homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 13-112

#2110 2008-06-06 17:40:13

andrutza
Vizitator

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13

ai sanse sa lucrezi peste tot cu dreptul....si ca jurist la orice firma la orice banca etc daca n-ai bani de notar avocat procuror judecator smile
poti preda si in facultate...

#2111 2008-06-06 17:41:14

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

si atunci de ce toata lumea ma minte?u esti la drept andrutza?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2112 2008-06-06 17:42:53

persifona
Vizitator

Daca nici cu dreptul nu mai faci nimic.. de alte facultati gen geologie sau istorie ce sa mai zic.. Normal ca ai multe oportunitati cu dreptul smile

#2113 2008-06-06 17:44:56

rrammonna
Diamond member

offffffffffffff,tocmai o profa imi tinea o morala la scoala ca in zilele noastre nu faci nimic cu drept,sa ma duc in alta parte.ce nervi am,k la ce prostutza sunt,deja cautam alta facultate

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2114 2008-06-06 17:45:08

andrutza
Vizitator

da sunt anul 3...dar m-am apucat si de psihologie ca sa am mai multe sanse
probabil spun asa pt ca se refera ca vrei sa profesezi ca avocat notar judecator procuror...
daca vrei notar sau avocat pe langa examen tre sa dai spaga si e destul de mare pretul smile
iar ca jurist...daca esti isteata intri fara spaga daca suntm multi pe post probabil ca tre sa dai ceva dar nu asa mult...
si sa fim seriosi...acum cam peste tot se merge pe relatii si bani, mai rar se angajeaza corect.
eu inca nu stiu ce o sa fac dupa...pt ca nu imi place extraordinar de mult facultatea asta...penalul imi place, dar civilul nu il urasc.
ma gandeam la profesoara la facultate ori avocat pe penal.

Publicitate

loading...

#2115 2008-06-06 17:45:53

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

andrutza a scris:

ai sanse sa lucrezi peste tot cu dreptul....si ca jurist la orice firma la orice banca etc daca n-ai bani de notar avocat procuror judecator smile

ca jurist nu prea te angajeaza nimeni fara experienta.
ca sa predai in facultate...probabil ca trebuie sa fii f. bun si sa ia vreo pila pe undeva.

Eu n-as recomanda dreptul decat celor cu bani....daca vor sa faca ceva....sau foarte destepti care se pot baza ca intra la INM.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2116 2008-06-06 17:46:12

rrammonna
Diamond member

andrutza zi-mi si mie care e diferenta intre drept juridic si administrativ.la facultate le faci obligatoriu pe amandoua,sau iti poti alege?

#2117 2008-06-06 17:46:56

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eu ce sa mai zic de limbi straine...fac pe naiba cu ea lol

6 ani de dragoste  hjarta

#2118 2008-06-06 17:47:11

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ma simt mai bine applause si k tot ma simt mai bine pun mana sa invat lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2119 2008-06-06 17:47:57

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

pfiuuu...sunt tot la munca...am muncit non stop zilele astea, nu mai poci, sunt o leguma...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2120 2008-06-06 17:48:10

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

nu am apa calda grater

#2121 2008-06-06 17:48:16

rrammonna
Diamond member

JanisJoplin a scris:

eu ce sa mai zic de limbi straine...fac pe naiba cu ea lol

pai tocmai k la limbi straine ma invata sa merg.k cik ai mai multe sanse asa

#2122 2008-06-06 17:48:17

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ramona si eu tot la drept sunt. posibilitati si cu dreptul nu trebuie sa fim toti avocati,judecatori,procurori etc.etc.eu vreau sa lucrez dupa intr-o banca sau in administratie publuca ca functionar pt.inceput e ok.dar daca vrei trebuie sa te pregatesti psihic pt.asta e mult de invatat smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2123 2008-06-06 17:49:00

andrutza
Vizitator

rrammonna a scris:

andrutza zi-mi si mie care e diferenta intre drept juridic si administrativ.la facultate le faci obligatoriu pe amandoua,sau iti poti alege?

te referi la fac de administratie publica?

#2124 2008-06-06 17:49:16

rrammonna
Diamond member

exact ce nu imi place mie.sa invat.va rog sa-mi raspundeti la intrebare de mai sus,cu drept juridic si administrativ

#2125 2008-06-06 17:49:20

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

m-am hotarat.voi face cartofi frantuzesti cu pui.acum sa vad de unde iau banuti ca eu mai am doar pt cosmetica pt saptamana viitoare.
am facut exercitii(nu toate ca na sunt la menstruatie)si plec la cumparaturi ca trebuie sa ma apuc de treaba.

#2126 2008-06-06 17:49:57

rrammonna
Diamond member

andrutza a scris:

rrammonna a scris:

te referi la fac de administratie publica?

pai tocmai k nu stiu.mi-a zis o profa k dak dau la drept,sa dau la juridic,nu administrativ.si eu habar nu am ce inseamna

#2127 2008-06-06 17:50:57

andrutza
Vizitator

nicolle_rox a scris:

andrutza a scris:

ca jurist nu prea te angajeaza nimeni fara experienta.
ca sa predai in facultate...probabil ca trebuie sa fii f. bun si sa ia vreo pila pe undeva.

Eu n-as recomanda dreptul decat celor cu bani....daca vor sa faca ceva....sau foarte destepti care se pot baza ca intra la INM.

ba te angajeaza si fara experienta...cunosc eu multe cazuri smile
iar ca sa predai la facultate trebuie sa ai medii mari si sa cunosti pe cineva smile
eu as vrea la Universitatea de marina sa lucrez sa predau ori psihologia navigatorul ori ceva de drept maritim...
dar mai e...o sa vad eu la momentul potrivit

#2128 2008-06-06 17:51:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ramona eu aunt la Facultatea de stiinte juridice si administrative(4 ani fac pe scurt drept).mai e o facultate de stiinte administrative de 3 ani iesi functionar public de aici daca nu ma insel smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.