Primele luni de vis..iar apoi obisnuinta?-7
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Re: primele luni de vis..iar apoi obisnuinta?
Se gasesc pill dar el e genul care nu iese in oras cu 10 lei in buzunar
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Pai ma abtin, cand esti stundent si nu ai banmi, 10 lei sunt foarte buni Mai ales daca tu simti ca ai nevoie sa iesi din casa. Ar trebui sa faca si el un compromis.
- Emilya
- Platinum member
- Site
eh...acum deocamdata nu suntem nici unul la locul nostru...suntem pe drumuri tot timpul si sa tii o relatie la distanta 2 ani e foarte greu
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
M-am mai gandit la ceva, legat de topicul asta. Eu am o metoda prin care il fac pe prietenul meu sa fie (din nou) mai atent la mine si la "noi" daca il vad ca sta prea comod. Intr-o zi, cand mi se pune pata, devin mai rece cu el (nu rea ) doar ceva mai indiferenta, nu-l sun daca nu ma suna el, cand ma suna vorbesc cu el frumos dar nu foarte iubitoare, fara atata iubi-n sus si iubi-n jos si zero alintari. Daca intra pe mess, nu ii trimit imediat pisici mieunatoare sau alte chestii cu potential dragalas si tot asa. Mai demult dura vreo 2-3 zile pana se prindea ca ceva nu e cum trebuie. Acum dureaza cam o zi. Si cand m-a intrebat daca m-am suparat sau ce e cu mine, i-am spus frumos si sincer ca nu, dar ca mi-am dat seama ca in ultima vreme am umblat prea mult dupa el si ca de acuma sa umble el dupa mine, ca el e masculul si trebuie sa-mi faca (,) curte chiar si dupa 2-3-4 ani. I-am spus de cateva ori ca mie trebuie sa-mi mentina viu interesul non stop, ca stiu ca nu-i usor dar sa nu se lase pe tanjeala, ca relatia asta nu e batuta in cuie si trebuie sa "muncim" amandoi la ea ca sa o pastram.
Deocamdata, a priceput si in ultima vreme a fost deosebit de afectuos, poate incearca sa compenseze pentru partea cu sexul.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- rogvaiv
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-08-04
kathrynn a scris:Deocamdata, a priceput si in ultima vreme a fost deosebit de afectuos, poate incearca sa compenseze pentru partea cu sexul.
Poate sa-mi faca o gradina suspendata pe acoperis si sa imi scrie poezii mai lungi decat Luceafarul, daca sexul nu e cel putin multumitor tot as deveni frustrata, si o femeie nf se cunoaste de la o posta
qed
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
kathrynn, si eu am mai incercat asta, dar nu prea mi-a iesit. adica ma tine putin. cedez dupa ceva timp. stiu ca nu e bine.
a fost o vreme cand "alergam" unul dupa altul. uneori eram eu mai afectuoasa, el mai indiferent, alteori invers. ne cuceream unul pe altul constant. in ultima vreme, mi se pare ca eu sunt asa atenta cu el, tandra, el mai putin (cu exceptia momentelor cand facem dragoste). cand ne intalnim nu ne mai sarutam in loc de/pe langa salut. nu-mi plac lucrurile astea. trebuie sa vorbesc cu el. m-am saturat de discutii..
- kathrynn
- Hero member
rogvaiv a scris:kathrynn a scris:Deocamdata, a priceput si in ultima vreme a fost deosebit de afectuos, poate incearca sa compenseze pentru partea cu sexul.
Poate sa-mi faca o gradina suspendata pe acoperis si sa imi scrie poezii mai lungi decat Luceafarul, daca sexul nu e cel putin multumitor tot as deveni frustrata, si o femeie nf se cunoaste de la o posta
Trebuia sa vezi ce show am facut sambata seara pe tema asta. Zici ca eram ceva scorpie nebuna si urlatoare . Am ajuns la concluzia ca suntem intr-un cerc vicios: eu sunt artagoasa cu el pt ca nu facem destul sex, iar el nu are chef de sex din cauza ca eu sunt artagoasa si chipurile pun presiune pe el. Sexul, cand e, e ok. Problema e ca e cam rar.
Stiu ca nu afectiunea nu poate inlocui sexul, dar pentru mine inseamna ca ii pasa si cred ca dupa cearta de sambata a inteles ca trebuie sa facem ceva. Acum urmeaza sa vedem ce si cum.
