|
Nu esti logat.
Iubitul meu se insoara-7#115 2008-06-30 11:22:49
Re: iubitul meu se insoarace ai pierdut?un jandarm amarat pocait care te'a mintit si te'a vrajit cu credintza lui in iisus in timp ce el si'o tragea cu una de la orfelinat MINORA (nu zbier) un idiot pe care inca il mai numesti iubit si la care inca te mai gandesti desi nu merita nici o flegma?? nu scumpa mea nu ai pierdut nimic altceva decat timp irosit cu un prost! atat.. bea o bere fuemaza o tigara treci la o barfa cu prietenele orice numa lsa'l naiba in pace p pacala ala cu aere de sfant care lasa gravide minore! when god made man she was only kidding. Offline #116 2008-06-30 12:28:39
Re: iubitul meu se insoara
cicatrizeaza,nu vindeca My Tears Dry On Their Own Offline #117 2008-06-30 12:35:44
imi pare rau...stiu cum e chestia asta Offline #118 2008-06-30 12:43:26
adevarat ! Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #119 2008-06-30 13:18:22
Re: iubitul meu se insoaraasa e nu ma mai impacam cu el, oricum este prea orgolios, prea incapatanat, ieri mi sa parut cea mai urata zi, cand am stiut ca el e in fata altarului cu alta Offline Publicitateloading...
#120 2008-07-19 12:41:49
Re: iubitul meu se insoaravai nu stiu ce sa mai fac................ noptile sunt un chin pentru mine , intr-un fel..............in alt fel de abia astept sa ma pun in pat sa visez din nou........ in vis traiesc o poveste foarte frumoasa intre mine si fostul [Dorin]. suntem impreuna si ne intelegem foarte bine, nu stiu de am ........ pt ca lucrul asta nu se va intampla ......... el are acum sotie chiar daca nu se inteleg bine................. nu stiu ce sa mai fac Offline #121 2008-07-19 12:57:21
Re: iubitul meu se insoaranu te mai gandi la asta...vorba ta,el are sotie!!!e un om insurat...ce-ti trebuie tie d-astia?tie-ti trebuie un barbat calumea,singur,cu capul pe umeri,care stie sa iubeasca.nu unul care si-a batut joc de tine si te-a facut sa suferi atat de tare...eu zic ca nu-si are rostul nici macar sa mai visezi la el...pentru ce?ca sa-ti faci rau singura?un lucru e clar:nu te merita!nu mai suspina dupa el,nu ai de ce...nu ai pentru cine...intelege...baga-ti lucrul asta in cap...el nu e pentru tine...tu nu esti pentru el...stiu ca doare..pentru ca aceleasi cuvinte mi le spun si eu zilnic...dar asta e adevarul...cruntul adevara...suferim pentru ca ne indragostim de cine nu trebuie... Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-07-19 12:58:11) Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #122 2008-07-19 13:11:22
Re: iubitul meu se insoaraasa e ne indragostim de cine nu trebuie si cu greu putem uita,.......... Offline #123 2008-07-19 14:51:45
true,true hai ca trece si asta My Tears Dry On Their Own Offline #125 2008-07-21 00:04:36
scumpa...din ce am citit omul asa nu e sanatos ori chiar nu i-a pasat de tine (scuze dar asta cred)....e normal sa suferi acum si o sa mai suferi inca o perioada dupa care se mai atenueaza durerea...pana dispare... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|