homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina nedorita-2

#20 2008-05-28 13:05:31

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Re: sarcina nedorita

daca tu esti sigura ca poti gestiona si o facultate, si un job si un copil. Sa stii ca bebelul nu o sa duca o viata impovarata de grijile tale si la asta ma refer sa stii ca poti sa ii oferi strictul necesar....atunci de ce nu? e o binecuvantare. restul problemelor cu parintii, iubitii se rezolva si de la sine in timp.

fii puternica si sigura pe tine nocry

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#21 2008-05-28 13:11:01

ankuttza
New member
Inregistrat: 2008-05-15

Eu nu am pe cine sa ma bazez si asta ma sperie,in momentul asta sigur mama mi-ar spune ca sunt o rusine si nu m-ar mai suna,iubitul orice as face nu se poate lecui de unele obiceiuri...dar sper si as vrea sa am puterea sa lupt pt mine si pt el.Iubesc copii si cred ca nu exista ceva mai frumos pe lume decat sa fii mama(asta desi am 21 ani si nu stiu cat de ok este..).Sunt destul de sg acum,vreau sa ma linistesc.Am sa-l sun azi si pe Domnul iubit si sa ii propun sa vina sa vb k sa ii pot spune ce se intampla.Cred ca asa este cel mai bine.Daca se rezolva cu el,de restul nu ma mai intereseaza.

#22 2008-05-28 13:16:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

poate ca asta ti-ar spune initial... dar, sincer, nu cred ca, daca pana acum a fost o mama iubitoare si careia i-a pasat de tine, acum brusc te uita. chiar nu cred. ii va trece si te va ajuta.

succes la discutie cu prietenul.. dar raman pe a mea: nu cred ca el e cel mai important din toata schema ("daca rezolv cu el, restul nu ma mai intereseaza"), ci TU si BEBE. bafta!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#23 2008-05-28 13:16:48

ankuttza
New member

spuneti-mi si mie ce se intampla...ma doare ft tare capul am obs cateva picaturi de sange

#24 2008-05-28 13:19:18

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Publicitate

loading...

#25 2008-05-28 13:24:19

ankuttza
New member

pe slip...dar ft putin

#26 2008-05-28 13:33:06

skumpi
Vizitator

yikes

#27 2008-05-28 13:36:45

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mai... da tu cat ai de cand ai ramas insarcinata? poate e doar sangerare de nidare.......

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#28 2008-05-28 13:38:29

ankuttza
New member

in jur de 3 saptamani.am facut 3 teste si toate au fost pozitive.oare ce este????

#29 2008-05-28 13:42:11

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cate saptamani ai de la ultima menstra? sau spune-ne pe cat a fost ultima menstra

mami de minuni hjarta

#30 2008-05-28 13:46:29

ankuttza
New member

pfff..in jur de 10-12 aprilie...nu stiu exact,imi amintesc ca era un eveniment pe 10 si eu eram in perioada aceea,mentruatia nu este regula,stiu aprox cand vine(plus-minus 2,3 zile)

#31 2008-05-28 13:49:37

o'hara
Platinum member

pai in cazul asta maine intri in 8 saptamani de sarcina si sangerarea nu mai poti spune ca e de nidare. ar trebui sa mergi la medic sa vezi ce se intampla

mami de minuni hjarta

#32 2008-05-28 13:57:26

ankuttza
New member

Da numai ca faptul s-a consumat mai tarziu,dupa menstruatia aceea,acum ar fi trb sa-mi vina iar de cel putin 2 sapt dupa calculele mele...asa ca nu are cum sa fie 8 sapt...
Acum am sa ma duc sa vb cu Dani si sa-i explic,o sa-mi fie ft greu,sper sa gasesc intelegere.

#33 2008-05-28 14:00:16

o'hara
Platinum member

orice sarcina se calculeaza de la ultima menstruatie pt ca nu poti sti sigur cand ai ovulat. doar in cazurile cu cicluri f neregulate, gen 40-50 de zile, varsta se determina echografic. la tine fiind diferente de 2-3 zile se calculeaza de la ultima menstra. de aici si cele 8 saptamani.

mami de minuni hjarta

#34 2008-05-28 19:40:14

MonaLu
New member
Inregistrat: 2008-05-25

DRAGA MEA...
"sarcina nedorita" acum...dar sa vezi ce-o sa mai doresti copilasul asta dupa...daca...horarasti sa-l indepartezi...
esti tanara si puternica!
modellingul poate astepta -te vei reface bine si repede la varsta asta! si sunt dealtfel convinsa ca vei gasi un job potrivit.
vorbeste in primul rand cu partenerul..chiar de nu-l iubesti: poate te ibeste el pe tine! e importanta si reactia lui..pana la urma copilasul trebuie sa aiba tatic...asa cred eu..
apoi familia...dar sa nu te lasi f mult influentata intr-o directie opusa celei pe care o simti si o gandesti TU!

astazi se implineste o saptamana de la primul avort din viatza mea...
nici eu nu aveam motive prea serioase..s-o fac.. chiar daca am 40 de ani! dar mi-a dat seama de-abia dupa...
lacrimile si regretele sunt tardive!
gandeste-te ca atunci cand vei avea varsta mea...vei vb cu un adolescent(a) major(a) ce fericire nu?

tu vei decide pana la urma..ndiferent ce reactie vor avea cei din jurul tau!
si ai timp berechet sa le faci pe toate! daca Dumnezeu acum a vrut...
nu fa greseala pe care am facut-o eu..

