homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oky tinand cont ca mereu mi-a placut sa vb. am o intrebare !!!-3

#39 2008-06-02 22:39:44

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: Oky tinand cont ca mereu mi-a placut sa vb. am o intrebare !!!

mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa vina retarzi d-astia dupa mine ... cu faze de genu: esti frumoasa imi dai nr de tel sau hai sa iesim la un suc ( dork) si cand vad k merg mai departe si nici macar nu ma uit la ei tipa dupa mine : nu vezi ce stramba esti , sau esti urata sau altele.
ma amuza teribil cand vad k ii flituiesti si dup-aia incep cu fraze de genu si asa erai urata.
se aseamana cu proverebu cu vulpea si strugurii

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#40 2008-06-02 23:49:48

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Lexya a scris:

eu dat fiind faptul k imi iubesc prietenul mai mult k ochi din cap.. nici nu ma intorc atunci cand sunt strigata pe strada.
dar sa fim realiste, sa fii singura de multe luni si sa fii abordata de un baiat dragut.. cu un text  foarte simpatic de genul "scuza-ma ca te dranjez, insa esti foarte draguta si nu m-am putut abtine, nu vreau sa te retin dar mi-ar face mare placere dak ne-am mai intalni." eu cred k multe dintre noi ar acorda macar un zambet cetateanului big_smile

nici pe vremea cand eram singura nu ma uitam la asemenea specimene. rotfl serios...mi se par super josnici baietii care agata pe strada.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#41 2008-06-03 01:03:17

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

pink_martin asta mi s-a intamplat mie rotfl2 eu de fiecare cand ma duc la babi, trec pe langa o spalatorie si se baga in seama cretinii,si odata mi-a zis unu ceva nu mai stiu ce  si dupa cand a  vazut ca nu-l bag in seama a inceput sa zica ca snut stramba sau mai stiu eu ce, asa ca se aplica proverbul: cand vulpea nu ajunge la struguri zice ca-s acrii big_smile

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-06-03 01:04:39)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#42 2008-06-03 08:59:22

Lexya
New member
Inregistrat: 2007-11-20

da in general doar cei care se cred smecheri agata pe strada, dar sunt si baieti singuri fara prea multi prieteni care sa le faca cunostinta cu vreo fata... smile mi-e mi s-a intamplat  .. cu mult timp in urma sa fiu oprita pe strada de un baiat simpatic care a vorbit foarte frumos cu mine. totusi l-am refuzat la fel de frumos.. pt k nu ma intalnesc cu straini. dar ce vreau eu sa spun , e k nu agatatul pe strada e problema, ci modul in care unele specimene sunt obisniuti sa faca. metode care din start creeaza repulsie. iar chestia cu claxonatul s-a intamplat oricui.. unde locuiesc eu.. este imposibil sa fii imbracata mai elegant.. sau poate chiar doar cu o fustita nu neaparat exagerat de scurta si sa nu fii claxonata. smile
deci nu agatatul pe strada e problema.. ci, comportamnetul celor care o fac, pt ca eu cred ca daca ar vorbi frumos, ne-am obosi macar sa le raspundem frumos smile

#43 2008-06-03 10:20:25

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

prefer sa nu ma abordeze nici unu.. si nici cand eram singurica nu preferam... reactionam dupa cum ma simteam ori il luam peste picior de zicea omu ca-s nebuna si fugea el:)).. sau il trimiteam la masa cum fac acu(unii merita din plin sa ii mai educe) sau ignoram da crapam de ciuda ca nu i-am zis vreo 2 box  asa ca nu prefer nici o cerere pe strada de la necunoascuti.. si daca prefera careva modu asta de a agata macar sa scoata lucruri inteligente nu minciuni.. ca asa poate merge lol

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

Publicitate

loading...

#44 2008-06-03 10:20:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Sincera sa fiu nu sunt deloc magulita de atentia care mi se acorda pe strada, poate sa fie si Fat-Frumos, mi se intoarce stomacul pe dos. Nu cred ca o persoana normala ar apela la astfel de metode, de altfel nu mi-a cerut nimeni numarul de telefon (doar o data, nu eram in Romania, si m-a intrebat un tip daca vreau sa ies cu el la o cafea big_smile ), de obicei toti iti descriu cu lux de amanunte ce ti-ar face ei si ce chestii apreciaza la tine... bleah... nu mai zic cand e vorba de batrani acklad
Ba o data eram pe trecerea de pietoni si ma claxoneaza in draci unul, evident nu m-am uitat la el si l-am trimis la origini, dupa care sa aflu ca taranul ma cunostea vag si i-a zis unui prieten ca vai, de ce l-am injurat eu... pai daca atata il duce mintea, ce sa zic... n-am regretat deloc smile

