homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

COLPOCERVICITA PE D.I.U.

#1 2008-05-30 08:44:25

tuttifrutti
New member
Inregistrat: 2007-04-24

COLPOCERVICITA PE D.I.U.

Buna ziua!
Am facut un test Babes Papanicolau si a iesit negativ dar in acelasi timp a rezultat ca am o inflamatie. Precizez ca de un an am montat un sterilet Cooper T cu fir de CU si n-am avut nici un fel de probleme.
Ginecologul mi-a prescris o reteta cu Refen Retard si Meclon (tratament pt. 10 zile) si mi-a zis ca voi fi Ok, nici macar sa nu merg la control dupa tratament?
Prea multe n-am reusit sa intreb ca erab foarte  grabit asa ca am cateva nelamuriri, daca ma puteti ajuta :
-  va trece inflamatia cu acest tratament?
- ce inseamna exact colpocervicita? (dr. mi-a zis ca este o reactie a organismului la un corp strain);
- care este riscul de a face in continuare aceasta inflamatie?
- se poate asimila aceasta inflamatie cu rana de col?

Multumesc!

#2 2008-05-30 09:33:02

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: COLPOCERVICITA PE D.I.U.

da se poate sa treaca cu tratament.atata timp cat ai sterilet riscul de inflamatie este mare.nu putem sa vb.de rana pe col smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.