|
Nu esti logat.
Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!-3
#39 2008-08-16 03:22:06
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!din cate am citit yo p forum nu prea ai cum sa o amani daca nu iei ac.... aq nu bag exact mana in foc k yo nu iau ac , deci prea multe nu stiu da asa am inteles de la fete... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #40 2008-08-16 03:41:11
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!salutare delyutza eu.. as vrea sa aman pt ca merg la pr meu..si nu neam vazut de o luna si cva ... si ma gandeam k pot amana cumva:-s dar oare daca incep sa le iau de maine de ex:-? sper sa se poata mai astept raspunsuri te pupic muahh Offline #41 2008-08-16 09:30:38
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!pai cand trebuie sa-ti vina? Offline #42 2008-08-16 19:47:49
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!pe 13 sept camysh ma poate ajuta careva? Offline #43 2008-08-16 20:18:39
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!poti sa iei anticonceptionale...dar ai mai luat pana acum? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#44 2008-08-16 20:28:50
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!yohanna, da am mai luat timp de 5 luni, anul trecut, si acum a vrea sa incep un nou blister, dar abia pe 13 ar trebui sami vina menstruatia.. si pot face cumva sa o aman daca incep sa iau de maine de exemplu? pupici:* Offline #45 2008-08-16 20:36:06
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!pai le iei de maine dak vrei...si o sa-ti vina in pauza aceea de 7 zile...in caz k nu vrei sa-ti vina nici atunci...unesti 2 folii si le iei pe amandoua...sau iei 21+cate vrei...si apoi faci pauza cand doresti sa-ti vina menstra "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #46 2008-08-16 21:04:00
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!dada asta stiu k trebuie protectie suplim 7 zile, insa nui problema..oricum pr meu e plecat, si pe knd merg la el, ar fi trebuit sami vina menstruatia, si deasta vreau sa reincep a le lua, plus k scap de ganduri, ia sa vedem daca am inteles ce mi-ai explicat..incep sa le iau de maine.. si doar dupa 21 de pastile ar trebui sa imi vina, asta ar insemna k dupa 21 de pastilute menstra mea ar trebui sa vina pe 6 sept in loc de 13 sept, si daca iau in continuare si in ziua de 6...)leg 2 folii) nu o sa imi vina :-? ms yohanna de rasp si de amabilitatea de pana acum:* Offline #47 2008-08-16 21:15:53
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!pai da...asa "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #48 2008-08-16 21:31:52
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!uhh sper sa iasa totul bine am sa iau si al doilea blister pana la capat..de vomat nu cred k va fi cazul, pt k Yasmin nu mi-a provocat nici o reactie adversa..decat una benefica si anume cresterea sanilor(desi f putin) si disparitia ev. cosuri... maine la farmacie cu mine..si o sa le iau incontinuu..sper sa iasa bine Offline #49 2008-08-16 21:41:31
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!o sa fie bine "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #50 2009-02-28 17:24:58
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!buna!m-am hot sa incep sa iau ac dar sincera sa fiu mi-e cam teama sa nu ma ingras...la cate cazuri sunt...doc mi-a recomandat yasmin dar am int k sunt unele d la care nu t ingrasi...poate cineva sa ma lamureasca? Offline #51 2011-05-27 18:03:44
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!Buna!Am legat si eu 2 folii de ac, pentru ca am avut nunta si nu aveam chef ca in ziua nuntii sa mai port si grija unei menstruatii.Acum sunt la a 12-a pastila din a doua folie si de vreo 2 zile am spotting si azi mi-au aparut si sangerari. Cum sa procedez in acest caz? Sa continui cu pastilele, sau sa se le intrerup?E ceva in neregula ca au aparut sangerarile?Va multumesc anticipat pt raspuns! Offline #52 2011-05-27 18:04:43
Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!ia-le in continuare... bine, poti face si pauza de 7 zile si sa incepi apoi o folie noua, cum vrei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|