homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre moldoveni-2

#20 2008-05-28 20:58:19

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: despre moldoveni

andrutza a scris:

parintii mei sunt din vrancea amandoi

A,da,parca am vorbit mai demult si ziceai ca ai bunici in vrancea,nu? tongue

#21 2008-05-28 20:59:15

andrutza
Vizitator

da...in satul lui mos Ion Roata sunt smile
toate rudele mele acolo sunt...

#22 2008-05-28 21:00:30

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

poate asta e dezavantajul nostru : vb mult si de cele mai multe ori fara retineri...spunem lucrurilor pe nume....dar eu nu vad in asta ceva rau(binenteles atata timp cand nu se depaseste limita bunului simt)

#23 2008-05-28 21:03:58

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

si io moldoveanca big_smile de la botşăni, parintii nascuti acolo, io am crescut pana la 7 ani... prind accent cand ma duc la piatra neamt, la parintii prietenului meu....si rad colegele de mine cand m'ai scap un cuvant stalcit lol plus k io m'am laudat tot timpu k sunt moldoveanca , cui nu'i convine sa nu stea de vb cu mine tongue

#24 2008-05-28 21:04:35

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

rrammonna a scris:

copilu a scris:

rrammonna a scris:

eu am auzit niste kestii super urate despre moldovence,pe care nu le pot spune aici.dar matusa mea e moldoveanca si mi-a demonstrat k nu-i asa.e o femeie de nota20

de ce nu le poti zice?

mi-e mie asa.oricum nu era nimic de bine.mie imi place accentul si mor knd o aud pe matusa-mea knd e suparata si vorbeste repede.nu o opreste nimik smile

si pun pariu ca acei cineva care ti=au zis lucruri "frumoase" despre moldovence ori au intalnit o fata care poate nu e chiar exemplu de luat sau nici una.. ca si eu am intalnit bucuresteni care mi s-au parut aiurea dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel si sa incep sa arunc cu rosii in ei..

am auzit si eu asta ca-s curve(eu nu ma simt lol ).. sa stai cu prietenul inainte de casatorie e blamat in general de multe familii din Moldova si randuielile bisericesti se tin mai mult(parerea mea) decat in sudul tarii..

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

Publicitate

loading...

#25 2008-05-28 21:06:40

capcaun
Platinum member

plus k se zice k moldovencele sunt cele mai frumoase big_smile no ofence pt restul big_smile dar asa se zice

#26 2008-05-28 21:07:35

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

copilu a scris:

am auzit si eu asta ca-s curve(eu nu ma simt lol ).. sa stai cu prietenul inainte de casatorie e blamat in general de multe familii din Moldova si randuielile bisericesti se tin mai mult(parerea mea) decat in sudul tarii..

de aceea am stabilit cu uby sa zicem ca suntem casatoriti cel putini la vecini ..la munca mai vedem smile big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#27 2008-05-28 21:07:50

andrutza
Vizitator

da...ei inca isi respecta traditia fata de alte locuri din tara
si nu stiu, parca sunt mai calzi, mai primitori decat alti oameni care sunt din alte locuri...
mie imi place la tara de inebunesc...si iubi moare dupa satul bunicilor...si dupa mancarurile de acolo dupa tot...
sotia tatalui lui m-a facut curva moldoveanca lol si pe mine si pe mama....da undeva ma doare pe mine..invidioasa

#28 2008-05-28 21:09:56

copilu
Sr. member

angelaflory a scris:

copilu a scris:

de aceea am stabilit cu uby sa zicem ca suntem casatoriti cel putini la vecini ..la munca mai vedem smile big_smile

big_smile eu am stat un an de zile inainte de a ma casatori cu sotul si nu stia decat mama si tata.. lol ... sa nu mai zicem ca daca te pupi mai colorat pe strada se uita lumea urat lol .. ce ma distram la faza asta.. sotul e din Ploiesti si iti inchipui ca nu intelegea lol

