|
Nu esti logat.
Heeelpppp!!!fetelor am nevoie de o idee#1 2008-06-02 21:38:24
heeelpppp!!!fetelor am nevoie de o ideebuna fetelor.apelez din nou la voi de data asta cu altceva:)))....am primit o pedeapsa la scoala...profa de chimie,o ticnita ne a prins cand am dat chiulul toata clasa si ne a amenintat ca nu ne incheie mediile si n o sa intram in bac:punish: chestia nasoala e ca a facut acum mai multi ani asa:))))ne am uitat in arhiva...ma rog si pana la urma am convins o ca o sa i tinem o lectie de bune meniere:offtopic:e mai ticnita de felul ei si se crede mare doamna cand ea e o scandura:))...da ti mi si mie o idee ce as putea sa fac ce fel de lectie,o inscenare ceva...nuj..eu i as arata ce inseamna sa n ai bune maniere:box:ast niste raspunsuri...v am pupat În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #2 2008-06-02 21:39:29
Re: heeelpppp!!!fetelor am nevoie de o ideen-am inteles nimic, voi tre sa dati lectii de bune maniere,sau ce?? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #3 2008-06-02 21:39:43
Re: heeelpppp!!!fetelor am nevoie de o ideeMai bine ai pune mana sa inveti pt bac la chimie, ca nu e de glumit cu profesoarele isterice si nebune A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #4 2008-06-02 21:44:17
Re: heeelpppp!!!fetelor am nevoie de o ideemai bine nu va puneti cu ea ca in mana ei sta "puterea".... mai ales ca voi ati gresit, daca v-a prins chiulind. vedeti-va de treaba, ca n-o sa va lase ea cu mediile neincheiate... pt chiul se scade nota la purtare cel mult, n-are legatura cu chimia Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2008-06-02 21:47:00
Re: heeelpppp!!!fetelor am nevoie de o idee
la mine in liceu aku 3 ani dintr-o clasa de 25 au intrat doar 7 in bac...datorita profului de mate Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-02 21:55:21
da n am bacu la chimie.sunt sunt la filologie:))) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #7 2008-06-02 21:57:00
noi trebuie sa inscenam ceva care sa repr bunelele maniere În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #8 2008-06-02 22:05:05
Pardon... asa intelesem din postul tau, atunci lasa... clasa tot o treceti voi. asa ca n-ai de ce sa iti faci griji ca nu va baga in bac zic eu... A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #9 2008-06-02 22:38:27
Re: heeelpppp!!!fetelor am nevoie de o ideeeu zic k nu poti sa-i faci nimic profei. chiar dak ati reusi sa ii inscenati ceva.. sa ii da-ti o asa zisa lectie.. crezi k o va baga la cap? nici vorba in general profele astea ticnite se cred mult prea destepte k sa bage in seama "mucosii"---> asa suntem toti in mintea lor. si tot ce va face va fi sa se inversuneze si mai tare sa va lase corijenti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|