homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 13-41

#761 2008-06-03 16:10:56

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13

SonneAle a scris:

imi suna cunoscut, se prea poate sa fi vazut filmul si sa nu-mi fi placut? neutral  nu mai stiu lol  is vechi si poate de aia...
uai alina, 3 matze???? yikesyikesyikes   as innebuni and mom wud die rotfl mama are fobie, le simte de la distanta si daca ar putea, ar fugi de ele mancand pamantul, cred ca mi-a insuflat si mie repulsie fata de ele....

pai lle tine maica`sa, ca daca ar fi dupa noi l`am opri decat pe Red si pe alelalte 2 le`am arunca de la balcon punish

#762 2008-06-03 16:11:29

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

si duminica este program de harmalaie pink?...sa stiu daca sun la politie data viitoare

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#763 2008-06-03 16:12:00

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

la noi in fiecare dimineatza de la ora 7:30 incep astia sa taie iarba....sunt tampitzi...cand ti-e somnul mai dulce.....dar nu stiu ce taie in fiecare dim ca doar nu creste de la o zi la alta ....

#764 2008-06-03 16:14:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

micanarcisa a scris:

si duminica este program de harmalaie pink?...sa stiu daca sun la politie data viitoare

teoretic da.practic la noi au facut galagie si duminica pe la 8-9 cand doarme omul neutral

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#765 2008-06-03 16:14:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

SonneAle a scris:

al1na a scris:

pai evil, e ocupata lumea ...
eu de exempplu incerc sa scriu la licenta big_smile
se vede, nu? rotfl

si eu scriu la licenta lol

eu scriu la eseul ala la care va ceream ajutorul acum cateva zile. Duamneee ca nu mai gat odata!!!!

Publicitate

loading...

#766 2008-06-03 16:15:05

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mie imi plac pisicile cand sunt mici,dupa aia nu le mai sufar... avea o pretena de a mea o matza,o chema tramvai (k e deraiata...mintal:)))) si era asa hapsana,tot fura din casa (ce putea) si se agatza de toate hainele,perdelele si ce mai putea... nu mi-as lua pisica never...mai putin si mi se naste cainele hjarta

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#767 2008-06-03 16:15:19

micicutza
Banat

daca esti din galati ufff sa stii ca si la noi e la fel...poate locuim in acelasi cartier lol ...numai ca la noi ii apuca si sambata

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#768 2008-06-03 16:18:54

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

al1na a scris:

SonneAle a scris:

imi suna cunoscut, se prea poate sa fi vazut filmul si sa nu-mi fi placut? neutral  nu mai stiu lol  is vechi si poate de aia...
uai alina, 3 matze???? yikesyikesyikes   as innebuni and mom wud die rotfl mama are fobie, le simte de la distanta si daca ar putea, ar fugi de ele mancand pamantul, cred ca mi-a insuflat si mie repulsie fata de ele....

pai lle tine maica`sa, ca daca ar fi dupa noi l`am opri decat pe Red si pe alelalte 2 le`am arunca de la balcon punish

da... si matza asta a lu' iube, e de fapt a mamei lui lol  pfoaaaa, si tare cred ca m-a auzit "soacra" injurandu-i matza ca tot mieuna prin bucatrie si eu vroiam sa pap in liniste lol  de cate ori am mers pe la ei, de atatea ori n-am pus mana pe matza lol  am avut o tentativa de a ma juca cu ea si cu incarcatorul telefonului, dar era prea lenesa si am lasat-o balta lol
da, cum zice green, e draguta cat e pui, pe urma... acklad

There ain't no sunshine now that he's gone

#769 2008-06-03 16:19:16

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

salll fetele...am fost la shopping azi:mi-am cumparat pantaloni scurti galbeni si tricouas...recompensa pt nota 10 de la ex de azi big_smile

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#770 2008-06-03 16:19:35

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

sunt suparata maxim roll
o data vreau si eu sa stau sa invat si nici atunci nu ma lasa imprejurarile....tre sa tin 3 ore de dans in loc de una a mea.. roll

Dragostea nu se stă, se face.

