|
Nu esti logat.
Comportament ciudat - va rog cititi!#1 2008-06-02 19:51:04
Comportament ciudat - va rog cititi!Poate ma ajutati si pe mine sa-mi dau seama ce s-a intamplat! Offline #2 2008-06-02 19:54:00
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!poate a fost deocheata dar totusi... nu cred. dak zici k nu a mancat nimic de pe jos,e bine. mai du-o o data la veterinar,just in case. e bine k si-a revenit... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #3 2008-06-02 19:54:32
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!a mea a avut cadere de calciu cand facea asa..trebuie o injectie..nu o lasa asa .. Offline #4 2008-06-02 19:54:57
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!sau se poate sa fii fost somnoroasa...putin probabil..dar na Offline #5 2008-06-02 19:56:38
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!hmmm... somnoroasa mai putin probabil... nici chiar asa... Ultima oara a fost editat de alexia (2008-06-02 19:57:16) Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-02 20:36:43
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!asa a patit pisi meu... totul era perfect normal pana intr-o zi cand si eu am crezut ca o sa moara, tot asa a facut...l-am dus la vet si mi-a zis ca era foarte foarte deshidratat (desi avea mereu lapte si apa la dispozitie) Ultima oara a fost editat de Tinutza (2008-06-02 20:37:04) Offline #7 2008-06-02 20:39:03
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!eu zic alexia sa o duci la dr...pt siguranta ei... Offline #8 2008-06-02 23:56:55
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!si eu zic s-o duci la veterinar. Afara poate lua diferite boli (viroze, paraziti din iarba, din kk de pasari, etc...) deci e posibil sa fi fost putin bolnavioara si acum sa-i fi trecut (daca zici ca se simte mai bine), dar cel mai bine stie veterinarul. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #9 2008-06-02 23:59:48
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!sa fie constipata? stiu chestia asta de la 2 tipe care au patit-o cu ale lor, si ziceau k le-au pus supozitoare de copii mici pana le-au rezolvat http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2008-06-03 07:41:14
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!constipata nu-i pt ca dimineatza cand s-a trezit a facut treaba mare Offline #11 2008-06-03 09:28:36
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!alexia , sunt 2 variante : a luat paraziti din iarba , fiind mica si inca neavand sistemu` imunitar la fel de bine dezvoltat ca al pisicilor mature , ori , asa cum ai zis si tu , a fost deocheata , pentru ca se poate ... du-o la vet , pentru siguranta ei si pentru linistea ta sufleteasca . Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #12 2008-06-03 09:31:29
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!ciudat, chiar ca.... n-am mai auzit pana acum, dar inclin sa cred ca explicatia Allecsutei s-ar potrivi in cazul tau... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #13 2008-06-03 10:46:37
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!pisicile au o chestie a lor..asa mai fac ele uneori...in orice caz sa stii ca pisicile dorm foarte foarte mult...insa asa se comporta uneori..si sa nu te sperii daca o vezi ca mai si vomita...a mea vomita cam la 2 luni uneori consistent uneori mai apa asa...si tot asa o mai vad apatica si pica pe jos dar asa sunt ele ...au ele o chestie a lor...oricum ar fi bine sa intrebi un veterinar...si asta cu scosul afara e cam periculos ca poate inghiti ceva nasol...a mea sta numai in casa si nu are probleme...ele se ataseaza de loc si nu sufera de captivitate sa zic asa...de ex puffy sta singura cat suntem la munca si nu are probleme, nu e deprimata...din contra seara cand ne vede se joaca ea putin cu noi si apoi tot la nani se duce...nu cred ca a ta a avut probleme decat poate ca a fost starea asta a lor. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #14 2008-06-03 11:05:50
Re: Comportament ciudat - va rog cititi!poate o fi obosit`o aeru d afara si cum tot zburda... © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|