|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 13-13#229 2008-06-02 15:42:16
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13
ba eram nu fi dragutza...degeaba ca nu ma shtii 6 ani de dragoste Offline #230 2008-06-02 15:45:51
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13sunt :f?rv?nad: de la invatat.stau pana la 4 si mai citesc pana la 5 dupa am liber.baitza,cremuit etc.etc.si maine sunt singura acasa e al meu de servici nu vreau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #231 2008-06-02 15:48:51
pe mine nu ma emotioneza nimic acum....poate doar iubi iubi sa ma "emotioneze' ...vreau iubi iubi cu foc si patima Offline #232 2008-06-02 15:49:53
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13Of, ce va invidiez pe toate care ati dat bacul si ati intrat la facultate. [majoritatea ati si terminat-o si aveti si serviciu , dar cresc si eu incet incet ] A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #233 2008-06-02 15:52:50
bacul e floare la ureche pe langa orice sesiune prin care am trecut eu . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#234 2008-06-02 15:53:40
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13o sa cresti si tu alexa dar 27 in coada pt ce e....daca esti mica? 6 ani de dragoste Offline #235 2008-06-02 15:55:42
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13alexa eu as mai da bacu de 5 ori in loc sa dau un examen la faculta...si cand ma gandesc cat caz am facut pt bac... examenele de la faculta mi se par asa tampite,ba le iei,ba nu...bacu e o chestie sigura,k il iei si gata,te doare in spitz toata vara... oi vedea eu cu restantele astea i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #236 2008-06-02 15:56:46
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13bai deci astia de la drept sunt niste idioti...e al doilea examen la care nu s-a prezentat profu...stam ca prostii si ii asteptam pe ei si nu vin...s-a amanat pe 4 acum...cretinii draq #237 2008-06-02 15:57:03
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13sunt nascuta pe 27 sept 1989. si sunt f mandra cum s-a nimerit 2+7=9, luna a 9a, si 1+9+8+9=27 A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #238 2008-06-02 15:58:58
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13eu as da bacul de 5 ori si as da examene la facultate de 10 ori decat sa calculez ratele si datoriile luna de luna si sa ma intreb oare luna asta mai aproba orele suplimentare?...care sunt ca valoare in portofel cat rata mea la masina...adica amandoi la un loc cam 800 de roni luam daca ne aproba ore suplim...eu lucrez cu sotul in birou pt cine nu stie....asa ca nu ne mai invidiati si bucurati-va de cat mai aveti din tineretea fara griji N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #239 2008-06-02 16:03:06
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13isa taaaaci...sunt varza...se rup ingrozitor...astept durcisseur-ul ala si daca nu ma duc cu ladyinred sa-mi pun extensii N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #240 2008-06-02 16:03:39
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13Ma faceti sa ma simt mai bine cu toate astea, lasati-ma sa ma plang si sa va spun cat de greu si de urat si de mult e la romana de fapt, nu prea am eu emotii la bac, decat la romana... oricum nu imi trebuie media pt admitere, imi trebuie decat pt orgoliul meu personal asa.. Mai mult imi e la admitere... daca nu intru... daca o sa imi pice 10 grile din sistemul nervos, pe care nu il suport.. daca o sa gresesc ca fraiera la calcule la proba de chimie... A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #241 2008-06-02 16:05:55
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13poi de asta suntem toate aici sa ne plangem pe umeri si sa ne incurajam in grup N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #242 2008-06-02 16:07:06
da isa imi vine sa le smulg ..daca nu reusesc cu ala care cica e tratament intensiv de 3 saptamani..atunci extensii scrie pe ele..numai ca astept miercuri raspuns daca mi l-a comandat sau nu N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #243 2008-06-02 16:07:47
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13Si daca iau la bucurestisi sunt cuminte, ma luati si pe mine la intalnirile voastre? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #244 2008-06-02 16:08:17
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13ma duc sa ma intind pana la 17:30 asa ca pe urma plec pup #245 2008-06-02 16:09:34
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13la ce aveai examen andra? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #246 2008-06-02 16:11:31
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13trebuie sa vina baiatul meu si apoi ma scoate la plimbarik.is happyyyyyyyyyy Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #247 2008-06-02 16:13:25
Duh! Asta se subintelege © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|