homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Totul despre Romania-2

#20 2008-05-29 14:15:00

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: totul despre Romania

albastru de voronet:

http://i40.servimg.com/u/f40/11/60/88/44/manast10.jpg

Manastirea Neamt:

http://i40.servimg.com/u/f40/11/60/88/44/pictur10.jpg

Manastirea Agapia

http://i40.servimg.com/u/f40/11/60/88/44/agapia10.jpg

Manastirea Varatec, unde s-a retras si veronica micle

http://i40.servimg.com/u/f40/11/60/88/44/varate10.jpg

mami de minuni hjarta

#21 2008-05-29 14:15:50

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

ralluk, ai nimerit bine big_smile
Ia uitati ce am mai gasit...

#22 2008-05-29 14:16:32

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

asta e funny:

#23 2008-05-29 14:17:55

o'hara
Platinum member

Regina Maria in port national

http://i40.servimg.com/u/f40/11/60/88/44/amo-re10.jpg

Peles

http://i40.servimg.com/u/f40/11/60/88/44/castel10.jpg

mami de minuni hjarta

#24 2008-05-29 14:20:39

o'hara
Platinum member

fiecare alege sa vada ce vrea...oameni suntem cu totii indiferent ca ma spal cu lesie sau cu wella pe par, indiferent ca am nu stiu cat aur la gat sau umblu in slapi de cauciuc. romania suntem noi toti. nu poti spune ca romania e frumoasa dar pacat ca e locuita...nu de alta da' si tu esti unul dintre locuitori smile

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-05-29 14:22:25

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ba imi sustin ideea ana pacat ca e locuita de ce.pt.ca noi stam aici si uite cum am transformat ceva frumos in ceva de kk.evident sunt si exceptii dar foarte putine prea putine din pacate smile.asta era ideea

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#26 2008-05-29 14:25:10

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

alexia a scris:

da andrutza... si eu daca as fi prinul Charles , mi-as permite pt cateva zile sa ma plimb cu caruta.. dar pun pariu ca cei care o fac zilnic s-au saturat...
E prea multa saracie, prea multa bataie de joc, omul e mult prea desconsiderat aici... Stiu ca sunt pline hotelurile mereu si ca lumea viziteaza, dar sunt mult mai multi oameni care n-au dupa ce bea apa si pt ei nu mai conteaza ca sunt locuri frumoase de  vizitat...

asa e este,,deacord cu tine..si oamenii sunt atat de rai si invdiosi,si vorbesc urat fara sa ne cunoasca bine,sau inventeaza lucruri urate,si vin la urechile tale zvonuri de iti pui mana in cap,si ganditi-va ca nu suntem vedete...e groaznic,in ziua de azi nu mai poti avea incredere decat in tine...lumea este rea,din ce in ce mai rea...am fost in strainatate si lumea este altfel acolo,mai nonconformisti,nu atat de nenorociti si se baga in vietile noastre ca idiotii :f?rbannad: offf i-as omori pe toti si toate care fac chestiile astea...si asa'i prea multa saracie,prea multi fura in ziua de azi,iar cei care ar trebui sa fie un exemplu pt popor tocmai ei fura de rup si isi fac 100 de case,masini de nu se mai satura...offf ,doamne nu mai castig la loto mai rpd sa plec din tara asta de rahat...nu e nimic cu care ne putem mandrii...

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#27 2008-05-29 14:25:11

norishorulalb
Banat

mie mi scarba de tara asta. si sper din suflet sa plec cat mai repede.
e o tara care merge vertiginos in jos, spre hau

#28 2008-05-29 14:26:14

norishorulalb
Banat

apropos de Charles..am auzit ca are servitor pt pusul pastei de dinti pe periutza... ne mai mira ca se plimba cu carutza? e moft