#771 2008-06-03 16:19:35

uffff
Insomniac member

micanarcisa a scris:

daca esti din galati ufff sa stii ca si la noi e la fel...poate locuim in acelasi cartier lol ...numai ca la noi ii apuca si sambata

nu-s din galati...se cam pare k e boala generala....cel putin acum cu alegerile astea a fost nebunie...pt k sa arate orasul frumos ne-au tampit cu atata galagie box

#772 2008-06-03 16:19:44

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

eu daca pisc butonul de volum un pic mai tare ma scot astia afara din bloc rotfl

nu va zic ca mi-a venit una cu administratorul la usa lol cica fac gauri in perete cu bormasina si ea nu mai rezista rotfl pe cand eu stateam si invatam. intradevar folosise cineva bormasina, dar trebuia sa se ia nenorocita aia chiar de mine lol

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-06-03 16:20:20)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#773 2008-06-03 16:21:13

sophie
Addicted member

SonneAle a scris:

al1na a scris:

SonneAle a scris:

da... si matza asta a lu' iube, e de fapt a mamei lui lol  pfoaaaa, si tare cred ca m-a auzit "soacra" injurandu-i matza ca tot mieuna prin bucatrie si eu vroiam sa pap in liniste lol  de cate ori am mers pe la ei, de atatea ori n-am pus mana pe matza lol  am avut o tentativa de a ma juca cu ea si cu incarcatorul telefonului, dar era prea lenesa si am lasat-o balta lol

ale, uita`te aici ... zi`mi ca nu e tare totusi smile http://forum.anticonceptionale.ro/p5023 … ml#p502353

#774 2008-06-03 16:21:30

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

am plecat homeeee!!..... apoi am sala diseara tongue
si solar big_smile
puuuuuuuuuuuup

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#775 2008-06-03 16:23:12

micicutza
Banat

si euuuuu...gata muncaaaaaaaa

#776 2008-06-03 16:23:47

uffff
Insomniac member

ce mai spuneti k anul trecut am trait intr-un camin care a fost tot semestrul 2 in renovari....ne-au promis k in sesiune se opresc da' de unde...parca cand te prindea si pe tine chefu de invatat at ii prindea si pe astia pofta de batut cu ciocanu si dat bauri cu bormasina......o nebunie totala....bine k am scapat

#777 2008-06-03 16:25:23

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

oana_nice a scris:

sunt asa de trista grater

ce ai patit donsoara?nota mica la examen ca mai toate suntem in sesiune parca inafara de alexia!
green cum adica faci dus cu lapte?iti torni lapte pe tine?
si eu sunt suparata ca mi-a venit iuby la 15:15 si cu foile trase gresit.in loc de pare,el tot impare cum aveam eu mi-a tras.asa tare m-am suparat ca doar i-am zis de multe ori si i-am si scris in mail dar el na..oricum si el e destul de suparat cu afacerea lui uff si speram sa merg cu el sa mai vorbim dar cand colo..m-a expediat ca are de munca.eh asta e..sa vad ce face diseara daca si cand vine la mine.eu oricum inca sunt supi si nush ce sa fac.azi nu cred ca mai invat ceva ci acus pap si dupa o ora-doua exercitiile

#778 2008-06-03 16:26:11

sophie
Addicted member

uffff a scris:

ce mai spuneti k anul trecut am trait intr-un camin care a fost tot semestrul 2 in renovari....ne-au promis k in sesiune se opresc da' de unde...parca cand te prindea si pe tine chefu de invatat at ii prindea si pe astia pofta de batut cu ciocanu si dat bauri cu bormasina......o nebunie totala....bine k am scapat

ce naspa neutral unde se intampla asta?

#779 2008-06-03 16:27:46

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

al1na a scris:

SonneAle a scris:

al1na a scris:

ale, uita`te aici ... zi`mi ca nu e tare totusi smile http://forum.anticonceptionale.ro/p5023 … ml#p502353

vai alina, cata animalul lol merge matzul ala... tongue  mi se par perverse matzele... asta e neutral
mi-e mila daca vad ca sunt maltratate, uai, as lua parul si l-as rupe de spinarea "calaului"... si totusi nu pot zice ca le am la suflet neutral  stay away lol

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.