homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 13-176

#3326 2008-06-08 20:45:32

skumpi
Vizitator

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13

roxanikuta a scris:

mie mi-a cazut la bac nuvela istorica la oral smile

Lapusneanu hjarta alta frumy...wai eu iubesc toata literatura`
mie mi`a cazut la oral Titu Mairoresc si Junimea...le`am dat pe spate pe alea` applause am luat 10 cu felicitari rotfl

#3327 2008-06-08 20:46:11

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

deci la noi in casa a inceput iadul !!!adica campionatul euro2008...sotu meu urla cu nu-l lasam sa se uite linistit la meci.fiumeu vrea l desene...injuraturi din ambele oarit...eu cedez nervos !!!!!!!!!!!

#3328 2008-06-08 20:46:35

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

skumpi a scris:

roxanikuta a scris:

mie mi-a cazut la bac nuvela istorica la oral smile

Lapusneanu hjarta alta frumy...wai eu iubesc toata literatura`
mie mi`a cazut la oral Titu Mairoresc si Junimea...le`am dat pe spate pe alea` applause am luat 10 cu felicitari rotfl

mie Junimea nu mi-a placut deloc..nici Dacia Literara dumbom

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#3329 2008-06-08 20:47:08

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

claudia va mai trebuie un TV smile , e singura solutie.

iubesc+Camelia+Matei

#3330 2008-06-08 20:48:54

skumpi
Vizitator

bine..nici mie...si ma rugam numa astea sa nu`mi pice ...si cand colo fix aia am extras...toata tremuram...am vrut sa schimb biletu da am zis ca hai k incerc...am vb f mult la primu subiect ...si m`o intrebat dak vreau sa mai zic si al doilea ? lol am ramas yikes si zice aia...pai ai zis pana acum de 10 angel si zic bine...mai zic putzin si din al doilea big_smile

Publicitate

loading...

#3331 2008-06-08 20:49:34

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

eu am  2 tvuri si pe amandoua e meciul lol ..ca ma uit si eu

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#3332 2008-06-08 20:49:52

roxanikuta
Hero member

skumpi a scris:

bine..nici mie...si ma rugam numa astea sa nu`mi pice ...si cand colo fix aia am extras...toata tremuram...am vrut sa schimb biletu da am zis ca hai k incerc...am vb f mult la primu subiect ...si m`o intrebat dak vreau sa mai zic si al doilea ? lol am ramas yikes si zice aia...pai ai zis pana acum de 10 angel si zic bine...mai zic putzin si din al doilea big_smile

woooowww...mai rar sa nu te lase la oral sa termini toate subiectele..ai fost baftoasa wink

#3333 2008-06-08 20:50:47

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

skumpi a scris:

Alexa27 a scris:

Vai, au bagat niste poezii asa frumoase de Arghezi si Bacovia la Sub 1... ti-e mai mare dragul sa rezolvi cerintele... pacat ca ma blochez cand intreaba: Explicati ce simbolizeaza nu stiu ce. Praf ma face big_smile Ca eu rezum totul in 2 randuri de nu mai am ce sa zic dupa aia

pai is multe simboluri...mai ales la Bacovia...toata poezia ii simboluri..in special culorile

mie mi se par scarboase ultimele intrebari de la ultima parte, sa zici in ce stil se incadreaza: ambiguitate, expresivitate, sugestie. deci nu le nimeresc de nici o culoare. nu le sufar offf mai bine nu imi aduceam aminte

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3334 2008-06-08 20:50:57

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

tomina a scris:

claudia va mai trebuie un TV smile , e singura solutie.

degeaba,avem 2 tv,si 2 calculatoare adica un PC si un laptop dar la noi vesnic e scandal...pt ca fac concurenta care da volumul mai tareeeee.box se vede ca am 2 barabti in casa box

#3335 2008-06-08 20:51:17

micicutza
Banat

eu nu mai tin minte ce am avut ca a fost demult bacul la mine...insa mi-a placut romana...si culmea acum sunt matematician-informatician lol

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#3336 2008-06-08 20:51:44

skumpi
Vizitator

roxanikuta a scris:

skumpi a scris:

woooowww...mai rar sa nu te lase la oral sa termini toate subiectele..ai fost baftoasa wink

da...imi picase ceva cu cartile...si m`o intrebat care`i cartea mea preferata...autoru preferat... ce roman m`o impresionat cel mai tare....de ce...etc...cand o auzit alea isi dadeau coate...erau comice rau rotfl nu o sa uit niciodata...am fost tare mandra d mine big_smile

#3337 2008-06-08 20:52:57

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

am gasit un site cu tot felul de creme,cica ar fi super bune hmm

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#3338 2008-06-08 20:54:50

skumpi
Vizitator

degeaba ..bacu ii o experienta unica big_smile emotiile alea d copilash pe cale sa devina om mare....nush si acuma ma iau fiori cand imi amintesc si cand nu vroia sa ma lase in bac la mate, in toti anii d liceu n`am avut medie mai mare de 7 si cand colo am luat peste 8 la mate lol uoff uofff...tare frumos o fost.,..si iubi acolo cu mine la fiecare proba hjarta

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-06-08 20:55:34)

#3339 2008-06-08 20:56:02

micicutza
Banat

eu nu aveam iubi atunci dar chiar ca a fo' frumos

#3340 2008-06-08 20:56:04

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

wai...m-am certat cu soacra-mea acuma :f?rbannad: nu are loc de matzucul meu :f?rbannad: bine ca noi trebuie sa ii suportam pe taranii aia 2 ai ei,dar ea nu are loc de un pisicut care mai este si f cuminte :f?rbannad:

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#3341 2008-06-08 20:56:58

roxanikuta
Hero member

skumpi a scris:

degeaba ..bacu ii o experienta unica big_smile emotiile alea d copilash pe cale sa devina om mare....nush si acuma ma iau fiori cand imi amintesc si cand nu vroia sa ma lase in bac la mate, in toti anii d liceu n`am avut medie mai mare de 7 si cand colo am luat peste 8 la mate lol uoff uofff...tare frumos o fost.,..si iubi acolo cu mine la fiecare proba hjarta

skumpi..dar ai deja vocabular de psiholog..cand ma primesti la o sedinta(sau mai multe) k am nevoie rotfl

#3342 2008-06-08 20:57:58

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

mie mi-a picat in vreme de razboi la bac..stiu ca trebuia sa intru la 4 si m-a sunat dragos pe la 10 cand eu repetam in vreme de razboi ca sa vin ca pot intra mai repede big_smile ele aveau de vb despre ce facusera copii lor la capacitate...nici nu m-au ascultat. in 5 minute eram afara big_smile

mami de minuni hjarta

#3343 2008-06-08 20:58:32

skumpi
Vizitator

roxanikuta a scris:

skumpi a scris:

skumpi..dar ai deja vocabular de psiholog..cand ma primesti la o sedinta(sau mai multe) k am nevoie rotfl

in minim 5 ani rotfl2

#3344 2008-06-08 21:00:14

roxanikuta
Hero member

skumpi a scris:

roxanikuta a scris:

skumpi a scris:

in minim 5 ani rotfl2

ne vedem atunci rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.