|
Nu esti logat.
Haine de in#1 2008-05-27 13:33:45haine de inimi spuneti va rog cum trebuie spalate hainele din in? la ce temperatura....am taiat eticheta ca ma deranja si acuma nu stiu cum sa fac. si nu are cineva interpretarea semnelor de pe etichete? alea cu spalatul, calcatul.... Cu zambetul pe buze... Offline #3 2008-05-27 13:39:36
Re: haine de inam gasit doar atat http://www.4d-comfort.com/opencms/expor … p;letter=I "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2008-05-28 12:12:54
Re: haine de ineu le-am spalat si la masina...nu s-a intamplat nik,doar am insistat mai mulkt cu fierul de calcat.dar cum bine zice nicolle,cu apa calduta,deci la temperatura mica,ca la mare banuiesc ca se incretesc si nu mai facui nimic cu ele Offline #5 2008-05-28 12:17:09
Re: haine de indaca e sa fie la masina le bagi la 30 de grade si fara stoarcere sau la turatie mica. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-28 12:35:33
Re: haine de ineu le spal la masina cu apa rece (maxim 40 de grade). oricum calcatul e jale Offline #8 2008-05-28 16:25:02Re: haine de ineu le spal la 40 de grade si apoi cand le calc pentru ca se incretesc k naiba le ud putin cu un pulverizator si se calca mult mai usor umede Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #9 2008-05-28 20:39:34
Re: haine de inpoate e offtopic, dar de mult imi doresc o bluzita din in.. unde se gasesc, caci eu nu am vazut pe nicaieri... una mai moderna, nu vreau traditionala fetele din cta, ati vazut pe undeva? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|