#45 2008-06-03 10:28:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ma alatur si eu clubului "inabordabile pe strada" big_smile :k

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#46 2008-06-03 10:32:07

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

si mie mi se intampla zilnic sa primesc "complimente" d-astea scarboase pe strada... dar am gasit solutia, ca sa nu ma mai enervez : ascult muzica tare in casti big_smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#47 2008-06-03 10:42:41

heimdall
Diamond member

dar va vine sa credeti ca am auzit femei spunand nu doar despre "complimentele" primite, ci si despre pipaitul in autobuz ca "na, datoria barbatilor e sa incerce, care e problema ?" ?? cu o mentalitate ca asta sa ne mai miram ca e plin de mitocani pe strada ?

#48 2008-06-03 11:09:38

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

eu cred ca depinde in 1 rand de cum arata tipul.... ca degeaba e cel mai original in demersul asta de a aobtine numarul fetei, daca nu-l ajuta fizicul..

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#49 2008-06-03 11:14:22

heimdall
Diamond member

adica daca arata bine tipul merge si un "singurica, singurica ?" si un "mama, ce ti-as trage-o" si o mana pe fund ? yikes

#50 2008-06-03 11:22:00

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

cred ca tipul respectiv ar putea fi si bunaciunea bunaciunilor si tot degeaba, am oroare de astfel de abordari, mi se par de prost gust...
pffff, si ar fi bine sa se limiteze respectivul la o intrebare, ca mai se gasesc unii care pun si mana, atunci sa vezi sila pe mine si grimase de tot soiul

There ain't no sunshine now that he's gone

#51 2008-06-03 11:25:14

heimdall
Diamond member

eu nu prea stiu de gluma si am pocnit cativa din astia de au ramas perplecsi big_smile

#52 2008-06-03 11:40:33

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

eu la toti care imi cer nr de tel pe strada le zic k n`am tel...dar dak vor ei sa`mi cumpere.. nu ma supar

#53 2008-06-03 11:41:54

LadyInRed
Hero member

heimdall a scris:

adica daca arata bine tipul merge si un "singurica, singurica ?" si un "mama, ce ti-as trage-o" si o mana pe fund ? yikes

poa` sa fie el si "Cichi Cean" pantofi in cap ii f*t de vine popa si`i canta la molifta...mai ales sa se lege de modelino meu (the ass) fac crima de om e singura fiinta din lumea asta care face ce zic eu si ma iubeste cu adevarat

Ultima oara a fost editat de LadyInRed (2008-06-03 11:42:56)

#54 2008-06-03 11:53:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

LadyInRed a scris:

heimdall a scris:

poa` sa fie el si "Cichi Cean" pantofi in cap ii f*t de vine popa si`i canta la molifta...mai ales sa se lege de modelino meu (the ass) fac crima de om e singura fiinta din lumea asta care face ce zic eu si ma iubeste cu adevarat

rotfl

pe mine stiu ca m-a agatat un prieten, care lucreaza in alpinism utilitar... eu veneam acasa plina de cumparaturi si cu un buchet mare de liliac in mana, iar el lucra la un bloc din vecini...numa ce aud "ce faci, domnisoara, ai primit flori?" m-am oprit cu degetul mijlociu la jumatatea drumului. a vazut asta si a ras... "da' ce, nu-ti da voie barbatu' sa stai de vorba cu strainii pe strada?" lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#55 2008-06-03 12:06:09

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

agatatul pe strada il pun doar in carca muncitorilor si a camionagiilor,un barbat adevarat nu ar face asa,eu de obicei ma stramb sau intorc capul.in alt context,mi-ar placea sa nu zica nimic la inceput,doar sa ma priveasca fix si sa zambeasca smechereste

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#56 2008-06-03 12:19:02

LadyInRed
Hero member

asta cu zambitu jmecheresjte nu se stie...poate zambeste, poate rade de tn k estio patata pe blugi sau k esti murdara...decar sa zambeasca jmechereshte si sa nu pot sa ma leg de el, mai bn imi cere numaru` sa pot sa`l trimit la m?sa

#57 2008-06-03 12:23:32

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

eu nici macar buna ziua nu i-as da,dar mai nr de tel lol
un baiat la care m-as uita eu este fix cel care Nu se leaga de fete pe strada,deci poate sa aiba ce masina vrea el si sa arata cum vrea ca nici nu ma uit la el.Mi se par chiar f enervanti,nu poti merge linistit ca se leaga de tine pe strada,da ce noi ne legam de ei? :f?rbannad:

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-06-03 12:23:48)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.