homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri in timpul actului sexual...partea barbateasca...

#1 2008-05-28 16:19:41

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Dureri in timpul actului sexual...partea barbateasca...

deci....faza nasola e ca in timpul actului sexual pe prietenu meu il doare penisul,nu tot timpul..ci dupa ce ejaculuaza,atunci cand ma joc cu capul penisului pe "loredana" sau cateodata cand ii super excitat si ii fac cate un blow-job se plange ca il doare...oare de la ce sa fie? faza e ca nu e circumcis,poate sa aiba vreo legatura cu asta? e super-frustrant cateodata cand o facem cu prezv. si el termina si "mai lupta putin" si-l vad ca-l doare,imi piere tot cheful....oare ce ar putea fi?

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#2 2008-05-28 16:30:48

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Dureri in timpul actului sexual...partea barbateasca...

Ank trebuie sa vb.cu un medic... sincer eu nu stiu ce ar putea sa fie

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.