homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 13-9

#153 2008-06-02 12:51:18

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 13

hmm ce sa fac ce sa fac?sa ma apuc sa citesc un pic sau sa ies afara la soare?cred ca le fac pe amandoua..sa vedem cat rezist,macar picioarele sa mai prinda un pic de culoare ca cealalta jumatate a corpului e destul de colorata smile

#154 2008-06-02 12:52:41

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

wai gagici ma dor ovarele :f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad: sa fi racit oare :f?rv?nad::f?rv?nad: nu stiu cum e :f?rv?nad: trece cu un plic de aulin? :f?rv?nad:

Dragostea nu se stă, se face.

#155 2008-06-02 12:54:01

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

bea ceai de nalba

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#156 2008-06-02 12:54:08

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

poti incerca cu aulin,dar manca ceva mai intai,k ala cam ataca stomacul... stiu k si eu luam pt urechi,e bun .
voi ce faceti femei ?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#157 2008-06-02 12:54:33

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Anka_Lala a scris:

sunt trista....am picat in  camera exact cu cine nu vroiam grater

in care camera anka?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Publicitate

loading...

#158 2008-06-02 12:56:23

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Deuzza a scris:

wai gagici ma dor ovarele :f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad: sa fi racit oare :f?rv?nad::f?rv?nad: nu stiu cum e :f?rv?nad: trece cu un plic de aulin? :f?rv?nad:

Trece cu vizita la doctor.
Flamexin-ul e bun daca nu ai probleme cu stomacul.

#159 2008-06-02 12:59:14

GreenBubbles
Insomniac member

cica in 10 iunie sunt asteptati puiutzii big_smile mai putin si mi se naste pufoshu Ziggy hjartahjartahjarta Mai PUTIIIIIN big_smile

#160 2008-06-02 13:01:01

Zeyna
Platinum member

pana acuma dureri la mine insemnau crampe de alea la menstruatie parca ma durea uterul, dar acum simt exact asa in parti :f?rv?nad: `mnezo toate ma apuca acuma :f?rbannad:
creca mai stau asa un pic ca e suportabil  pana cobor la farmacie,ca nu am ceai de nalba si mi`e frica si cu aulinul asta, ca nu am pastile, am pliculete de alea de dat pe gat, mi le`a adus mama si cica sunt mai tari :f?rbryllad:

#161 2008-06-02 13:03:11

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

uooofff fetele sad sunt asa agitata...pe langa faptu k am intrat in conflict cu tiganii din cartier grater ajung acasa la flacaul meu si vad geamurile deschise, dau sa intru in casa, siguranta era pusa neutral sun la interfon, 1 data, de 2 ori in sfarsit raspunde si sor'sa neutral mai avea putin si'mi spunea sa plec asa privire avea....thaaaaaaa era cu gagica'su neutral si pe noi mintea k s'a despartit .... asa o moaca facuseee big_smile intr'un fel ma simt aiurea sar in alt fel ma simt diablo k am motiv acum sa'i spun lui B sa'i zik sa se mute big_smilebig_smile

#162 2008-06-02 13:03:18

Zeyna
Platinum member

ET a scris:

Deuzza a scris:

Trece cu vizita la doctor.
Flamexin-ul e bun daca nu ai probleme cu stomacul.

stiu ca trece dar pana vineri cand vine mama am banii calculati ..daca ma duc raman pe zero sad nu mi`e frica de doctor ca m`as fi dus de urgenta dar roll

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-06-02 13:04:16)

#163 2008-06-02 13:05:28

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

inainte se faceau niste examene psihologice inainte sa devii prof,nu?akum nu se mai fac? :f?rbannad:

Sa nu te astepti sa te salut!

#164 2008-06-02 13:08:11

capcaun
Platinum member

mykutza a scris:

inainte se faceau niste examene psihologice inainte sa devii prof,nu?akum nu se mai fac? :f?rbannad:

nu se mai fac...doar pachetul ala de didactica...io am facut cred vreo 4-5 sem ... acu astept doar diploma, oricum n'am de gand sa fiu profa pt k sunt o pers ft irascibila big_smile si nu ft iubitoare de copii lol

#165 2008-06-02 13:08:33

GreenBubbles
Insomniac member

deuzza le dizolvi in juma de pahar cu apa.sunt tari,dar ajuta. papa ceva inainte musai