#29 2008-05-29 14:29:48

o'hara
Platinum member

parerea mea e alta...si nu vreau sa ma intristez citindu-le pe ale voastre...v-am puss

mami de minuni hjarta

#30 2008-05-29 14:30:09

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

eu_vreau a scris:

nu poti spune ca romania e frumoasa dar pacat ca e locuita...nu de alta da' si tu esti unul dintre locuitori smile

exact

Castelul Peles
http://i44.servimg.com/u/f44/11/44/53/05/2006_011.jpg

Undeva in zona Sibiului
http://i44.servimg.com/u/f44/11/44/53/05/sibiu010.jpg

Lacul Vidraru
http://i44.servimg.com/u/f44/11/44/53/05/vidrar10.jpg

#31 2008-05-29 14:31:27

alexia
Addicted member

ralluka a scris:

mie mi scarba de tara asta. si sper din suflet sa plec cat mai repede.
e o tara care merge vertiginos in jos, spre hau

signof10 si eu tot la asta ma gandesc...

#32 2008-05-29 14:35:47

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

nu fiti rai.. e o tzara superbaaaaaaaaaaaaa...pacat ca e locuita big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#33 2008-05-29 14:39:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

delta dunarii, muntii nostri ( hjarta ), manastirile+locuitorii ei (adevarati sfinti care sustin tara asta prin rugaciunile lor), satele cu patrimoniul lor cultural unic, scoala romaneasca (inainte s-o strice ue si pe asta) si.... OAMENII, cu ospitalitatea si veselia lor de la "mama natura". (nush in care tara civilizata ati fi primiti ca in maramures, unde te roaga ei sa accepti moca lapte, branza sau, chiar, cazare. nush unde ajungi rupt pe un varf de munte la o stana si fac ciobanii ospat in cinstea ta. nush unde mai gasiti (poate prin balcani) chefuri ca la noi).

eu una iubesc romania si romanii... aia adevarati, pt ca jmecherasii cu aer de american in mizerie nu-s vinovati pt conditia lor... mass-media e, si lipsa lor de scoala ca sa discearna. am vazut locuri in tara asta pe care nu le-as schimba cu nici o civilizatie infloritoare din lume. poate asa sunt eu, imi plac lucrurile mai autentice si mai "de la mama lor de acasa", chiar daca sunt asezonate cu noroi, caruta, saracie sau mai stiu eu ce... dar cand vezi babutele in sate duminica in costum national (pe care, apropo, il ador, iubi stie cum "salivez" cand trec pe langa ii in magazien.... daca as avea sa dau 3mil jumate pe cate una, numai asa m-as imbraca) sau cand vezi o casa traditionala, cu femei rumene si copii murdari, dar veseli, cu mamaliga aburinda si cas in farfurii de lut.... mie una imi vine sa plang.

si v-as inteba pe cele care dispretuiti tara asta CAT ati vazut din ea (si nu ma refer la "am fost la munte in busteni" sau "am fost la manastire si mi-am luat cruciulita de pus la gat"....

personal am vazut locuri minunete si oameni extraordinari... doar ca, pentru a realiza asta, da, a trebuit sa simt noroi pe talpile bocancului, oboseala in muschi sau durere de spate de la rucsac. dar daca as fi coborat din bmw si as fi ajuns direct... nu cred ca as fi pretuit la fel locurile alea.

uitat-va la filmul "borat", productie kazahstan. e o comedie care mi-a placut la maxim, se refera la diferentele culturale intre america (unde totul excela prin standardizare) si kazahstan (tara de nebuni, ca la noi... unde "lipsa de civilizatie" era compensata de o CULTURA locala bogata...). aaa... si e filmat in romania

aaa... ana... mi-ai dat o idee cu nunta in costum national lol dar daca aude iubi, cre' k ii trece si ultima picatura de dorinta de a face nunta, el nu se da in vant dupa dintr-astea... desi mie imi zice ca-s singura persoana la care ii sta bine in ie rotfl

Ultima oara a fost editat de katami (2008-05-29 14:41:10)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#34 2008-05-29 14:41:43

