homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

MissBimbo-35

#647 2008-05-31 14:59:10

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: MissBimbo

rrammonna a scris:

Chocolate22 a scris:

are sutien rosu Bimbo RRammo rotfl

acum sunt bimbo rrammonna.am facut alt cont.si de ce razi de sutienul meu????????

pai cu sutienul ala m-ai batut rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#648 2008-05-31 15:00:11

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Chocolate22 a scris:

rrammonna a scris:

Chocolate22 a scris:

are sutien rosu Bimbo RRammo rotfl

acum sunt bimbo rrammonna.am facut alt cont.si de ce razi de sutienul meu????????

pai cu sutienul ala m-ai batut rotfl

pai deh fata,prea erai despuiata.mai bine mai imbracata k mine angel

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#649 2008-05-31 15:05:53

rrammonna
Diamond member

mai nou,bimbo a mea sta numai la biblioteca.o fac premianta lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#650 2008-05-31 16:46:43

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

ala cu bilutele trebui sa iti dai seama ce culori vor ei. aveti grija ca se pot repeta culorile adica poate fi rosu albastru rosu verde... :)in rest...ai 10 incercari...si-ti zice acolo cate din bile sunt de culori bune dar puse la loc gresit (cerc gri) si cate sunt puse si la locul corect (cerc alb). De obicei il fac si pe ala. numai la puzzle hard nu reusesc deloc...mai aveam putin...dar nu mai puteam sa le misc fara sa nu stric totul pe acolo. aa...si nici sudoku nu-mi iese...trebuie sa-l fac pe hartie nu asa. lol

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#651 2008-05-31 16:51:31

Andreea86
Hero member

Da inseamna bimbo attitude...am jucat am ala cu sort your bag...am castigat cica 100Da si mi-a dat 100 bimbo attitude...cool big_smile

Weight :
127.952 Lbs rotfl a slabit...are hunger 24%...o mai las putin... rotfl

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-05-31 16:53:48)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#652 2008-05-31 17:22:26

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

fetelor am si eu nevoie de cateva challenge-uri... cine se ofera? wink

#653 2008-05-31 17:26:55

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

am ajuns la lvi 4 am completat puzzelul cu ajutor de la toata familia lol da n-am bani de gym cred ca peste 2 zile pup eu lvl 5 grater

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#654 2008-05-31 17:29:24

rrammonna
Diamond member

eu am jucat toate jocurile,prieten nu am gasit.acum o am inkisa la biblioteca.macar sa faca ceva util lol

#655 2008-05-31 17:29:53

rrammonna
Diamond member

kimy a scris:

fara bani,te ajut.is rrammonna

#656 2008-05-31 17:30:35

Chocolate22
Insomniac member

kimy a scris:

da-mi mie. stai sa ma schimb ca sa poti castiga

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#657 2008-05-31 17:46:16

Andreea86
Hero member

angelaflory a scris:

am ajuns la lvi 4 am completat puzzelul cu ajutor de la toata familia lol da n-am bani de gym cred ca peste 2 zile pup eu lvl 5 grater

la level 4 ce challege-uri sunt? trebuie sa ma duc la gym? eu inca nu am terminat trainning-ul...mai am 1 zi... smile si nu am mai bani...

hjarta Eu si puiu hjarta

#658 2008-05-31 17:46:50

Chocolate22
Insomniac member

Levels 4
1 - By hook or by crook, obtain an IQ of a minimum of 75. Advice - go to the library and play some games!
2 - Complete todays easy puzzle.
3 - Buy a "GYM card" to keep fit.

#659 2008-05-31 17:48:29

Chocolate22
Insomniac member

Levels 5
1 - Rent or buy a better flat. Upgrade girl to a cooler pad that befits your status.
2 - Save at least 10 hot outfits from your wardrobe
3 - You need at least 10 items of clothing or shoes you�ve had your eye on. Got to have a big wardrobe for a diva bimbo hey girl!

Levels 6
1 - Score 4000 bimbo attitude points
2 - Save an outfit that includes a hip skirt
3 - You think that your boyfriend is now a has-been. You can't sem to find the same feelings you used to have for him. You want to break-up so finish your relationship!

#660 2008-05-31 17:56:22

Andreea86
Hero member

level 4 e usor...deja am IQ 76,1 (desteapta bimbo mea rotfl ), dar d eunde fac rost de bani pt gym? am doar 257 sad eh...sper sa iau ceva bani la scratch game.
la level 5....de unde sa iau atatia bani? astia ma cred bimbo bogata... Daca iau ala pt gym...ramn broke broke...n-o sa mai am bani nici de apartament...lol...astia vor si apartament mai mare.
iar de level 6...off...deja nu mai zic...cred ca va dura vreo luna sa ajung 4000 bimdo attitude...wow...de abia am 745, dar la inceput aveam bani (ma duceam la make-up, la solar...acum de unde?) cu 100 bimbo attitude pe zi (cat iau de la jocuri) ce fac? lol smile si zgarcitu ala de boyfriend nu-mi da mai multi bani...mrr... rotfl cred si eu ca m-am despartit de el... rotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

#661 2008-05-31 18:01:10

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

o fi sigur paypal asta?

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#662 2008-05-31 18:02:40

Chocolate22
Insomniac member

Challenge Other Bimbos

Challenge another bimbo - this is based on several criteria:

* Fashion: fashion points are given based on style.
    * Attitude: gain points for having more popularity and sass with a bimbo attitude splash !
    * Looks: Is based on your bimbo's weight and appearance. Too thin is as unhealthy as too fat!

The bet is offered by the challenging bimbo. The winner of the challenge reaps the rewards of the bet. The winner also gains more bimbo attitude ! To participate in a challenge you have to register at least one dress/outfit for your bimbo.

cat BA da la un challenge?

#663 2008-05-31 18:04:15

rrammonna
Diamond member

devine din ce in ce mai greu jocul asta

#664 2008-05-31 18:07:22

Andreea86
Hero member

Chocolate22 a scris:

Challenge Other Bimbos

Challenge another bimbo - this is based on several criteria:

* Fashion: fashion points are given based on style.
    * Attitude: gain points for having more popularity and sass with a bimbo attitude splash !
    * Looks: Is based on your bimbo's weight and appearance. Too thin is as unhealthy as too fat!

The bet is offered by the challenging bimbo. The winner of the challenge reaps the rewards of the bet. The winner also gains more bimbo attitude ! To participate in a challenge you have to register at least one dress/outfit for your bimbo.

cat BA da la un challenge?

hm..ciudat...eu nu am observat sa catig BA...si am catigat 52 challege-uri pana acum. dar ce-i drept nici nu m-am uitat dupa fiecare. Oare daca pierzi scade BA? sper sa nu... rotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

#665 2008-05-31 18:08:10

Chocolate22
Insomniac member

a mea e cam grasuta rotfl

Weight :
130.152 Lbs

Your bimbo's 'healthy' weight is 127 lbs. This is her average weight. If she strays too much above or below this weight then this will affect your Bimbos happiness!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.