|
Nu esti logat.
Un pic d ajutor , va rog#1 2008-05-26 15:00:15
un pic d ajutor , va rogam si io o intrebare , as dori un sfat feminin, va rog mult . k d la baieti.......... Sa revenim , ma intereseaza sa stiu daca lichidul lubrifiant p care il secreta penisul , smegma sau cum s num , este periculos ? scenariul este ca am stat cu penisul "proptit" la intrare si eram cam " lubrifiat" dar nu am facut dragoste, nu a fost penetrare , ejaculare , nimic , vreau sa stiu daca prezinta pericol . va multumesc anticipat ( pls helpp fetelor , la voi apelez , sa nu ma speriati ) Offline #2 2008-05-26 15:01:40
Re: un pic d ajutor , va roglichidul ala contine un numar ffff mic de spermatozoizi.eu zic sa nu te stresezi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-26 15:10:22
Re: un pic d ajutor , va rogmultumesc mult , am mai avut " scapari " d astea da nu s.a intamplat nic niciodata , am o viata sexuala activa d 7 ani , am vrut sa fiu mai sigur , nu m,am gandit asa d ult la prob asta ..... dar e bn sa afli , multumesc Offline #4 2008-05-26 15:13:45
Re: un pic d ajutor , va rogdaaaa,asa cum ti-a zis si evilpink lichidul cont un nr f redus de spermatozoizi asa k nu iti face griji degeaba.ok? Offline #5 2008-05-26 15:23:42
Re: un pic d ajutor , va rog10x , ma simt mai bn acu Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-26 21:19:19
Re: un pic d ajutor , va rogdaca nu a fost penetrare eu zic ca n-ai dc sa-ti faci griji ...absolut deloc "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2008-05-27 11:07:49
Re: un pic d ajutor , va rogsa speram ca va fi ok...eu in locul tau nu m-as mai risca pe viitor... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-05-27 11:41:51
Re: un pic d ajutor , va rog
noi nu am avut contact sexual , nu a fost nimic , penetrare sau vreo ejaculare , n jucam , eram spalat , totul era ok . nu a fost ejaculare nici inainte , nici dupa . am ntrebat pt k o fpsta prieena m.a speriat 1data asa ........ a fsot totul ok , dar vroiam sa fiu mai sigur Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|