homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

OVAR RETROUTERIN MARIT.AJUTOR!

#1 2008-05-30 19:11:23

Fely
Membru
Inregistrat: 2008-05-30

OVAR RETROUTERIN MARIT.AJUTOR!

Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati intr-o problema care ma macina si ma consuma mult pe fond psihic. In urma unei ecografii recente , mi s-a spus ca ovarul drept este marit , are 50 mm , si eate oarecum asezat in spatele uterului .Initial medicul a pus acest fapt si pe seama vezicii care era mult prea plina, sau ca si aceasta pozitie , desi ciudata , ar putea fi o varianta de normalitate.Ovarul drept mi-a spus ca are 44 mm , uterul este putin coborat , probabil tot din cauza vezicii pline , si crede ca ovarul drept , care este marit ar putea fi cu probleme.Ciclul menstrual este regulat in fiecare luna , parca sunt un ceas , nu am avut niciodata sangerari intre menstruatii , nu ma doare nimic, nu am scurgeri anormale, in schimb inainte de menstruatie , si chiar in prima zi am dureri destul de puternice .despre ce ar putea fi vorba?mi-e tare frica si sunt tare ingrijorata , poate fi vorba de cancer?ce ma sfatuiti?mentionez ca ma consum mult pt astfel de probleme ,oricat de minore ar fi.Am 24 de ani, nu am luat niciodata anticonceptionale, decat Postinor acum 2 ani, o singura data(relatia a fost de asemenea natura si atat eu cat si logodnicul meu am pastrat fidelitatea in cuplu).Va multumesc mult si astept cu nerabdare un sfat

#2 2008-05-30 22:37:54

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: OVAR RETROUTERIN MARIT.AJUTOR!

pai daca medicul nu a zis nimic de cancer,si nici o analiza nu indica ca ar exista vreo suspiciune,tu de ce te incapatanezi sa crezi altceva? durerea de burta din timpul menstrei e oarecum normala in conditiile in care e suportabila si se intampla sa apara doar 1 zi pe luna,max 2,cum ai precizat. anticonceptionalele mai reduc din dureri...asta daca pe viitor vei dori sa iei. un test papanicolau ai facut? dar eu zic ca din moment ce nu ai nici o scurgere anormala,medicul nu ti-a zis cum ca ceva ra fi in neregula cu tine eu zic sa iti vezi linistita de viata si sa nu te mai gandesti la ceva ce nu ai.

#3 2008-05-31 13:51:52

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

si poate ar merge sa faci o echografie si la alt medic.

mami de minuni hjarta

#4 2008-06-02 12:42:01

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

iar durerile menstruale e bine sa precizam se datoreaza, cel mai adesea, fenomenului in sine si inflamatiei care il insoteste

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.