Ultima oara a fost editat de copilu (2008-05-28 21:10:32)

#29 2008-05-28 21:10:37

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

eu sunt moldoveanca originala din tata in fiu...in fine din mama in fiica lol ...si sunt extrem de mandra de asta si de grai si de orice...si iaca asa moldovianca cum is sa stiti ca is mult mai breaza ca multe altili din alti specii lol ...am o scoala, sunt inginer, am o familie,o casa o masina o stare facute cu mainile mele...si ale sotului lol ...sunt frumoasa sunt de treaba lol nu sunt modesta adevarat lol ...lumile toati ma iubesc chiar daca sunt mai apriga uneori...deci povestile alea e minciuni lol

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#30 2008-05-28 21:10:55

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

copilu a scris:

rrammonna a scris:

copilu a scris:

de ce nu le poti zice?

mi-e mie asa.oricum nu era nimic de bine.mie imi place accentul si mor knd o aud pe matusa-mea knd e suparata si vorbeste repede.nu o opreste nimik smile

si pun pariu ca acei cineva care ti=au zis lucruri "frumoase" despre moldovence ori au intalnit o fata care poate nu e chiar exemplu de luat sau nici una.. ca si eu am intalnit bucuresteni care mi s-au parut aiurea dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel si sa incep sa arunc cu rosii in ei..

mai pe mine nu ma intereseaza care cum e.toti suntem oameni pana la urma.doar am zis ce am auzit

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#31 2008-05-28 21:12:25

copilu
Sr. member

rrammonna a scris:

mai pe mine nu ma intereseaza care cum e.toti suntem oameni pana la urma.

applauseapplauseapplause

#32 2008-05-28 21:14:44

capcaun
Platinum member

mah nene io stiu k nimenea nu face placinte cu branza mai bune decat alea poale'n brau big_smile imi lasa apa in gura lol

#33 2008-05-28 21:17:56

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

si mai era o prajitura cu nuca.buna buna.am mancat la matusa-mea.astea voi moldovencelor,sunteti si gospodine,nu?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#34 2008-05-28 21:21:03

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

io recunosc ca sunt..si fac bucatareala si cofetareala buna...acu' serios fara sa ma laud...si daca nu credeti va poftesc la mine

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#35 2008-05-28 21:21:08

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cand putem da rotfl

mami de minuni hjarta

#36 2008-05-28 21:21:12

copilu
Sr. member

chiar vroiam sa postez un subiect legat de asta.. nu stiu o fata din colegele din liceu prietenele mele care sa nu stie sa gateasca cat de cat si nu ma refer la cartofi prajiti sau ochiuri ci mancare mai complicata.. si colegele de la facultate au zis ceva de genu da stii sa gatesti? ca urma sa ma casatoresc.. ?!? voi nu stiti sa gatiti la 20 de ani? cred a punem noi accept mult pe mancare in Moldova..

Ultima oara a fost editat de copilu (2008-05-28 21:25:13)

#37 2008-05-28 21:25:37

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

copilu a scris:

angelaflory a scris:

copilu a scris:

big_smile eu am stat un an de zile inainte de a ma casatori cu sotul si nu stia decat mama si tata.. lol ... sa nu mai zicem ca daca te pupi mai colorat pe strada se uita lumea urat lol .. ce ma distram la faza asta.. sotul e din Ploiesti si iti inchipui ca nu intelegea lol

iti dai seama ce o sa fie de noi lol nu o sa intelegem nika la inceput nici grai nici figuri lol

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#38 2008-05-28 21:33:20

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu n am nici o problema cu faptul ca is moldoveanca,ca doar nu duc lipsa de vreo mana sau de vreun picior,doamne fereste, tot om is si eu ca ceilalti din restul regiunilor. am si eu accent,incerc sa ma mai cizelez un pic,da cui nu-i place nu are decat sa plece de langa mine big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.