#166 2008-06-02 13:09:22

mykutza
Moderator

capcaun a scris:

mykutza a scris:

nu se mai fac...doar pachetul ala de didactica...io am facut cred vreo 4-5 sem ... acu astept doar diploma, oricum n'am de gand sa fiu profa pt k sunt o pers ft irascibila big_smile si nu ft iubitoare de copii lol

dumbom era o intrebare retorica cu privire la un prof kre ne-a dat niste sub de exam kre nu au nici o legatura cu cursul lui tongue

#167 2008-06-02 13:13:22

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

ce frumos raluca..hjarta   .privelistea hjarta da' de unde ai privelistea aia ? big_smile
bunaaa si eu de la examen...dezorganizata si tuta mai sunt...invatzasem si shtiam....problema mea e ca nu shtiu sa copiez si mi'e tarsa....si in tot amfiteatru toti copiau..fara rusine..eu pana mi'am organizat ideile....(sunt foaaarte dezorganizata) pana m'am gandit ce sa scriu...pana am scris acolo..fetele cu copiutzele aveai 3-4 pagini lol eu foarte cinstita..in an terminal stau si ma chinui sa incropesc ceva la al doilea subiect ca nah..ele terminasera..teologii plii mele intrau peste noi ca asta e problema vesnica..si eu scriu tota 3 pagini 2 subiecte....ca n'am eu tupeu sa ma uit pe copiutze...ca doar colege'mi dadeau lol asha o tuta sunt...ma oftic...pare saracacioasa lucrarea..desi ce'am scris e bine-bine

6 ani de dragoste  hjarta

#168 2008-06-02 13:15:14

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

andrutza a scris:

cica mall-ul asta de le noi e al sotului mihaelei raduleascu

nu e al lui propriu zis ..e al unei firma unde e si el actionar.
oricum am ramas profund dezamagita de mall.pe langa ca arata cam aiurea(a fost deschis special in jurul campaniei electorale si e neterminat) preturile sunt maricele lA unele articole care nu merita nici 50 ron.
materialele slabe calitativ...de o vara si un tricou care la un magazin oarecare poate costa 60 ron in city mall costa 90 ron(ca doar e plimbat in city mall tongue)
si clasicile tricouri pe care scrie mare brandul(slabe calitativ...dar deh,mergi cu brandul pe piept).
plus ca e plin de liceeni si de lume care merge doar sa fie vazuta .nici modelele nu mi-au luat ochii...sa spunem ca mi-a ramas gandu la o rochitza pe care voi merge sa o iau.mi-am luat ceva ,dar de la house of art..un pantalon si o camasutza.in rest tricouri ,maieutze etc prefer sa caut in oras

#169 2008-06-02 13:18:01

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

JanisJoplin a scris:

ce frumos raluca..hjarta   .privelistea hjarta da' de unde ai privelistea aia ? big_smile
bunaaa si eu de la examen...dezorganizata si tuta mai sunt...invatzasem si shtiam....problema mea e ca nu shtiu sa copiez si mi'e tarsa....si in tot amfiteatru toti copiau..fara rusine..eu pana mi'am organizat ideile....(sunt foaaarte dezorganizata) pana m'am gandit ce sa scriu...pana am scris acolo..fetele cu copiutzele aveai 3-4 pagini lol eu foarte cinstita..in an terminal stau si ma chinui sa incropesc ceva la al doilea subiect ca nah..ele terminasera..teologii plii mele intrau peste noi ca asta e problema vesnica..si eu scriu tota 3 pagini 2 subiecte....ca n'am eu tupeu sa ma uit pe copiutze...ca doar colege'mi dadeau lol asha o tuta sunt...ma oftic...pare saracacioasa lucrarea..desi ce'am scris e bine-bine

eu zic janis ca totusi se cunoaste ce e copiat ad literam din cursuri etc ca doar nu stai atunci sa reformulezi, si ce e scris de cineva care a invatat si face o sinteza punctuala....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#170 2008-06-02 13:19:38

capcaun
Platinum member

poi poate omu considera k raspunsurile la intrebarile respective va ajuta sa deslusiti altceva ce are legatura cu ce preda el tongue ooricum in ziua de azi sunt ft multi profi trasniti de fulger

#171 2008-06-02 13:20:48

mykutza
Moderator

asta e traznit de fulgerul ala mare!!  :f?rbannad:

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.