|
Nu esti logat.
Putin ajutor...#1 2008-05-29 00:24:19
putin ajutor...deci ... sunt un baiat.. si va cer sfatul.. recent intr-o zi normala... am decis a fac baie... si in fine nu stiu ce mi-a venit mie .. ca sa ma mast.. in baie.. si in fine.. dupa ce am terminat..am aruncat totul in wc.. deci nu a ramas in apa.. m-am mai spalat bine.. pana nu a ramas nimic.. in fine ma duc la iubita mea acasa.. care si ea a facut baie.. si cica ne-a apucat sa o facem...vreau sa zic ca am facut-o prima data.. si eu si ea.. si deci abia am gasit gaura si alea alea.. intr-un final a intrat cam 2 cm la ea... intrebarea mea este ... exista vreun risc sa fi ramas ea insarcinataa... precizez ca nu am simtit nimic.. nu a iesit nimic de la mine... "dar .." daca am presupune prin reducere prin absurd ca s-a intamplat ceva... totusi a intrat doar 2 cm(maxim) ... poate ramane insarcinata din atata.. luand in vedere faptul ca nu am avut o ejaculare si nimic in legatura cu asa ceva... Offline #2 2008-05-29 01:23:08
Re: putin ajutor...eu zic sa stati linistiti ... nu are ce sa se intample Offline #3 2008-05-29 19:27:57
Re: putin ajutor...si eu spun la fel, n-are cum sa ramana gravida Offline #4 2008-05-29 19:32:39
Re: putin ajutor...nici o sansa...dupa ce te-ai masturbat si ai ejaculat ai urinat?...de spalat am intels ca te-ai spalat Offline #5 2008-05-29 19:58:16
Re: putin ajutor...Noah.. stai linistit. Nu e nimic dak ai ejaculat pe clitoris sau in afara vaginului. Nu ajung micutii tai pana acolo, doar sa ai grija sa fie afara si daca iti e teama de ceva anume du-o pe prietena ta repejor sa se spele. (doar ca sa stai linistit) Nu trebuie sa iti faci griji. Daca a intrat 2 cm si nu ti-ai dat drumul sau nu ai simtit nimic nu trebuie sa iti faci griji. Cand simti nevoia sa iti dai drumul (asa fac cu prietenul meu) scoti repede din vagin si iti dai drumul. E cea mai veche metoda de contraceptie. Poti citi pe forum. De asta pentru tine las sentiment: Ca tu esti singurul meu medicament Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-30 14:26:41
Re: putin ajutor...
dar de ce sa faci asta si sa stai cu griji mereu cand exista atatea metode de contraceptie ? http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|