|
Nu esti logat.
Modificari ale sanilor#1 2008-05-28 08:57:13
modificari ale sanilorbuna,fetelor..as avea o intrebare..se lasa sanii daca faci sex si folosesti pilule..sau apare o modificare a lor? Offline #2 2008-05-28 08:58:53
Re: modificari ale sanilorde la pilule pot creste dar cu siguranta nu or sa se lase de la contraceptive.sanul este un muschi se lasa in timp conteaza foarte mult si demensiunile tale.dar cu siguranta nu se lasa de la sex si ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-28 09:00:15
Re: modificari ale sanilorsi in timp se lasa de la natura Offline #4 2008-05-28 09:00:43
Re: modificari ale saniloraha..multumesc... Offline #5 2008-05-28 09:02:49
Re: modificari ale sanilorOf, si eu am o problema asemanatoare. Adica pe la 13 - 14 ani cand au inceput sa imi creasca sanii, aveam unul mai mic si unul putin mai mare. Ma rog, sa zicem ca nu era o problema, cu pubertatea, alea alea, se intelege. In timp au devenit amandoi la fel. Acum am 19 ani si de la AC iar mi-a mai crescut unul si arata foarte aiurea unul mai mic si unul putin mai mare Se poate face ceva? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-28 09:04:10
Re: modificari ale saniloratat timp cat diferenta dintre cei 2 sani nu este exagerat de mare nu ai de ce sa iti faci griji.toate avem un san mai mare si unul mai mic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-05-28 09:04:25
Re: modificari ale sanilorla me e la fel..dar nu prea se vede din cauza sutienului...incearca sa poti mbustiera sa vezi cum se simte Offline #8 2008-05-28 09:05:47
Re: modificari ale sanilorOf... sper ca in timp sa imi creasca si celalalt la fel de mult, si asa ii am si la fel, dar si mai mari Multumesc pentru raspuns A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #9 2008-05-28 09:05:59
Re: modificari ale sanilorfetelor..ati auzit ce se zice mai nou? ca dupa forma sanilor unei femei iti poti da seama ce fel de femeie e..daca ii place sexul..sa manance mult etc. Offline #10 2008-05-28 09:06:35
Re: modificari ale saniloreu sunt extrem de multumita de sanii mei acum ca au mai crescut:D Offline #11 2008-05-28 09:06:55
Re: modificari ale sanilorarticolul ala a aparut si acum 3-4 ani cand eram eu in liceu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-05-28 09:07:36
Re: modificari ale saniloreu nu l-am vazut... Offline #13 2008-05-28 09:08:05
Re: modificari ale sanilorcred ca pe vremea aia aveam alte interese Offline #14 2008-05-28 09:08:26
Re: modificari ale sanilororicum ..foarte interesant Offline #15 2008-05-28 09:09:39
Re: modificari ale sanilorgreenella ai warn! te rog sa citesti regulile! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2008-05-28 09:09:55
Re: modificari ale sanilor
Esti mortala. Poate acum articolul este reactualizat :> Anyhow, eu nu l-am vazut... A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #17 2008-05-28 09:11:06
Re: modificari ale saniloreu am auzit la tv:D...am scris ceva gresit de am warn? Offline #18 2008-05-28 09:11:58
Re: modificari ale sanilorda e reactualizat cu siguranta au aparut intre timp si alte forme si marimi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-05-28 09:16:03
Re: modificari ale saniloreeeeeeeee...scuze...pai..l-am vazut saptamana asta si am ramas:vcool: ..ziceau ceva de sanii in forma de para(adica ai mei) ,femeia este extrem de pasionala si adora sexul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|