|
Nu esti logat.
Explicati-ma si pe mine :P#1 2008-05-28 12:58:00
explicati-ma si pe mine :Pam stat si m-am gandit si nu inteleg un lucru ... atunci cand mai ai cateva zile si trebuie sa-ti vina si ai starile alea cu dureri de burta, te dor sanii etc si stii ca trebuie sa-ti vina, inseamna ca a trecut per de ovulatie si ovulul a fost eliminat nu ? deci prin urmare nu mai ai cum sa-ti faci griji ca vrei ramane insarcinata nu ? pt k deja corpul tau se pregateste de menstra. ovulul cand se elimina ? are cineva un link cu toata povestea asta? Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-05-28 12:59:00) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-05-28 13:21:44
Re: explicati-ma si pe mine :Ppai iti calculezi perioada fertila si afli daca esti safe sau nu.durerile de burta pot fi si inselatoare Offline #3 2008-05-28 13:22:37
Re: explicati-ma si pe mine :Pin perioada despre care vorbesti tu ovulatia a trecut „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2008-05-28 13:30:19
Re: explicati-ma si pe mine :Pnu era vorba despre mine anume , eu iau anticonceptioanle , dar ma gandeam asaaa ... asa deci am avut dreptate , ovulatia a trecut ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2008-05-28 13:36:40
Re: explicati-ma si pe mine :Ppink_martini sindromul premenstrual se confunda cu primele semne de sarcina, deci durerile ale a de care vorbesti tu pot fi foarte inselatoare, ele fiind normale la inceputul unei sarcini 31 + Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-28 13:38:12
Re: explicati-ma si pe mine :P
teoretic mami de minuni Offline #7 2008-05-28 16:57:46
Re: explicati-ma si pe mine :Pnu ati inteles ... eu intrebam in mod normal atunci cand esti in perioada premenstruala cu toate simptiomele alea (si nu esti insarcinata) ci corpul tau se pregateste pt menstra, atunci e clar ca ovulatia a trecut si nu ai cum sa mai ramai insarcinata? ovulul a fost eliminat? Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-05-28 16:59:45) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #8 2008-05-28 17:00:04
Re: explicati-ma si pe mine :PVerisoara mea tocmai in perioada asta a ramas insracinata. A mers pe aceeasi teorie si acum are o fetita de aproape 4 ani. Oricum isi dorea copilul, dar nu se astepta sa ramana inainte de menstra. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2008-05-28 17:36:52
Re: explicati-ma si pe mine :Psi cum adica antibioticele scad efectul antibb ? nu mai are loc ovulatia la timp sau cum ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #10 2008-05-28 20:55:41
Re: explicati-ma si pe mine :Pdar ovulatia se mai produce in mod normal in jur de a 14-a zi ? sau are loc deviat ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #11 2008-05-28 22:13:24
Re: explicati-ma si pe mine :Pcand iei anticonceptionale nu se mai produce deloc...daca scade protectia poate sa apara oricand...sau la ce te refeari tu cu a 14 a zi? happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-05-28 22:21:19
Re: explicati-ma si pe mine :Ppai in mod normal ovulatia nu este in jur de a 14-15 zi ? eu asa stiu , si la asta ma referam daca apare in mod normal sau poate aparea oricand ? Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-05-28 22:24:12) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #13 2008-05-28 22:23:10
Re: explicati-ma si pe mine :Paaa...in mod normal da...dar datorita scaderii protectiei sub anticonceptionale poate apare oricand...nu scade acum protectia si se eliberea ovulul doar in ziua 14 sa zicem... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-05-28 22:24:17
Re: explicati-ma si pe mine :Peu de exemplu am avut contact sexual a doua zi dupa ce am terminat tratam cu antibiotice si peste 4 zile urma sa imi vina in mod normal , am starile premenstruatie si eram un pic curioasa daca sunt sanse sa raman "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #15 2008-05-28 22:25:21
Re: explicati-ma si pe mine :Ppai depinde si de cat timp le iei...o mica sansa bineinteles ca exista...dar daca ai spm atunci va aparea si mentra... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-05-28 22:46:10
Re: explicati-ma si pe mine :Pasta vroiam sa aud "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #17 2008-05-28 22:47:01
Re: explicati-ma si pe mine :Pin sfarsit ne-am lamurit...amandoua...nu-mi dadeam seama unde bati happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|