homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna tuturor!

#1 2008-05-28 21:07:57

vicky16_cool
New member
Inregistrat: 2008-05-28

buna tuturor!

smile
am si eu nevoie de sfaturile voastre:vreau sa iau anticonceptionale.am discutat cu o persoana matura care ia zasmin,si mi s_a spus ca anticonceptionalele,se pot lua si fara prescriptia medicului.de ce e important sa mergem la doctor?va rog sa nu ocoliti intrebarea mea si sa_mi spuneti cum e mai bine.va multumesc anticipat

#2 2008-05-28 21:10:07

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: buna tuturor!

E important sa le iei cu recomandarea unui medic, deoarece un tip de anticonceptionale poate sa i se potriveasca unei persoane, iar alteia sa-i faca rau. Daca nu ti se potrivesc te poti simti rau(ameteli,greturi), poti avea sangerari, etc

#3 2008-05-28 21:23:51

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Nu cred ca medicul de familie e in masura sa iti recomande anticonceptionale, se poate sa ma insel. Mergi mai bine la un medic de planning familial. El e cel mai recomandat sa iti recomande anticonceptionale. smile

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#4 2008-05-28 21:29:29

Aryanne
Sr. member

Mai, tie dupa ce ti s-au parut ok? Dupa prospect? Medicul este in masura sa ti le recomande, pt ca AC sunt diferite. O sa iti puna cateva intrebari despre tine, despre ciclul tau menstrual, daca e regulat, daca nu, cand ti-a venit, etc. Sunt multe fete care au luat dupa cum le-a sunat lor sau prietenelor lor mai bine, si s-au trezit cu efecte secundare urate. Eu zic ca nu ai nimic de pierdut daca te duci la un medic de planning. Ai numai de castigat...

editeaza si tu mesajele, sa nu iti dea fetele warn. smile si in legatura cu doctoressa, uite aici: http://anticonceptionale.ro/sfatul-medi … tuita.html

Nu stiu zona, ca nu sunt din Bucuresti, dar poate iti explica fetele. smile

Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-05-28 21:31:01)

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#5 2008-05-28 21:36:39

Aryanne
Sr. member

Adica sa nu postezi consecutiv in mai putin de 15 min, ci sa folosesti butonul ala din dreapta jos, unde scrie Editeaza smile

Publicitate

loading...

#6 2008-05-28 21:39:54

vicky16_cool
New member

Alexa27 a scris:

Adica sa nu postezi consecutiv in mai putin de 15 min, ci sa folosesti butonul ala din dreapta jos, unde scrie Editeaza smile

ok am inteles ms pt sfaturi.va pup si aveti grija de voi.chiar maine ma duc la clinica doctoressei sper sa fie pe bune cu consultu gratuit. cool

#7 2008-05-28 21:42:13

Aryanne
Sr. member

Ia uite ce frumos ai editat. Cu multa placere, si daca mai ai intrebari, intreaba-ne. smile Cu doctoressa sunt sigura ca o sa fie bine. Si eu abia astept sa ma mut in Bucuresti si sa merg la dumneaei big_smile
Pardon, n-ai editat... ai citat... scuza-ma... e de la prea mult invatat lol

Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-05-28 21:42:50)

#8 2008-05-28 21:48:36

vicky16_cool
New member

Alexa27 a scris:

Ia uite ce frumos ai editat. Cu multa placere, si daca mai ai intrebari, intreaba-ne. smile Cu doctoressa sunt sigura ca o sa fie bine. Si eu abia astept sa ma mut in Bucuresti si sa merg la dumneaei big_smile
Pardon, n-ai editat... ai citat... scuza-ma... e de la prea mult invatat lol

ok.smile ms mult pt sfaturi,si instruire,bafta la invatat!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.