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

mie imi place tara noastra si ma mandresc cu ea. de ce nu as face-o? pentru cateva uscaturi nu mai vedem nimic pozitiv...am vazut cum sunt cei din alte tari...de ce sunt ei mai buni? pentru k au mai multi bani? eu cred k de aia e vazuta tara noastra atata de rau, pentru k in mare parte si noi vedem numai partea negativa a lucrurilor si doar pe aceea stim sa o evidentiem. eu nu imi doresc sa merg in alta tara, si sa stau printre traini. vorba aia "fie painea cat de rea, tot mai buna e in tara ta"

L.E.: profesoara mea de teatru chiar a facut asta si s-a casatorit in costum national

Ultima oara a fost editat de iony (2008-05-29 14:43:12)

#35 2008-05-29 15:04:33

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

avem o tara frumoasa...pot spune asta, doar saptamana trecuta ce am strabatut jumate din ea (cu masina, ce-i drept, nu la "bocanc" rotfl puss katami)....am si eu un dinte- sau chiar mai multi - impotriva a ceea ce inseamna, politica, administratie, sanatate, invatamant in tara noastra...sunt foarte multi hoti la toate nivelurile, foarte multa rautate ce vine din saracie, invidie, din dorinta de a avea mai mult...insa, hai sa fim sinceri, putem numara pe degete statele cu adevarat civilizate in care sa zicem ca toate astea sunt impachetate frumos si nu ies asa in evidenta...sa zicem mersi ca nu locuim desculti si flamanzi cate 10 oameni pe metru patrat ca in Asia, Africa, America de Sud....da, sunt si la noi oameni necajiti, desculti, insa cred ca per total procentul e mult mai mic...de ce sa laudam "tarile civilizate"? voi stiti ca de exemplu masa populatiei din SUA este tinuta in ignoranta?...vorbesc de cei din "satele lor", nu de cei din marile orase.... este adevarat, stiu de la cineva acre locuieste acolo su sunt oameni care in afara de tara lor nu stiu sa mai arate nimic pe harta...sunt educati doar sa consume si sa stea la tv....politica murdara, probleme sunt peste tot, numai ca la noi nu sunt oamani capabili sa le faca in privat, fara sa scuipe noroi unii peste altii...scarbita sunt si eu de multe si de multi, insa cred ca exista si lucruri care compenseaza.... eu una zic mersi ca pot vedea un petec de cer albastru, un pom verde, ca pot respira aerul curat al muntilor nostri...si ca nu locuiesc intr-o tara bombardata, prafuita in care sa te intrebi in fiecare zi daca maine mai traiesti...Si nu in ultimul rand, noua tuturor, inclusiv mie, ne e mult mai usor sa spunem "imi bag picioarele si plec din tara asta, decat sa fac ceva sa schimb lucrurile".... e un cerc vicios...si pana la urma, asta ne e natia...insa pana la urma, avem o tara superba si avem si oameni superbi printre restul de uscaturi...

si cine vrea sa cunoasca si cealalta fata a Romaniei...sa cumpere o data un ziar Formula As...sunt acolo niste povesti despre oamani si locuri din Romania care te fac sa palngi...de duiosie si mandrie...

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-05-29 15:08:21)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#36 2008-05-29 15:22:23

alexia
Addicted member

nicolle, uite ca mi-ai adus aminte un lucru care imi place la Romania lol
Am inteles ca avem un risc minim de atentate teroriste rotfl

#37 2008-05-29 15:26:58

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

vezi ca se poate? applause rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#38 2008-05-29 18:01:06

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

alexia a scris:

nicolle, uite ca mi-ai adus aminte un lucru care imi place la Romania lol
Am inteles ca avem un risc minim de atentate teroriste rotfl

putem sa stam linistiti lol

in rest, alexia sunt de acord cu tine, din pacate asta e situatia si 2 3 rasculati k noi nu prea avem cum sa schimbam prea multe. si pe langa saracie si mizerie, mai sunt si oamenii, care pana mea.... unii sunt sub orice critica (poate spun asta din cauza k sunt tocmai am vazut un caz, da i-am bagat bete in roate diablo)
iar cateva manastiri frumoase si peisaje frumoasa, din pacate acopera mult prea putin lipsurile care le avem

dar cu toate astea io n-as pleca din romania, nush de ce

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.