|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 13-86#1616 2008-06-05 15:06:51
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13ma plictisesc Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #1617 2008-06-05 15:09:00
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13ma pun sa mai invat There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1618 2008-06-05 15:10:10
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13sonneale bine sa fie cum zici tu,dar nu'i asha! si nu vroiam tot cursul..cuvant cu cuvant..vroiam un cuvant sa'mi reamintesc ca aveam varza'n cap...... 6 ani de dragoste Offline #1619 2008-06-05 15:12:34
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13janis, nu mai fi supi.. haideeee Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1620 2008-06-05 15:14:04
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13Buna, fetele! Nu v-am mai citit de doua zile, dar am studiat intens la chimie si mate Si acum va tin companie pana la 5 cand am meditatie la mate Of si sunt asa melancolica... azi am scris in albumul colegilor si ei mie... si ma simt asa prost ca toata lumea imi zice acolo ca o sa ajung o doctorita super, ca o sa faca ei coada la cabinetul meu, si ca ce frumos o sa fie iar eu chiar nu ma simt in stare sa invat la biologie doua capitole nenorocite si am impresia ca nu o sa intru la stoma Deci nu imi ajunge ca o sa-i dezamagesc pe ai mei, o sa-mi dezamagesc si colegii A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline Publicitateloading...
#1621 2008-06-05 15:19:06
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13Eh, bine ca se puse si potopul A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1622 2008-06-05 15:22:10
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13mai e o ora...madam pt care am modificat azi programul a plecat nu mai verifica daca e multumita cum am facut...sa incep alt modul nu am chef ca la mine e wk deja...ce sa fac oare? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #1623 2008-06-05 15:23:48
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13mica am auzit ca ai luat mobila pt ai tai , nu?poze cand pui?ei cand vin acasa si se va lasa cu bocete?plec sa spal Offline #1624 2008-06-05 15:24:05
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13ia sa ma uit seno... 6 ani de dragoste Offline #1625 2008-06-05 15:29:13
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13
scoate mie sula din spate sa nu ma mai doara http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #1626 2008-06-05 15:29:26
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13am cateva poze cu ce a iesit insa astept sa termin si sa fac la gata...normal ca se lasa cu bocete...sapt viitoare termin si barul de aranjat adica o minivitrina si fac topic de amenajari oki?...normal ca tre sa va arat sa ma laud si eu ca la cat am muncit si cati bani bagati N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #1627 2008-06-05 15:30:44
super http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #1628 2008-06-05 15:39:06
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13ce putin ati postat de cand am plecat eu V'am si citit,gata Offline #1629 2008-06-05 15:39:09
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13deadrose, cum mai stai cu invatatul? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1630 2008-06-05 15:41:25
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13sunt in poza de la avatar a lui evil Offline #1631 2008-06-05 15:42:23
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13Un tip se intoarce acasa dupa o seara lunga. Intra tiptil in casa, ca sa nu fie auzit, si se indreapta spre scara care ducea la dormitor. Din nefericire greseste prima treapta si, incercand sa se agate de balustrada, se rasuceste si cade in fund. Cele doua sticle de whiskey din buzunarele de la spate se fac tandari. Strangand puternic din dinti ca sa nu urle de durere, se ridica, isi da pantalonii jos si se uita in oglinda din hol. Fundul lui taiat in zeci de locuri sangera puternic. Cu greu reuseste sa gaseasca o cutie mare de plasturi si, cu ajutorul oglinzii, incepe sa puna cate un plasture unde vede sangele curgand. Cu chiu cu vai reuseste apoi sa ajunga in pat. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #1632 2008-06-05 15:42:50
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13O adolescenta se duce la maica-sa sa aiba discutia despre cum vin copiii pe lume. Ii spune maica-sii ca a auzit ea de la o prietena ca bebelusii ies tot pe acolo pe unde-si baga baietii jucarica. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #1633 2008-06-05 15:44:19
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13Un baiatel ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui: N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #1634 2008-06-05 15:45:22
am un stil de a o freca aiurea de nu-ti imaginezi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|