homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Confuza

#1 2008-05-27 17:00:17

monilove23
New member
Inregistrat: 2007-10-24

confuza

of fetelor imi cer scuze dar ma comport exact ca un copil.v-am povestit de problemele mele cu bulimia si insuficienta ovariana.intr-un final mi-a venit ciclu dar e neregulat.am fost la endocrinologul meu s-o intreb de contraceptie si mi-a zis ca eu nu reactionez bine la anticonceptionale.am facut-o pt prima data cu prietenul meu si el a ejaculat in afara .nu stiu ce sa va spun poate ca e si faptul ca e prima data dar a inceput sa mi se faca frica.ce ma sfatuiti sa fac?sa iau postinor2?stiu ca suna a copilarie si imi cer scuze ca va deranjez dar nu stiu ce sa fac?mentionez ca sunt inainte de ciclu adica cum mi-am facut eu calculul pe 5 iunie ar tb sa imi vina ciclu .legat de anticonceptionale m-a dezamagit doctora mea cand mi-a zis ca tb sa cautam alte metode decat AC ca nu le suporta organismul.imi cer scuze inca o data dar imi este tare frica sa nu se fi intamplat doamne fereste ceva.

#2 2008-05-27 17:05:27

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: confuza

da mai multe date ca sa iti caluleze fetele perioada  fertila

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-05-27 17:07:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu-si poate calcula perioada fertila mykutza...monilove cand a aparut menstra si cand a avut loc contactul?

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-05-27 17:09:18

mykutza
Moderator

de ce crys? k vad ca si-a facut calculul ca ii vine pe 5 ..sau are legatura cu insuficienta ovariana?  neutral

#5 2008-05-27 17:11:00

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai din cate imi amintesc avea perioade mari de absenta a mentrei...oricum ii las la doctoressa linkul si ii va spune dansa daca sa ia sau nu postinor...desi daca diagnosticul de insuficienta ovariana e corect eu as zice ca nu e nevoie de postinor...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-05-27 17:11:41

mykutza
Moderator

aaa..scuze..nu stiam sad

#7 2008-05-27 17:11:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

monilove, din ce oras esti ? mergi si la un medic de planning sa-l intrebi de anticonceptionale

#8 2008-05-28 09:57:43

monilove23
New member

buna.menstra in mod natural neindusa de progestative am de doua luni.prima data mi-a venit pe 16 aprilie iar acuma pe 13 mai.actul sexual a avut loc ieri.calculul menstrei l-am facut eu cu aproximatie pe un site:rodna:.la planinig nu m-am dus pt ca endocrinologul meu mi-a zis ca nu suport anticonceptionale de asta si in tratamentul pt a-mi venii ciclu am luat progestative pt ca au fost singurele la care nu am reactionat rau plus ca eu am si o usoara hipotiroidie.fetelor imi este frica sa nu intarzii si sa fie prea tarziu,daca nu ma insel se ia postinor 72 de ore de la contactul sexual.daca  doamna doctora ma poate sfatui ce sa fac adica ma refer in privinta protectiei pe viitor si acuma ii raman datoare.si asa de cand am intrat pe acest site m-a ajutat cu informatii si ii sunt recunoscatoare.

#9 2008-05-28 10:56:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

monilove23 a scris:

of fetelor imi cer scuze dar ma comport exact ca un copil.v-am povestit de problemele mele cu bulimia si insuficienta ovariana.intr-un final mi-a venit ciclu dar e neregulat.am fost la endocrinologul meu s-o intreb de contraceptie si mi-a zis ca eu nu reactionez bine la anticonceptionale.am facut-o pt prima data cu prietenul meu si el a ejaculat in afara .nu stiu ce sa va spun poate ca e si faptul ca e prima data dar a inceput sa mi se faca frica.ce ma sfatuiti sa fac?sa iau postinor2?stiu ca suna a copilarie si imi cer scuze ca va deranjez dar nu stiu ce sa fac?mentionez ca sunt inainte de ciclu adica cum mi-am facut eu calculul pe 5 iunie ar tb sa imi vina ciclu .legat de anticonceptionale m-a dezamagit doctora mea cand mi-a zis ca tb sa cautam alte metode decat AC ca nu le suporta organismul.imi cer scuze inca o data dar imi este tare frica sa nu se fi intamplat doamne fereste ceva.

adica de ce sa nu reactionezi bine la anticonceptionale????
cred ca mai e de discutat si ca poate gasim unele la care sa reactionezi bine
intrebarea mea e cind a aparut menstra ultima data? in ce zi?
dupa ce criterii ai calculat tu ca ti-ar veni pe 5 iunie?
si daca el a ejaculat in afara eu zic sa nu iei postinor
insa merita discutat mai pe larg despre anticonceptionale(cere si o a doua parere)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2008-05-28 14:36:07

monilove23
New member

of multumesc mult doctoressa,da a ejaculat in afara.ultima menstra mi-a venit pe 13 mai si am calculat cu un program de pe un site ca o sa imi vina pe 5 iunie nu stiu sigur.Iar in legatura cu anticonceptionallele eu am luat microgynon pt reglarea menstruatiei si pe langa faptul ca m-am ingrasat 5 kg(mancam si noapte)mi-au dat stari depresive si agitatie.cd m-am intors la doctor si i-am povestit mi-a zis ca din cauza glandei tiroide nu le suporta organismul nu stiu ce sa va zic mai mult.ce ma sfatuiti sa fac mai dep[arte?oricum i-am zis ca fara prezervativ nu ma mai aproprii de el:signof10:intre timp chiar nu stiu  adica vreau sa ma protejez corect dar nici sa imi stric sanatatea.multumesc inca o data.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.