|
Nu esti logat.
Astept un raspuns,va rog#1 2008-06-03 17:04:45
Astept un raspuns,va rogBuna ziua.Tocmai mi-am facut analizele de sange si sunt ingrijorata cu rezultatul lor. Offline #2 2008-06-03 17:05:40
Re: Astept un raspuns,va rogiei ac.?alte analize nu ai facut :colesterol de exemplu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-06-03 17:10:25
Re: Astept un raspuns,va rogAm luat ac pana acum 2 luni cand a trebuit sa le intrerup deoarece imi agravasera migrenele. Offline #4 2008-06-03 17:11:56
Re: Astept un raspuns,va rogana_misu analizele alea iesite aiurea la ficat ma duc cu gandul la hepatita pe mine.ar trebui sa faci niste analize speciale pt.asta.dar cred ca o sa iti zica lucrul asta si medicul tau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-06-03 17:16:52
Re: Astept un raspuns,va rogDar nu am nici un fel de simptom.Am mai facut acum 6 luni analize de sange si dc le gasesc va voi scrie despre ele. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|