|
Nu esti logat.
Ce nu va place la noi,femeile?-11#191 2008-06-02 21:01:11
Re: ce nu va place la noi,femeile?
eu mi l-am luat de la women secret's..nu m-am riscat cu cele de la teleshopping...pt ca mai demult mi-am luat o saltea din aia de o faci pat canapea...si s-a spart in 1 sap si aia acolo aratau cum trecea masina pe ea si nu s-a spart... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #192 2008-06-02 21:05:23
Re: ce nu va place la noi,femeile?logic k nu iau de la teleshopping,ziceam numa k mai d mult le facea reclama acolo,apoi au aparut si in magazine i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #193 2008-06-02 21:06:21
ce simpatica ai fost. Mie nu prea imi vine sa iau o bluza fara sutien, pt ca de cand iau AC mi-au crescut putin inegal, si sunt obsedata de asta. Si mai ales la ocazii, nu prea merg fara sutien. Bine, daca ai o bluza cu spatele gol cum spunea Barbara, nu e deloc ok sa ti se vada sutienul. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #194 2008-06-02 21:11:41
nu nu e deloc asa...trebuie doar sa nu te dai cu crema pe sani (adica daca te dai cu crema pe corp) inainte sa ti-l pui...se lipeste si sta f ok...daca dansezi si transpiri mult te mai duci la baie si te stergi si apoi ti lipesti la loc. pt ca s-ar putea sa se lase un pic sanii..sunt f misto serios si sa stai linistita ca nu se dezlipesc deloc .. am zis mai sus de unde i-am luat de la women secret's,f misto este lenjeria la firma asta...cele mai misto sutiene de acolo le am,materialele sunt f bune si croiala imi place la nebunie Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #195 2008-06-02 21:16:56
mi se pare aiurea sa le consideri nesimtie pe cele care isi neglijeaza aspectul fizic. nu zic k e ok, si e o chestie de urmat, dar poate femeile alea prefera sa isi imbrace copii, sau sa aiba ce pune pe masa decat sa isi faca cine stie ce http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#196 2008-06-02 21:18:20
Re: ce nu va place la noi,femeile?Am inteles.... deci nu sunt asa lipicioase precum par. Cred ca o sa-mi iau si eu Multumesc frumos. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #197 2008-06-02 21:21:33
de acord... adik nu toate au o gramada de bani sa se aranjeze si pe ele si sa isi si imbrace copiii... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #198 2008-06-02 22:21:28
Re: ce nu va place la noi,femeile?hihi fetelor.. eu nu prea analizez fetele si femeile.. desi unele imi sar in ochi fara sa vreau... nu imi plac gretoasele, vreau sa spun cele care te studiaza cu nesimtire... nu sunt timida, dar ma deranjeaza cand se uita cate una prea lung apoi nu imi plac femeile care se considera neintelese.. bine nu imi plac in general persoanele care se considera neintelese... dar am intalnit mai multe femei de genul asta decat barbati. decat sa te gandesti ca nimeni nu te intelege mai bine fii mai maleabila si incearca sa ii intrelegi tu pe altii nu imi plac femeile care isi acuza barbatii pt orice, sunt exagerat de geloase, se poarta groaznic cu ei si totusi se asteapta sa fie iubite cateodata nu imi place nici de mine.. cand ma supar degeaba pe iubi meu apoi cu aspectul fizic n-am nimic, multe femei au probleme cu greutatea.. insa trebuie sa existe macar vointa sa a slabi.. am o colega de naveta foarte grasa.. insa se ingrijeste si nu miroase pe langa ea... si incearca sa se imbrace cat mai normal.. fara bluze scurte , fara fuste scurte etc... asa ar trebui sa faca toate femeile cu probleme de greutate Offline #199 2008-06-03 01:27:42
Re: ce nu va place la noi,femeile?mie nu-mi plac femeile care se scobesc in nas la semafor.....inteleg ca te plictisesti in trafic de multe ori...dar sa ajungi sa te scobesti in nas eventual si cand e un autobuz paralel cu masina ta...e super.faci show ...si nu-mi plac femeile cu limbaj vulgar care pur si simplu se iau pe strada de alte femei.mi se pare foarte urat sa mergi de exemplu pe strada si sa vina una la tine cu:"fa....mancatias okisorii tai de schiloada ce pi""a m-tii te uiti la gagikmiu"(gagikmiu fiind in in general un barbat cu burta imensa chel si foarte libidinos care iti face cu ochiul ) Offline #200 2008-06-03 10:58:57
Re: ce nu va place la noi,femeile?si apoi care dintre noi se duce sa ia masa cu regina Angliei ca sa fie asa obligatorie eticheta? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #201 2008-06-03 11:05:18
Re: ce nu va place la noi,femeile?mie nu-mi plac deloc cele care se matzaie si vorbesc mieros,ma scot din sarite. si nu-mi plac femeile care nu sunt in stare sa traiasca singure si au nevoie in permanenta de cineva pe langa ele mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #202 2008-06-03 11:10:30
Re: ce nu va place la noi,femeile?"mica sirena", mica? dupa numele si asemanarea ta? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #203 2008-06-03 11:42:09
oficial o cheama gioconda N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #204 2011-07-20 12:02:16
Re: ce nu va place la noi,femeile?Nu-mi place la voi femeile ca sunteti cicalitoare , greu de multumit, irascibile, incapatanate peste masura, galagioase,orgolioase, sunteti spaima banilor din portofel. Offline #205 2011-07-20 12:05:03
Re: ce nu va place la noi,femeile?hai ca mai ai un pic "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #206 2011-07-20 12:35:59
Re: ce nu va place la noi,femeile?Dezgroapa topicuri de acum 3 ani? Asta e de-a rasu'-plansu'. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2011-07-20 12:37:22) Offline #207 2011-07-20 12:46:37
Re: ce nu va place la noi,femeile?Femeile nicodata nu-si vor recunoaste defectele ! In mintea lor ele sunt intruchiparea perfectiunii ! Offline #208 2011-07-20 12:52:52
Re: ce nu va place la noi,femeile?Oh, honey, nu doar in mintea noastra, crede-ma Noi credem asta cand se intampla sa tot avem masculi d-astia feroce care sa ne ridice in slavi, ca fiecare dintre noi are parte de cel putin cativa d-astia, iar aia ne ridica in slavi pentru niste lucruri, zic eu. Iar defectele se ascund, ca pana una alta noi manipulam totul dupa cum ne doreste sufletelul. Si ati sti si voi asta daca ati fi in stare sa va dati seama, ceea ce, din pacate pentru voi, de regula nu prea faceti. Offline #209 2011-07-20 12:59:18
Re: ce nu va place la noi,femeile?Eu nu am ridicat pana in acest moment nicio femeie in slavi, nici nu am facut complimente exagerate astfel incat sa se crada o diva . De defecte stiu ca se ascund, iar aici nu as putea sa va condamn, pentru ca si noi la randul nostru suntem prefacuti... Lasam sa se creada ceva anume, dar defapt parerea noastra este cu totul alta ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|