homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce parintii nu ne respecta si noua deciziile?

#1 2008-05-26 14:41:10

yonny
New member
Inregistrat: 2008-05-25

de ce parintii nu ne respecta si noua deciziile?

akm 5 ani am cunoscut un baiat,chiar in ziua de revelion.am facut revelionul impreuna si a ramas sa ne mai vedem.am fost impreuna o perioada ...cam cateva luni,timp in care eu am ajuns sa il iubesc f mult.tata nu era de acord nici in ruptul capului...in fine.dupa un timp ne-am despartit.gandurile mele erau numai la el,parca il iubeam din ce in ce mai mult.destinul a facut ca noi sa ne regasim si sa ne impacam,eram f fericita...insa dupa ce i-am dariut virginitatea mea el ma parasit...am suferit mult si at si am plecat cu gandul sa il uit k nu ma merita .intre timp tata imi gasise jurnalul in care scria normal k mam culcat cu el.nu va imaginati c a iesit si ce scandal am avut.va dati seama k akm il ura si mai mult.cam peste 1an treb s plec din tara,at el luase leg iarasi cu mn,inima imi batea parca sa imi iasa din piept si deja avusese loc o schimbare...nu mai vr sa parasesc tara.nu am mai plecat si mam impacat cu el,a inceput a tina la mn, tata fiind total impotriva.in momentul de fata sunt cu el pt k akm chiar ma iubeste,suntem amandoi in londra vrem sa strangem niste bani sa ne casatorim.tata si-a schimbat ideile in sfarsit si chiar se impaca bine akm amandoi.voi ati trecut prin situatii de-astea?

#2 2008-05-26 14:46:14

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: de ce parintii nu ne respecta si noua deciziile?

nici ai mei nu au fost de acord intru totul cu relatia mea.mai grave probleme am avut cu restul familiei,bunici,unchi,etc.dar eu sunt si o persoana care poate tine sub control o situatie si nu am lasat pe nimeni sa intervina.le-am spus de la capul locului k eu pe el il iubesc si nu ma intereseaza ce au ei de spus.si dak va fi sa dau gres,o voi considera o experienta din care am avut ce invata.dak ma paraseste,nu va fi sfarsit de lume(cum ma faceau ei sa cred) ci inceputul unui sfarsit.eu zic k nu ar trebui sa tinem cont de ce spun cei din jur,pentru k la un moment dat,ne vom da seama cum stau lucrurile si snigure

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2008-05-26 14:54:02

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu... ai mei mi-au respectat deciziile, chiar daca mi-au zis ca nu le convin si ca parerea lor e ca gresesc. respectele mele pt asta... la fel voi face si eu cu ai mei.

(dar, ca veni vorba... mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa scriu undeva cu cine si ce am facut big_smile stand in casa la ai mei.... no way!!! si pe forumuri de genul asta imi era teama sa intru... si eram deja la facultate... cred ca si acum, mutata fiind cu iubi si cu gand de casatorie, tot cred ca s-ar uita stramb la mine daca le-as zice ca scriu pe... anticoneptionale.ro! lol asa ca fii si tu mai discreta....... big_smile gandeste-te ca si ei sunt oameni... te iubesc si... poate asta e felul lor gresit de a-si arata grija si iubirea. nu-i speria prea tare rotfl )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#4 2008-05-26 15:02:49

yonny
New member

imi place sa pov tot ce mi sa intamplat pt k pana akm mi-am km pierdut toate prietenele,asa k aici pot sa vb deschis k oricum nu ma cunoaste nimeni si va sunt recunoscatoare celor care imi dati sfaturi.c mai vb cu mama dar asta cam de 2 ori pe sapt si at nu prea mult,asa k imi face bn sa discut aici cu voi.hjarta

#5 2008-05-26 17:18:19

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

yonny foarte interesanta mi s-a parut povestea ta . ma bucur k ti-ai gasit fericirea alaturi de el

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#6 2008-05-26 17:21:55

yonny
New member

da iti multumesc mult,pink_martini.adevarul e ca nici eu nu ma ast s raman cu el

#7 2008-05-26 17:29:51

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

si eu am fost pusa in situatia de a alege intre iubitul de atunci si famile si am ales sa fiu cu el, iar dupa un timp s-a dovedit ca ai mei au avut dreptate in tot ce imi spusesera despre el...dar nu imi pare rau ca am facut pasul asta, pentru ca altfel poate mai pierdeam degeaba cativa ani alaturi de el, si pana la urma tot ajungeam sa ne despartim...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#8 2008-05-26 19:13:02

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

mi se pare ca tatal tau nu ti-a respectat intimitatea cand ti-a citit jurnalul. eu am tinut jurnal mult timp, nimeni niciodata nu mi-a citit nimic. am mare noroc cu ai mei pentru ca imi respecta intimitatea si deciziile, chiar daca imi spun uneori ca gresesc.. in camera mea nimeni nu se atinge de nimic, am spatiul meu personal la care tin foarte mult, iar ei stiu asta, despre prieteni nu au zis niciodata nimic, nu mi-au interzis sa fiu cu nimeni, de fiecare data mi-am dat eu seama singura cand anturajul nu era potrivit. consider ca un parinte, cand se amesteca in viata copilului sau, dovedeste o dragoste egoista [nu stiu cum sa explic]. normal, parintii nu se amesteca din rautate inn viata copiilor, insa tot nu e corect, mai ales dupa o anumita varsta cand trebuie sa inteleaga si sa constientizeze faptul ca au un baiat/o fata matur/ si capabil/a de a lua decizii singur/a. parerea mea:)

#9 2008-05-26 19:28:51

skumpi
Vizitator

ca sa raspund la intrebare...parintii nostrii, oricati ani am avea , ei tot tp o sa ne vada ca pe copilasii aia mici care nu sunt in masura sa ia singuri decizi...si intervin ei...normal pt binele nostru dar fara sa tzina cont d dorintele si preferintele noastre...dar asta e modu in care vor sa ne protejeze de toate relele...chiar dak nu se poate ...si unii nu fac altceva decat sa primeasca ura si dispret din partea copiilor.

la mine nu s`au bagat ai mei niciodata...mami mai imi dadea cate`un sfat inainte...pur si simplu simtea ea k respectivu nu e pt mine...normal k nu o bagam in seama insa urma apoi sa vad cata dreptate avuse !
pe actualu a mei il iubesc...il considera ca pe copilu lor si e parte din familie... smile

#10 2008-05-27 11:04:07

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

eu nu pot tine nimic la mine in camera fara sa dea mama de el. imi cotrobaie peste tot ... nu mai spun ca mi-a citit toate jurnalele in care aveam scrise lucruri personale neutral de abia astept sa ma mut de acasa

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.