homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Totul despre India....-3

#39 2008-05-29 13:43:24

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

#40 2008-05-29 13:44:36

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: totul despre India....

http://i40.servimg.com/u/f40/11/60/88/44/tagore10.jpg

tagore

mami de minuni hjarta

#41 2008-05-29 13:47:22

o'hara
Platinum member

caut har, ingaduie-mi odihna

Caut har ?naintea Ta,
?ngăduie-mi o clipă odihnă l?ngă Tine!
Lucrările ce le fac,
le voi sf?rşi mai apoi.

Pustie de vederea feţei Tale,
inima mea nu cunoaşte răgaz şi tihnă
şi truda mea-i numai povară fără margini
?ntr-un pustiu de suferinţă.

Acum vara a venit la fereastra mea,
cu murmurul şi suspinele ei
şi albinele grăbite
aduc dragoste tufişului ?nflorit.

Iată ceasul de pace şi de c?ntare,
faţă către faţă cu Tine,
binecuv?ntarea vieţii mele,
?n liniştea acestui bl?nd popas!

calatorul

Timpul calatoriei mele este lung;
calea pe care o am de strabatut este fara sfarsit.

Am iesit pe aripile primei raze de lumina
si mi-am urmat drumul prin singuratatile lumilor,
lasand urma mea pe atatea stele.

Calea cea mai lunga ma aproprie cel mai mult de tine
si modularea cea mai intortocheata este tocmai cea care duce
la perfecta simplitate a acordului

Calatorul trebuie sa bata la toate portile inainte
de a ajunge la a sa.Trebuie sa ratacim prin toate lumile din afara
pentru a ajunge in sfarsit la templul cel mai launtric.

Lasat-am ochii sa rataceasca departe , inainte
de ai inchide si de a spune: Tu esti aici.

Aceasta intrebare , aceasta asteptare
se topeste in lacrimile a o mie de fluvii si cufunda lumea
sub valul acestei certitudini: Eu sunt.

mami de minuni hjarta

#42 2008-05-29 14:22:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce frumoase sunt, ana... mi-ai inseninat o zi naspa puss

iubi si cu mine visam sa mergem in india... poate chiar la anul... asa ca avem urmatoarele info practice:
- cel ami buna perioada pt vizitat este din nov in martie... in rest, sunt temp de pana la 50 grade dimineata, iar apoi musoni, cu ploi interminabile
- in india, daca pleci pe cont propriu (deci nu prina agentie) poti trai cam o luna cu 1000 euro (fff putin, adica!!!)
- cazare si masa cu 2-3 dolari/zi
- provincia goa - locul de adunare al hippiotilor, se sta pe palja, se tin concerte (+se drogheaza, se face sex pe plaja etc lol ), dar poti sta f frumos cu cortul sau la o casuta la preturi f mici
- sobolanii si gandacii sunt omniprezenti, inclusiv la hotelurile de 5 stele
- sub nici o forma nu trebuie bauta apa locala, nici macar cea imbuteliata, deoarece tot din rauri provine... si-i jale, 90% din turisti se intorc cu dizinterie
- din acelasi motiv, tb consumate doar fructe cu coaja groasa, care se arunca; tot de aia tb rezerve serioase de antidiareice big_smile
- in nordul indiei sunt munti din  lantul himalayan, cu altitudini pana la 8000 m... aviz amatorilor, mai ales ca nu exista uriasa taxa de sedere pt turisti care e impusa in nepal
- din romania, cel mai avantajos traseu este cu escala in istanbul, de unde exista o firma regionala, air arabia, care face transporturi in india cu aprox 300 euro (daca iei bilet dir din romania, te ajunge peste 1000)
- vizele se obtin f usor, chiar pe loc sau prin posta (mai greu, insa, cele pe baza de invitatie... nuhs de ce)
- inainte de plecare si in timpul calatoriei trebuie luate pastile anti-malarie
- mizeria este in floare si se fura la greu, s-a ajuns ca in tren omuletii sa-si lege bagajul de ei cu lanturi (asa ca s-a zis cu stilul romanesc al rucsacului de care "spanzura" diverse
- hainele sunt f ieftine, nu merita carate de acasa, pur si simplu itit iei de acolo (exceptie echipamentul pt munte, daca e cazul)

noi am vrea sa mergem in nord... desi si goa suna bine.... nush. mai vedem noi... intai sa avem paralele astea!! lol daca imi mai amintesc info, va mai zic

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#43 2008-05-29 14:26:51

o'hara
Platinum member

nu uita de vaccinuri care mi se pare ca sunt obligatorii de facut ca sa poti pleca

ma bucur ca ti-au placut poeziile smile

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#44 2008-05-29 15:15:03

katami
Platinum member

da... dar nu-s obligatorii. daca vom pleca le vom face oricum... pacrca erau anti-hepatita... si restul nu mai stiu. iar pt malarie pastile wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#45 2008-05-29 15:20:43

o'hara
Platinum member

nu te baza pe pastile pt malarie...la asta ma refeream...si hepatita evident. fa vaccin si pt malarie..e mai safe

mami de minuni hjarta

#46 2008-05-29 15:28:47

katami
Platinum member

cica nu exista, asa am citit pe forumuri. dar stiu o tipa mulatra care, cand a plecat in congo, parca a facut vaccin. oricum, daca e sa se concretizeze, normal ca ne vom informa bine... nu de alta, dar vreau greatza de altitudine, nu de malarie rotfl

