|
Nu esti logat.
Par gras-4#58 2010-03-25 14:32:03
Re: Par grasnici eu nu cred ca trebuie renuntat la grasimi in totalitate! Eu zic ca depinde de corpul fiecarui om, si un om cu un par gras si cu un ten gras poate sa renunte la grasimi ca degeaba...eu nu cred pana nu vad....si chiar am redus din grasimi considerabil fata de cum eram inainte, mancam destul de gras si acum o data pe zi daca mananc ceva carne mai grasa ca in rest.....si eu cred ca e mediul de vina.... Offline #59 2010-03-25 14:32:40Re: Par grashttp://www.ngo.ro/site_item_full.shtml?x=506 uitati aici puteti citi cat de poluat e bucurestiul, cate tone de praf sunt in Bucuresti. Puteti sa imi spuneti ce vreti, dar nu cred ca face bine sa stai cu toate substantele astea pe pielea capului. Poate in trecut mergea, dar acum mi se pare logic sa iti speli parul des ca sa dai jos toate porcariile din el. Mai ales ca parul e cel mai expus, ca in rest suntem imbracati. Daca ai par lung probabil e greu sa te speli zilnic, dar altfel, mai ales daca stai in Bucuresti mie mi se pare o idee buna. Offline #60 2010-03-25 14:34:26
Re: Par graseu nu cred deloc in povestea cu spalatul mai rar si nici n-as aplica-o. nu vad cum as putea umbla unsuroasa "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #61 2010-03-25 14:35:25
Re: Par grascel mai urat lucru mi se pare sa vad par gras .. mi-e greata la propriu Offline #62 2010-03-25 14:37:02
Re: Par grasEu zic ca daca ne spalam cu un sampon de calitate, care sa nu fie foarte detergent cum sunt cele obisnuite din comert, nu ar trebui sa fie probleme cu splalatul des... la urma urmei si pe corp, fata, ne spalam zilnic pentru ca...trebuie. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#63 2010-03-25 14:46:39
Re: Par grasHmm...eu ma spal zilnic ( cu mici exceptii cand sunt prea bolnava) de ani buni, si inca nu am ramas fara par Offline #64 2010-03-25 14:52:32
Re: Par grasda, repet si eu m-as spala, dar in contextul in care nu poti sa cumperi decat sampoane "detergenti", nu cred ca ar face bine unui par sa il tot speli , de exemplu, cu head and shoulders in fiecare zi....daca vrei sa mai ai ceva par, daca nu...go ahead! Offline #65 2010-03-25 14:53:51
Re: Par graskreed, poate nu stiu eu bine, dar traiam cu impresia ca samponul antimatreata sau ce tratament e il aplici o data pe saptamana, in rest folosesti un sampon de intretinere din aceeasi gama... sau nu e asa ? Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-03-25 14:55:25) Offline #66 2010-03-25 14:55:43Re: Par graseu am par foarte des si ma spal zilnic de ani de zile (ma rog, cand aveam par lung ma spalam o zi da una nu cand nu aveam timp sa ma usuc). Probabil ca cel mai bine e ca fiecare sa faca cum crede. Mie sincer nu mi se ingrasa repede, dar pentru mine asta nu inseamna ca e curat. Offline #67 2010-03-25 15:02:05
Re: Par gras
da?? eu ma spal cu acelasi sampon everytime....e prima oara cand aud de chestia asta....am incercat o data-nu mai stiu de ce si rezultatul a fost dezastruos...eu daca nu folosesc un sampon antimatreata obligatoriu si folosesc numai unul pentru par gras ma mananca pielea capului si daca folosesc numai unul antimatreata se ingrasa parul...mereu am folosit unul care sa le imbine pe amandoua....si am meu se spala in fiecare zi...si nu are nimic, dar cica materialul lor e diferit de al nostru:)) Offline #68 2010-03-25 15:03:21
Re: Par grasEu ma spal o data pe saptamana si pana in a 6-a zi parul meu arata perfect! Nu se ingrasa, nu se deterioreaza, nu nimic. Si de 10 ani ma vopsesc. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #69 2010-03-25 15:05:22
Re: Par grasam auzit si ca vopseaua ar ajuta parul sa nu se mai ingrase asa tare...dar pe asta chiar nu o mai cred Offline #70 2010-03-25 15:08:04
ba sa stii ca e asa! vopseaua agreseaza putin parul si astfel e mai uscat (ma rog, mai putin gras) o perioada - asta e chestie verificata pe propria-mi piele "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #71 2010-03-25 15:08:23
Re: Par graschiar ajuta vopseaua, ti-l usuca... uneori chiar prea tare Offline #72 2010-03-25 15:12:12
Re: Par grasdeci sa continui sa il vopsesc? nici nu vreau sa ma gandesc la saracul par uscat prin cate o trecut ca sa ajunga in stare aia.... am vazut nu stiu ce solutie antimatreata de asta mai naturista de la gerovital parca...oare daca dau numai cu tratamentul asta si ma spal cu sampon pe par gras rezolv problema? Offline #73 2010-03-25 15:17:50
Re: Par graskreed, de ce nu mergi tu la un dermatolog sa ceri o parere ? ca asa produse antimatreata si pentru par gras sunt multe si poate va trebui sa arunci multi bani pana sa le nimeresti pe cele potrivite pentru tine Offline #74 2010-03-25 15:26:03
Re: Par grasok, o sa ma duc, imi fac o programare astazi si o sa va povestesc cu o fost... Offline #75 2010-03-25 15:34:52
eu de c?nd m-am mutat din bucurești pot sta și o săptăm?nă cu părul nespălat, pentru că arată impecabil și nu e deloc gras Offline #76 2010-03-25 15:36:21
Re: Par graste invidiez, anabella... sper sa apuc si eu sa plec de aici cat nu e prea tarziu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|