|
Nu esti logat.
Cat de bine e sa donezi sange?#1 2008-05-28 02:31:54
Cat de bine e sa donezi sange?Ma refer la cat de bine e pentru sanatatea ta? Afecteaza cu ceva? Cat de des, cat de rar e bine sa donezi? Offline #2 2008-05-28 02:39:17
Re: Cat de bine e sa donezi sange?nevoia e mare, dar nu sunt prea multi care se inghesuie sa doneze. nu trebuie sa donezi de mai multe ori in interval de 3 luni pt ca trebuie ca sangele sa se refaca. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-05-28 02:56:20
Re: Cat de bine e sa donezi sange?la centrul de transfuzii se doneaza. iti face si analizele gratuit, primesti si niste bonuri, o luna abonament gratuit pe mijloacele de transport, nu stiu cate zile libere de la scoala/ servici Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-05-28 03:03:43
Re: Cat de bine e sa donezi sange?
nu stiu exact. te lamureste loveable Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-05-28 03:05:29
Re: Cat de bine e sa donezi sange?nu stiu daca le face pe toate...toate inseamna interminabile dar face multe analize. oricum maine o intreb pe matusa-mea care e medic acolo si mi-a ridicat ea rezultatele azi, ce analize mai trebuie sa fac pe langa alea.. (ca nu mi-am mai facut de vreo 2 ani analizele si oricum trebuia). Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-28 03:15:29
Re: Cat de bine e sa donezi sange? ii spuneam si lui choco pe mess acum.. Offline #7 2008-05-28 07:00:15
Re: Cat de bine e sa donezi sange?eu as dona sange pt ca stiu ca au mare nevoie in spitale...si am si o grupa mai raruta...dar am anemie si nu pot Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-28 07:00:31) Offline #8 2008-05-28 07:10:29
dragos doneaza mult. Offline #9 2008-05-28 09:15:26
Re: Cat de bine e sa donezi sange?Si eu as dona. Nu pentru beneficiile materiale:) Ma gandesc cum ar fi sa am pe cineva drag in spital si ei sa nu aiba sange. Offline #10 2008-05-28 09:17:47
Re: Cat de bine e sa donezi sange?Eu am donat in martie si n-am patit absolut nimic dupa aceea,doar m-am simtit slabita cateva ore si apoi am fost ok. Offline #11 2008-05-28 09:27:07
Re: Cat de bine e sa donezi sange?Nu putem dona daca avem sub 56 kg?? :-o A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #12 2008-05-28 09:30:26#13 2008-05-28 09:32:19
Re: Cat de bine e sa donezi sange?Am vazut ieri la Pro TV ca e criza de sange in tara, si ma convinsesera sa ma duc sa donez si eu, dupa ce dau BAC-ul. Dar nu cred ca am sanse sa ma ingras 6 kg pana atunci eu totusi o sa incerc sa vad daca vor. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #14 2008-05-28 09:32:47
Re: Cat de bine e sa donezi sange?"Unui donator, intai i se face un control medical (tensiune, examen Offline #15 2008-05-28 09:35:57
Re: Cat de bine e sa donezi sange?Deci nu pot eu mereu am incercat sa o conving pe mama sa se duca pt ca are grupa O si rh negativ, care am inteles ca e o grupa rara. Si desi e medic, refuza sa doneze, ca poate i se intampla nu stiu ce.. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #16 2008-05-28 09:36:49
da, aceeasi grupa si rh ca si mine si eu vreau sa donez dar nu pot Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-28 09:37:12) Offline #17 2008-05-28 09:39:53
Re: Cat de bine e sa donezi sange?Pai sigur ca nu poti sa patesti nimic !!! Dar nu vrea si nu vrea... ca daca lesina... daca nu isi revine. Si eu cred ca e chiar benefic pt ea, in primul rand isi 'schimba' o parte din sange, care am inteles ca e f sanatos, are si peste 40 de ani, deci ar putea-o ajuta in prevenirea hipertensiunii, cum spuneai tu... dar tot nu vrea. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #18 2008-05-28 09:41:46
nu eu ziceam...le-am luat cu copy-paste de pe un site Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-28 09:42:31) Offline #19 2008-05-28 09:53:38
Re: Cat de bine e sa donezi sange?sper ca o sa fiu.. la stomatologie chiar A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|