#35 2008-05-28 20:03:17

ankuttza
New member

MonaLU,

iTI MULTUMESC MULT PT MESAJ...STIU CA E UN EVENIMENT FT IMPORTANT SI DUREREROS(in urma cu 3 luni am lucrat intr-un proiect care incerca sa stopeze avorturile,ce ciudat)...In cadrul acestui proiect am incercat sa si sensibilizam printr-un filmulet in care erau niste copilasi avortati in diferite etape ale sarcinii...nu iti poti imagina cat de oribile erau imginile...Si mi-am jurat si eu atunci ca nu voi face nicodat o intrerupere,este dreptul lui sa se nasca,este dreptul meu sa-l am..
Cu toate astea,parca acum,in fata faptului implinit,ma simt mica si ft neajutorata,nu-mi imagina totusi ca mi se va intampla tocmai pt ca ne protejasem...
Azi am reusit sa vb si cu tatal copilasului asta mic pe care il am si am ramas uimita:eu m-am atasat ft mult de el,problema era reprez de escapadele lui,nu ft multe,dar au fost...am reusit sa vb.Uimit la inceput si surprins,lucru absolut normal,m-a intrebat imaginandu-si parca daca eu cred ca este baiat...
Acum vreau sa cred ca va fi bine...trb sa fie,am vb chiar de casatorie si de schimbarea atitudinii lui...
Cat despre modelling...nu asta era probl,asta era sg mea sursa de venit in cazul in care nu reuseam sa vb macar cu el sa ma ajute...
Nu-mi ramane decat sa sper ca va fi bine...
Desi ma ingrijoreaza ceva pete de sange acum...putine,dar sunt..

#36 2008-05-28 20:19:47

o'hara
Platinum member

mergi la medic cu petele alea. nu sta asa. chiar si azi daca se poate

mami de minuni hjarta

#37 2008-05-28 20:26:06

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

draga ankuttza imi inchipui ce greu iti este acum. Gandeste-te mai bine de zece sau o suta de ori inainte de a lua o hotarare. Un copil este cu siguranta ceva minunat insa totodata o mare raspundere. Nu te juca. Pe iubitul tau il ai azi langa tine insa maine se poate schimba placa si esti singura cu un copil. Gandeste-te bine daca te simti in stare sa-l cresti singura sau nu. Nu te gandi doar la tine. E vorba si de copilul care se va naste si caruia va trebui sa-i oferi ceva. Te simti capabila?

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#38 2008-05-28 21:36:28

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

MonaLu a scris:

DRAGA MEA...
"sarcina nedorita" acum...dar sa vezi ce-o sa mai doresti copilasul asta dupa...daca...horarasti sa-l indepartezi...
esti tanara si puternica!
modellingul poate astepta -te vei reface bine si repede la varsta asta! si sunt dealtfel convinsa ca vei gasi un job potrivit.
vorbeste in primul rand cu partenerul..chiar de nu-l iubesti: poate te ibeste el pe tine! e importanta si reactia lui..pana la urma copilasul trebuie sa aiba tatic...asa cred eu..
apoi familia...dar sa nu te lasi f mult influentata intr-o directie opusa celei pe care o simti si o gandesti TU!

astazi se implineste o saptamana de la primul avort din viatza mea...
nici eu nu aveam motive prea serioase..s-o fac.. chiar daca am 40 de ani! dar mi-a dat seama de-abia dupa...
lacrimile si regretele sunt tardive!
gandeste-te ca atunci cand vei avea varsta mea...vei vb cu un adolescent(a) major(a) ce fericire nu?

tu vei decide pana la urma..ndiferent ce reactie vor avea cei din jurul tau!
si ai timp berechet sa le faci pe toate! daca Dumnezeu acum a vrut...
nu fa greseala pe care am facut-o eu..

de acord cu tine mona,mai putin la ideea cu poate te iubeste el pe tine.ca o famile sa fie fericita sotii trebuie sa se iubeasca reciproc,nu doar unul pe altul. si mai cred, ca copilul va avea tata chiar de nu va sta in casa cu el...multi copii cresc cu tata alaturi chiar daca parintii sunt despartiti.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.