionalele din care 3 se dau pt tuberculoza, 2 numai in clinica cand esti internat se folosesc si inca unul. La fel si de sunatoare mi-a zis si mi-a specificat, doar in cazul in care o iei in randuri repetate. asa ca mi-a zis ca pot sa iau unidoxul si fluconazolul fara probleme, deoarece doxiciclina era pe lista ca se poate lua chiar si cand au aparut anticonceptionalele si nu aveau atatea cercetari aprofundate de ele. In concluzie mi-a zis ca inafara de cele 6 pot lua linistita alte antibiotice ca nu se intampla nimic si ca nici nu a avut nici un caz de sarcina nedorita la paciente care utilizeaza antibebe de cand e ea medic. Deci nu stiu ce sa zic...dar am mai auzit persoane care au luat unidox si nu le-a afectat. Problema e ca nu stiu de ce mi s-a zis si de Fluconazol altceva pana acum. Tind sa am incredere in aceasta doamna doctor care de fiecare data cand am mers cu probleme nerezolvate de alti medici ea mi-a oferit solutii simple si eficiente. Plus ca si pe prospect scrie ca nu toate antibioticele interfereaza si atunci de unde povestile astea pe internet ca daca e antibiotic nu-l lua?

The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market...

#1799 2011-08-13 10:38:13

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

uite ce scrie de exemplu pe prospectul Novynette
"Administrarea concomitentă a altor medicamente precum cele anticonvulsivante, antibiotice, antivirale, tranchilizante, laxative şi medicamente pe bază de sunătoare (Hypericum perforatum) poate diminua efectul Novynette."

Diane 35
"Unele medicamente pot opri actiunea Diane-35. Acestea includ medicamentele utilizate pentru tratarea epilepsiei (de exemplu, primidona, fenitoina, barbituricele); a tuberculozei (de exemplu, rifampicina, rifabutina) si infectiei HIV (de exemplu, ritonavir); antibiotice (de exemplu, penicilinele, tetraciclinele, griseofulvina) utilizate pentru alte boli infectioase si preparatele pe baza de sunatoare (utilizate in special pentru tratamentul starilor depresive)."

Si lista poate continua la nesfarsit. Asa ca e bine sa citesti prospectul inainte sa faci vreo tampenie, paza buna trece primejdia rea, oricata incredere ai avea intr-un medic pana la urma nu respectivul medic suporta consecintele unei eventuale sarcini nedorite, asa ca mai bine previi decat sa tratezi.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1800 2011-08-14 11:26:42

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Dupa raceala mea de doua saptamani, sau infectie sau ce-o fi fost ea, hai sa fac bilantul, sa ma asigur ca nu ma trezesc pachet 2 in 1:
-Erdomed?
-Paxeladine sirop?
-Stodal sirop?
Un doctor a avut geniala idee sa imi dea sa iau doua zile Augmentin ca cica mi-ar trece. Am luat, m-am facut mai rau. Azi e a7a zi cand iau pastiluta dupa ce m-am lasat de Augmentin ( am luat sambata si duminica trecuta), deci dupa calculele mele, maine ar trebui sa fiu back on the safe side...

#1801 2011-08-14 12:19:03

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

ina26 a scris:

Dragele mele... eu am mers la planing acum o luna si jumatate la un cabinet din clinica si mi-a zis ca interactioneaza unidoxul si fluconazolul cu anticonceptionalele, iar acum am fost la un control la o doamna doctor care mie imi place foarte mult dintotdeauna care are cabinet particular cu planing si ginecologie. Ei doamna doctor mi-a enumerat frumos 6 antibiotice care interactioneaza cu anticonceptionalele din care 3 se dau pt tuberculoza, 2 numai in clinica cand esti internat se folosesc si inca unul. La fel si de sunatoare mi-a zis si mi-a specificat, doar in cazul in care o iei in randuri repetate. asa ca mi-a zis ca pot sa iau unidoxul si fluconazolul fara probleme, deoarece doxiciclina era pe lista ca se poate lua chiar si cand au aparut anticonceptionalele si nu aveau atatea cercetari aprofundate de ele. In concluzie mi-a zis ca inafara de cele 6 pot lua linistita alte antibiotice ca nu se intampla nimic si ca nici nu a avut nici un caz de sarcina nedorita la paciente care utilizeaza antibebe de cand e ea medic. Deci nu stiu ce sa zic...dar am mai auzit persoane care au luat unidox si nu le-a afectat. Problema e ca nu stiu de ce mi s-a zis si de Fluconazol altceva pana acum. Tind sa am incredere in aceasta doamna doctor care de fiecare data cand am mers cu probleme nerezolvate de alti medici ea mi-a oferit solutii simple si eficiente. Plus ca si pe prospect scrie ca nu toate antibioticele interfereaza si atunci de unde povestile astea pe internet ca daca e antibiotic nu-l lua?

eu te cred ca tu ai incredere in d-na dr dar cum a zis si Emilya, nu d-na dr trage daca tu ai vreo sarcina nedorita..in cazul asta vei fi doar un caz in plus care face avort si o eroare medicala.. atat si nimic mai mult. eu iti spun din proprie experienta de ce cred ca antibioticele interactioneaza cu AC.. pentru ca eu cand am avut nevoie sa iau antibiotice am inceput sa am spotting fiindca efectul pastilelor s-a diminuat(ca si cum as fi uitat una sau mai multe pilule) de unde reiese ca nu mai eram protejata 100 %. tu faci cum vrei dar mai bine previi decat sa tratezi..prezervativul nu e chiar un capat de lume, la fel si abstinenta.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#1802 2011-08-14 23:17:26

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu nu ma pricep omnia asteapta sa vezi ce zic fetele maine

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1803 2011-08-15 21:35:40

OmniaVincitAmor
Insomniac member

OmniaVincitAmor a scris:

Dupa raceala mea de doua saptamani, sau infectie sau ce-o fi fost ea, hai sa fac bilantul, sa ma asigur ca nu ma trezesc pachet 2 in 1:
-Erdomed?
-Paxeladine sirop?
-Stodal sirop?
Un doctor a avut geniala idee sa imi dea sa iau doua zile Augmentin ca cica mi-ar trece. Am luat, m-am facut mai rau. Azi e a7a zi cand iau pastiluta dupa ce m-am lasat de Augmentin ( am luat sambata si duminica trecuta), deci dupa calculele mele, maine ar trebui sa fiu back on the safe side...

+ Bioflu?

Si va rog raspundeti-mi, pentru ca azi am facut sex, ca dupa calculul meu eram safe, si vreau sa stiu daca raman sau nu gravida. F*tu-mi Augmentinul, ca m-a mancat sa il iau...

#1804 2011-08-16 12:44:41

blueskysimona
Membru
Inregistrat: 2011-08-16

Tot in legatura cu Yaz vreau sa pun si eu o intrebare, sunt noua pe aici si nu stiam exact unde sa postez intrebarea.
Vreau sa iau Lamisil pastile pentru tratarea unei onicomicoze. Interactioneaza Lamisilul cu Yaz?
Am mai luat in trecut Terbisil, dar in aceea perioada nu luam anticonceptionale, stiti cumva si ceva de Terbisil daca interactioneaza sau nu?
Multumesc.

#1805 2011-08-17 21:24:09

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Hello? Anyone? Sunt ou Kinder cu surpriza, da sau ba?

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptive

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.