- V's bunny
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-03
Mda, din pacate, mai devreme sau mai tarziu, toti se transforma in niste porci nemernici
- kathrynn
- Hero member
V's bunny a scris:Mda, din pacate, mai devreme sau mai tarziu, toti se transforma in niste porci nemernici
Niciodata n-am inteles chestia asta ...
- V's bunny
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-03
kathrynn a scris:V's bunny a scris:Mda, din pacate, mai devreme sau mai tarziu, toti se transforma in niste porci nemernici
Nici eu, dar e real in majoritatea cazurilor. Probabil, dupa un timp, isi spun: wtf? oricum nu ma lasa, pot sa fac ce vreau, sa ma port oricum. In plus, nu mai trebuie sa te cucereasca si pt asta sa se poarte ca niste printi din poveste. Astia-s barbatii...
- Emilya
- Platinum member
- Site
eu cred ca astea-s copilarii, o relatie serioasa se bazeaza pe comunicare....nu pe "eu ma port rece cu tine tu te porti rece cu mine"... bunny nu sunt de acord cu tine
- kathrynn
- Hero member
V's bunny a scris:kathrynn a scris:V's bunny a scris:Mda, din pacate, mai devreme sau mai tarziu, toti se transforma in niste porci nemernici
Nici eu, dar e real in majoritatea cazurilor. Probabil, dupa un timp, isi spun: wtf? oricum nu ma lasa, pot sa fac ce vreau, sa ma port oricum. In plus, nu mai trebuie sa te cucereasca si pt asta sa se poarte ca niste printi din poveste. Astia-s barbatii...
M-am referit la faptul ca nu inteleg generalizarile astea extemiste din categoria "toti barbatii sunt porci" sau "toate femeile sunt curve". Nu le inteleg si nu sunt de acord cu ele. Cred ca ar trebui sa treci prin niste experiente f. traumatizante cu toti barbatii din viata ta (din familie, iubiti, amici), incat sa ajungi la astfel de concluzii. Pe de alta parte, barbatii devin nepasatori (si) pentru ca li se permite (de catre noi, femeile). Acelasi lucru e valabil pentru femeile care dupa casatorie incep sa se neglijeze (fizic) ca oricum sunt "luate", asa ca ce mai conteaza.
Wildhoney a scris:eu cred ca astea-s copilarii, o relatie serioasa se bazeaza pe comunicare....nu pe "eu ma port rece cu tine tu te porti rece cu mine"...
N-am zis eu ca as fi model de maturitate si exemplu de relatie ideala. Eu am zis ce metoda am gasit eu de a remedia o problema, pe care nici n-am mai avut de ceva vreme. Da, comunici, ii spui o data, ii spui de doua ori, dar dupa o vreme ti se acreste de atata comunicare (=vorbit la pereti) si cauti o solutie si o pui in practica. La noi a functionat. Poate la altii functioneaza alte metode.
- Emilya
- Platinum member
- Site
nu am vrut sa o iei personal, scuza-ma daca te-am suparat cu ceva insa eu merg pe ideea de a spune orice imi sta pe creier, m-as simti cumva ca il mint daca m-as juca asa
- kathrynn
- Hero member
Wildhoney a scris:nu am vrut sa o iei personal, scuza-ma daca te-am suparat cu ceva insa eu merg pe ideea de a spune orice imi sta pe creier, m-as simti cumva ca il mint daca m-as juca asa
Stai linistita, ca nu m-am suparat deloc Daca ma suparam, nu puneam zambaretul ala acolo, eventual bagam unul furios
Crede-ma ca si eu ii spun tot ce imi sta pe creier, chestii pe care poate n-ar fi trebuit sau n-ar fi vrut sa le stie, da' tot i le spun. ( Un exemplu ar fi ca i-am spus intotdeauna cand s-a dat vreun tip la mine - nu ca s-ar intampla in fiecare zi sau ceva de genul, dar in 4 ani s-a intamplat de vreo 3-4 ori. Prietenele mele mi-au spus ca ele nu le-ar fi spus prietenilor lor asa ceva.) Iar cand fac asa cum ziceam mai sus, pe indiferenta, putin, cu el, daca ma intreaba ce am, nu-l mint ("Nimic, iubi, n-am nimic") ci ii spun direct ca am nevoie de mai multa atentie si afectiune din partea lui si ca ar trebui sa "umble" dupa mine mai mult, sa nu se lase pe tanjeala, ca nu merge asa. Adevarul gol-golut
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|