homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vacanta in crotia? ce ma sfatuiti?

#1 2008-05-31 12:59:47

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

vacanta in crotia? ce ma sfatuiti?

buna fetele! am decis cu iubitul sa mergem in vacanta in croatia, chiar daca noi stam in prea-frumoasa italia.. aici e scump si e plin de lume.. noi am fi vrut un loc linistit, romantic, la mare, asa pt noi doi.. am cautat oferte si chestii de genu asta, sunt o gramada de site-uri pe net da' parca nu prea m-au convins. nu am mai fost niciodata in croatia deci nu cunosc zonele linistite, sau alea de evitat...
ati fost vreuna? stiti sa ma sfatuiti ceva.. am vrea sa mergem in iulie ca atunci are el concediu...
puss all!!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#2 2008-05-31 13:09:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: vacanta in crotia? ce ma sfatuiti?

din cate stiu despre croatia, complexul lacurilor plitvice e ceva ce nu trebuie ratat. uite si un link (nu neaparat cel mai bun):

www.visit-croatia.co.uk/plitvicelakes/

despre "locuri romantice la mare" nush nik big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.