|
Nu esti logat.
Am uitat o pastila#1 2008-05-29 09:48:55
am uitat o pastilaam uitat sa iiau penultima pastila de anticonceptionale! si am luat-o in dimineata aceasta...dar cred ca erau trecute cele 12 ore! are ceva ??? exista posibilitatea de a ramane insarcinata ? Offline #2 2008-05-29 09:50:39
Re: am uitat o pastilatrebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile.... deci iei o folie de rezerva din care mai iei 6 pastile faci pauza de 7 zile in a8a incepi o alta folie si pe asta din care ai luat 6 pastile o ti ca folie de rezerva VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. ![]() ![]() ![]() Offline #3 2008-05-29 09:51:56
Re: am uitat o pastilaTrebuie protectie suplimentara pe perioada pauzei si inca sapte pastilute din urmatoarea folie. Sau poti sa mai cumperi o folie de rezerva de pe care sa mai iei inca sase pastilute ca sa se reinstaleze protectia. Apoi faci pauza de sapte zile incepi normal o noua folie. Asa scurtezi perioada de protectie suplimentara. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-05-29 09:57:44
Re: am uitat o pastiladar daca nu mai iau alea de rezerva are ceva??ca totusi era penultima pastila si nu am intretinut cintact sexual ieri ...si azi ... Offline #5 2008-05-29 10:00:18
Re: am uitat o pastilapoti si asa iei ultima pastila azi la ora obisnuita si faci pauza normal cu mentiune ca trevuie s ate protejezi cu prez.toata pauza si primele 7 pilule din noua folie.deci 14 zile de protectie suplimentara VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. ![]() ![]() ![]() Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-29 10:01:17
Re: am uitat o pastilapai termina folia si protejeaza-te 7 zile suplimentar Offline #7 2008-05-29 10:06:50
Re: am uitat o pastilapai este mai bine asa.termin folia iau astazi ultima pastila...fac pauza de 7 zile si intre timp nu am contacte sexuale neprotejate 14 zile.sper sa fie sigura treaba asa! voi sunteti sigure ca este bine?daca nu mai iau inca o folie? Offline #8 2008-05-29 10:07:54
Re: am uitat o pastilapoti si asa doar sa nu ai contacte 14 zile si eati ok.varianta cu folia de rezerva era mai simpla in ideea ca te protejai doar 7 zile. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. ![]() ![]() ![]() Offline #9 2008-05-29 10:10:22
Re: am uitat o pastilaeu credeam ca raman insarcinata daca nu mai iau o folie! Offline #10 2008-05-29 10:11:11
Re: am uitat o pastilanu ramai insarcinata stai linistita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. ![]() ![]() ![]() Offline #11 2008-05-29 10:12:52
Re: am uitat o pastilaok va multumesc mult! Offline #12 2008-05-29 10:13:10
Re: am uitat o pastilacu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. ![]() ![]() ![]() Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|