|
Nu esti logat.
Vacanta in crotia? ce ma sfatuiti?#1 2008-05-31 12:59:47
vacanta in crotia? ce ma sfatuiti?buna fetele! am decis cu iubitul sa mergem in vacanta in croatia, chiar daca noi stam in prea-frumoasa italia.. aici e scump si e plin de lume.. noi am fi vrut un loc linistit, romantic, la mare, asa pt noi doi.. am cautat oferte si chestii de genu asta, sunt o gramada de site-uri pe net da' parca nu prea m-au convins. nu am mai fost niciodata in croatia deci nu cunosc zonele linistite, sau alea de evitat... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #2 2008-05-31 13:09:14
Re: vacanta in crotia? ce ma sfatuiti?din cate stiu despre croatia, complexul lacurilor plitvice e ceva ce nu trebuie ratat. uite si un link (nu neaparat cel mai bun): Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|