|
Nu esti logat.
Am eliminat pastila??#1 2008-06-01 23:32:01
am eliminat pastila??La aproximativ 2 ore dupa ce am luat pastiluta am vomat....si e prima sapt din luna asta.In plus exact in seara aia am avut si contact sexual....inainte sa elimin pastila....a trecut cineva prin asa ceva??ce fac?iau pastilele in continuare ? Offline #3 2008-06-01 23:40:12
Re: am eliminat pastila??S-ar putea sa ma insel, dar cred ca trebuia sa inlocuiesti pastila aia cu o alta de pe o folie de rezerva. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #4 2008-06-01 23:48:12
Re: am eliminat pastila??da, daca nu e deja prea tarziu, poti sa o inlocuiesti. daca nu, te protejezi 7 zile cu prezervativ, ca si cum nu ai fi luat pastila asta Offline #5 2008-06-01 23:49:09
Re: am eliminat pastila??nu aveam la mine folia de rezerva ci doar cea normala pe care am uitato in geanta unei prietene care a plecat mai devreme acasa....eu fiind inca la o petrecere....sper sa nu fie nimic grav .o sa le iau in continuare si peste 2 saptamani imi fac un test de sarcina.dar pana atunci o sa fiu foarte stresata...of...ma gandesc asa...de la o singura pastila eliminata sa mi se intample"bucuria"...nu stiu...eu iau pastile de 1 an si nu mi s-a mai intamplat niciodata nimic in genul asta. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-01 23:50:14
Re: am eliminat pastila??a...deci e ok daca ma protejez alea 7 zile....nu se pune problema de o sarcina nu? Offline #7 2008-06-01 23:57:38
Re: am eliminat pastila??Deci Daca ai avut contactul cu risc inainte de ora pastilutei uitate, esti safe, si protejeaza-te suplimentar 7 zile. Daca ai avut contactul dupa ce ar fi trebuit sa iei pastila, exista riscul... dar tot trebuie sa te protejezi. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #8 2008-06-02 00:05:15
Re: am eliminat pastila??merci mult pt rasp... Offline #9 2008-06-02 00:08:33
Re: am eliminat pastila??cu placere A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|