homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Comportament ciudat - va rog cititi!

#1 2008-06-02 19:51:04

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Comportament ciudat - va rog cititi!

Poate ma ajutati si pe mine sa-mi dau seama ce s-a intamplat!

Duminica trecuta (acum 8 zile) mi-am luat o pisicutza in varsta de 3 luni. Am fost cu ea la vet, e sanatoasa, e ok, i-am facut deparazitarea si vaccinul.
Pisicutza este extrem de vioaie, zapacita si neastamparata, alearga, sare, mushca... se opreste numai cand doarme... si nu doarme prea mult.. putin dupa-masa si aproape toata noaptea.
Mananca bine (mancare speciala pt pisici uscata si umeda), bea laptic, bea apa, face la nisip de toate big_smile
Cu alte cuvinte e totul in regula!!

Acum vine intriga: sambata asta am iesit cu mama si cu prietena mamei mele si cu pisica pe afara, intr-o gradina retrasa. Noi 3 ne-am asezat pe jos, iar matza se ducea de colo-colo, statea cuminte si se plimba printre noi. Nu a avut loc niciun incident.

Cand am ajuns acasa n-a mancat nimic si s-a culcat imediat si a dormit pana a 2-a zi, mai exact de la ora 18:00 pana la 5 dimineatza neutral Ceea ce nu e deloc normal pt o pisica... In tot acest timp nu s-a trezit nici sa manance, nici sa-si faca nevoile.
La 5 dimineatza cand s-a trezit, abia mergea, mai cadea din cand in cand... a baut un pic de lapte, dar era foarte apatica, nu mai semana deloc cu zgubilitica de ea! Am crezut ca o sa moara sad

Peste cateva ore si-a revenit complet si a redevenit ea... Ma bucur tare mult ca si-a revenit, dar nu-mi pot explica ce s-a intamplat!

Tata a zis ca este posibil sa fi fost deocheata. Credeti ca se poate?
Credeti ca n-ar trebui s-o mai scot pe afara? N-a mancat nimic de pe jos, am fost foarte atenta la ea... n-as vrea s-o tin chinuita numai in casa... sad

Daca aveti vreo idee, care va mai pricepeti.. pls...

Si sorry ca am scris asa mult puss

#2 2008-06-02 19:54:00

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: Comportament ciudat - va rog cititi!

poate a fost deocheata dar totusi... nu cred. dak zici k nu a mancat nimic de pe jos,e bine. mai du-o o data la veterinar,just in case. e bine k si-a revenit...
dak crezi in deochi,pune-i ceva rosu la gat big_smile
numa bine! puss

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#3 2008-06-02 19:54:32

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

a mea a avut cadere de calciu cand facea asa..trebuie o injectie..nu o lasa asa ..

#4 2008-06-02 19:54:57

norishorulalb
Banat

sau se poate sa fii fost somnoroasa...putin probabil..dar na

#5 2008-06-02 19:56:38

alexia
Addicted member

hmmm... somnoroasa mai putin probabil... nici chiar asa...
Dar daca era cadere de calciu isi revenea singura?

I-as pune ceva rosu... dar mi-e mile de ea, s-o impovarez tongue

Ultima oara a fost editat de alexia (2008-06-02 19:57:16)

Publicitate

loading...

#6 2008-06-02 20:36:43

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

asa a patit pisi meu... totul era perfect normal pana intr-o zi cand si eu am crezut ca o sa moara, tot asa a facut...l-am dus la vet si mi-a zis ca era foarte foarte deshidratat (desi avea mereu lapte si apa la dispozitie)
...i-a trecut in 2 zile

Ultima oara a fost editat de Tinutza (2008-06-02 20:37:04)

#7 2008-06-02 20:39:03

norishorulalb
Banat

eu zic alexia sa o duci la dr...pt siguranta ei...
a mea face si acum asa... cateodata..dar e batrana
cica daca nu o tratezi face epilepsie

#8 2008-06-02 23:56:55

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

si eu zic s-o duci la veterinar. Afara poate lua diferite boli (viroze, paraziti din iarba, din kk de pasari, etc...) deci e posibil sa fi fost putin bolnavioara si acum sa-i fi trecut (daca zici ca se simte mai bine), dar cel mai bine stie veterinarul.
Sau e posibil sa fi stat in curent....si sa fi racit...si motanul meu cand e racit doarme toata ziua si nu are chef de nimic.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#9 2008-06-02 23:59:48

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

sa fie constipata? stiu chestia asta de la 2 tipe care au patit-o cu ale lor, si ziceau k le-au pus supozitoare de copii mici pana le-au rezolvat

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10 2008-06-03 07:41:14

alexia
Addicted member

constipata nu-i pt ca dimineatza cand s-a trezit a facut treaba mare tongue
Nush ce sa zic... vet-ul a zis k e ok sa ies cu ea pe afara... am un vecin care iese zilnic cu pisica afara de ani de zile (parca ar avea caine lol ) si nu pateste nimic...

O sa merg la vet cu ea atunci cand ii fac al 2-lea vaccin.. adica pe 20 luna asta si o sa-i spun medicului... sper oricum sa fi fost caz singular ca vad ca e ok de atunci smile

Multumesc mult fetele puss

#11 2008-06-03 09:28:36

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

alexia , sunt 2 variante : a luat paraziti din iarba , fiind mica si inca neavand sistemu` imunitar la fel de bine dezvoltat ca al pisicilor mature , ori , asa cum ai zis si tu , a fost deocheata , pentru ca se poate ... du-o la vet , pentru siguranta ei si pentru linistea ta sufleteasca .
baftaaa puss

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#12 2008-06-03 09:31:29

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

ciudat, chiar ca.... n-am mai auzit pana acum, dar inclin sa cred ca explicatia Allecsutei s-ar potrivi in cazul tau...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#13 2008-06-03 10:46:37

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pisicile au o chestie a lor..asa mai fac ele uneori...in orice caz sa stii ca pisicile dorm foarte foarte mult...insa asa se comporta uneori..si sa nu te sperii daca o vezi ca mai si vomita...a mea vomita cam la 2 luni uneori consistent uneori mai apa asa...si tot asa o mai vad apatica si pica pe jos dar asa sunt ele ...au ele o chestie a lor...oricum ar fi bine sa intrebi un veterinar...si asta cu scosul afara e cam periculos ca poate inghiti ceva nasol...a mea sta numai in casa si nu are probleme...ele se ataseaza de loc si nu sufera de captivitate sa zic asa...de ex puffy sta singura cat suntem la munca si nu are probleme, nu e deprimata...din contra seara cand ne vede se joaca ea putin cu noi si apoi tot la nani se duce...nu cred ca a ta a avut probleme decat poate ca a fost starea asta a lor.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#14 2008-06-03 11:05:50

skumpi
Vizitator

poate o fi obosit`o aeru d afara si cum tot zburda...
eu cand l`am scos pe tzupy afara era invers....moama k nu`l mai puteamn tzine seara...era ff agitat... chiar atunci la inceput si de`atunci nu l`am mai scos afara...bine k dak il las o ia asta la goana lol nu`l mai prind eu big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.