|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat!!#1 2008-05-31 18:41:30
Am nevoie de un sfat!!Mi s-au prescris ca si contraceptive karissa. Problema mea este urmatoarea: inca nu le-am luat, azi ar trebui sa iau prima data si nu stiu daca sa le iau sau nu. Peste aproximativ o luna jumate plec in italia si nu stiu cand ma intorc. Le gasesc acolo sau nu? Imi trebuie neaparat prescriptie medicala ca sa le cumpar in farmacii? Pt ca daca e atat de dificil de facut rost de ele, nu incep sa le folosesc si vad ce fac cand ajung acolo.. Ce credeti? Offline #2 2008-05-31 18:43:35
Re: Am nevoie de un sfat!!nu stiu daca se gasesc karissa, dar stiu ca nu-ti trebuie prescriptie medicala ca sa poti lua ac din farmacie. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-05-31 18:44:15
Re: Am nevoie de un sfat!!ia mai multe cutii din romania Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #4 2008-05-31 19:14:53
Re: Am nevoie de un sfat!!am citit pe site-ul karissa si spune ca trebuie prescriptie medicala.. Offline #5 2008-05-31 19:30:42
Re: Am nevoie de un sfat!!la noi nu trebuie reteta, in italia s-ar putea sa fie nevoie de reteta (deh...nu e peste tot ca la noi). si eu zic la fel ca rrammonna, sa iei mai mule cutii din romania si gata. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-31 19:34:01
Re: Am nevoie de un sfat!!Daca pleci ia mai multe folii cu tine. Pentru supa ce le termini nu ai pe nimeni ca sa ti le trimita? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-05-31 19:45:45
Re: Am nevoie de un sfat!!
eu am luat yasmin fara reteta de aia am zis ca se dau fara, dar nu stiu daca o sa gaseasca karissa Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #8 2008-05-31 19:51:09
Re: Am nevoie de un sfat!!mersi:) de sfaturi:) cred ca asa o sa fac, o sa iau mai multe cutii cu mine si pe parcurs vad eu.. sigur e cineva sa-mi poata trimite intr-un fel sau altul:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|