#47 2008-05-29 18:55:30

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

cateva cuvinte in limba hindi:
-hindi bnasa=limba hindi
-namaste=buna ziua(dar de fapt se traduce"Ma inchin in fata ta,suflete al celuilalt!"
-shubh pratana=buna dimineata
-shubh rat ko=noapte buna
-gana=cantec
-gita(ghit)=muzica
-nacina=a dansa
-dost=prieten
-givan sathi=partener(de viata)
-saheli=prietena
-ana=a veni
-agia=vino!
-jana(giana)=a pleca
-kasam=juramant
-khusi=fericire
-shucriya=multumesc
-bairi piya=iubirea mea

maine va scriu zilele saptamanii si lunile anului tongue
aa si am o probelma sunt cateva cuvinte cu "i","a' si nu stiu cum sa le pun caciulita la "i" si "a"la "s" am pus sh

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-29 18:59:32)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#48 2008-05-29 19:00:33

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

dar in toate filmele indiene se vb limba hindi,cat si putina engleza...

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#49 2008-05-29 19:16:30

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

prima ii superba

Cu zambetul pe buze...

#50 2008-05-29 19:55:05

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

tipa asta sa inteleg cA e asemenea lui JLO din America?oricum..dansurile alea..oaleu..da numai sa incerci sa mori de durere de picioare/coapse

#51 2008-05-29 20:05:01

yonny
New member
Inregistrat: 2008-05-25

dupa cum stiti eu sunt in londra,aici se gasesc toate natiile printre care si indieni. sunt oameni buni,cu un anumit respect fata de femei,insa mirosul lor specific e insuportabil.si c m-a mai impresionat,felul cum poarta copiii.daca afara e rece si ploua(k aici ploua mai tot timpul) ei umbla cu saracii copii desculti in carucioare imbracati subtire...oare nu se imbolnavesc?

#52 2008-05-29 20:13:23

o'hara
Platinum member

la caldurile care sunt la ei cred ca sunt happy ca ii ploua si pe ei putin smile
noi am stat cu un pakistanez in casa in amsterdam si era f curat. cu totii avem un miros specific...conteaza si daca se spala. colegul asta al nostru folosea niste parfumuri asa de dulci :f?rv?nad:

mami de minuni hjarta

#53 2008-05-29 20:53:14

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mika asta e pt tine,desi poate o ai deja rodnar
http://i42.servimg.com/u/f42/12/12/71/99/aishwa10.jpg
mi se pare super artistica hjarta

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#54 2008-05-30 11:26:44

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

mika a scris:

JLO adica jenifer lopez? ti se pare ca seamana?

cantareata dansatoare si actrita-la asta m-am referit

#55 2008-05-30 11:55:55

roxicutza
Full member
Inregistrat: 2007-08-13

apropo de India:))) am fost plecata acum vreo 3 ani in Olanda cu o bursa de studiu. Eram studenti din m multe tari printre care si Marea Britanie. Mi s-a parut oarecum ciudat ca era reprezentata de studenti indieni si africani si doar vreo 2 nativi. Si ce credeti ca am patit? rotfl ma pufneste rasul cand imi amintesc imi pierdusem mintile de tot dupa un indian:)) Cand am venit acasa i-am zis mamei ca plec in India vara urmatoare rotfl. FFF dragut tipul, imi ducea rucsacul, imi lua prajituri..si apropo de miros specific..nu mirosea nici cum..doar a colonie:))) insa mi-a povestit multe despre tara lui..facea parte dintr-o familie destul de instarita din moment ce il trimisesera in Anglial a studii. Mai avea un frate care urma sa se casatoreasa si voia sa merg cu el la nunta:D. Din pacate nu am mai tinut legatura, desi m-a mai sunat de cateva ori cand m-am intors in tara.
Na..n-a fost sa fie..dar au ramas niste amintiri placute apropo de diversitate cultura...mi-as dori sa ajung intr- zi in India:D

#56 2008-05-30 13:11:29

o'hara
Platinum member

colegul asta pakistanez cu care am stat face parte tot dintr-o famnilie instarita. era in pregatiri de nunta si ne povestea ca la ei guvernul a dat lege ca la nunta sa nu se puna pe masa mai mult de 3 feluri de mancare, indiferent ca esti bogat sau sarac pt a nu ii face pe cei saraci sa se simta prost. din cate am inteles la el s-a facut o exceptie rotfl si a avut masa imbelsugata si nunta a tinut 3 zile si 3 nopti ca in povesti pt ca tatal lui e politician. interesanta lege oricum...

mami de minuni hjarta

#57 2008-05-30 13:27:23

roxicutza
Full member
Inregistrat: 2007-08-13

rotfl da da asa tin nuntile...hehe sa tina si a mea asa:)) mi se pare f f frumos..bv lor ca isi pastreaza traditiile.
dar treaba cu saracia si cu apa p care nu poti sa o bei..ihhhhhhhhhh saracii, is mai saraci ca noi:|

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.