homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atuurile mele!-2

#20 2008-06-04 16:08:49

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

Re: atuurile mele!

parerea mea: calitatile intelectuale "Cantaresc" mai mult decat cele fizice, nicolle_rox  wink

#21 2008-06-04 16:23:30

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

katami a scris:

rotfl f tare chestia cu compensatia rotfl rotfl

... ai avut multi prieteni baietii in adolescenta cumva? smile

msi...n-as zice neaparat...asa is eu de felul meu...prin catenele mele de adn s-or fi produs niste scurtcircuite ceva de-am iesit asa...

in rest cu slabul...ai dreptate, ar fi iesit discutii interminabile...las' ca ne-om intalni odata si n-o sa mai avem motive de disputa...ai sa fii de acord cu mine... rotfl

@leeah... multam, dar slaba consolare rotfl...acuma serios, nu c-as fi vreo pocitanie, e cat de cat ceva de capul meu chiar daca nu-s o frumusete...am invatat sa ma plac asa...insa na, mi-ar fi placut mai mult in adolescenta sa aud complimente de genul "esti frumoasa, draguta, etc" decat "esti desteapta, interesanta - un mod delicat de a-mi spune ca nu frumusetea e atuul meu forte"... rotfl

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-06-04 16:27:19)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#22 2008-06-04 16:26:21

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

de acord? ca esti grasa? never ever (si discutiile au inceput...) rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#23 2008-06-04 16:28:38

Soleil
Addicted member

katami a scris:

de acord? ca esti grasa? never ever (si discutiile au inceput...) rotfl

na, bre, ca nu-s grasa (desi asa ma simt)....numai ca nici slaba nu-s....rotfl retas

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#24 2008-06-04 16:30:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu incepeti, ca eu sunt mai grasa decat voi. punct
si eu am umor din ala... si multi prieteni baieti, iar pe chestia asta prietenele lor nu ma suporta (nu inteleg ce naiba am eu de discutat cu barbatii lor, fiindca pe de alta parte nici prea frumoasa nu sunt, ca sa fiu curva lol )

Publicitate

loading...

#25 2008-06-04 16:31:25

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

la mn imi plac cel mai mult ochii big_smile

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#26 2008-06-04 16:33:13

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

nicolle_rox frumusetea e oricum relativa smile depinde de cel care te priveste, eu asa cred.
aaa, bine, in adolescenta.. e de inteles, aia e perioada in care punem cred ca cel mai mult pret pe felul in care aratam, atunci invatam sa ne descoperim.. vrem sa ne intregram.. e momentul in care inteligenta e privita mai degraba ca un defect, de aceea unii daca au ceva i cap, se fac ca n-au ca sa se poata integra..

#27 2008-06-04 16:33:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

esti buna lol si gata cu asta lol (pana ne vedem)

rotfl ce tare, heimdall rotfl (dar nici pe tine nu te credem pan' nu te vedem big_smile) tummenupp

Ultima oara a fost editat de katami (2008-06-04 16:35:37)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#28 2008-06-04 16:40:14

Soleil
Addicted member

@katami kapitulation kapitulation  gata gata, sunt buna, cea mai buna, o bunaciune! rotfl

@leeah, asa e, am trecut de faza aia...dar na...mi-ar fi placut si mie sa fie un pic altfel...chiar daca n-am dus lipsa de admiratori...atat din categoria very smart (atrasi de inteligenta mea), cat si din categoria "cute" - atrasi culmea de acel umor pervers al meu...care probabil ii facea sa creada ca o sa obtina ceva de la mine...

Iaca, ca m-am laudat si eu, na!rotfl

Thé à la menthe hjarta

#29 2008-06-04 16:46:22

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

atuuri...habar n-am care-s alea,poate faptul ca is isteata si ma descurc mereu in orice situatie! altceva chiar nu stiu

#30 2008-06-04 16:49:02

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

fizic: tot fizicul lol imi place ca's sexy fara sa ma aranjez in mod special..in fact,daca imi pun ceva sexy sunt chiar vulgara,fiind sexy in mod natural hmm
psihic: sunt constiincioasa,muncitoare,detin multa multa sete de cunoastere

6 ani de dragoste  hjarta

#31 2008-06-04 17:27:53

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

aici e de mine..big_smile

pey...fizic: - imi plac ochii mei k is mari
                - imi plac sanii mei mari si rotuzi
                - imi place fundul meu
                - am o fata de ingeras(cateodata)
                -expresiva tongue
        psihic: -sunt sociabila
                  -sunt tupeista
                  - sunt iubareta:X   q iuby bineinteles
                 -  si cel mai imp ma iubesc asa mult hjartahjartahjartahjarta 
imi place de mine cand ma simt sexy, desteapta, misterioasa, rasfatata...etc

dap...am fff multa incredere in mine si in aspectu meu fizic si chiar crd k data u te simti frumoasa si ceilalti o sa te vada asa big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#32 2008-06-04 19:31:17

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

hai delyutza ca esti funny rotfl puss
si eu ma iubesc da' nu pun inimioare dupa cand zic asta rotfl ce tare esti rotfl2

6 ani de dragoste  hjarta

#33 2008-06-04 19:33:32

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

ambitioasa si perseverenta; am capatat in timp o mentalitate de invingatoare; si e buna! ma ridica mult! sociabila; prietenoasa;

#34 2008-06-04 22:47:33

skumpi
Vizitator

pshic : zambareata, optimista, prea sociabila lol increzatoare, ambitioasa , simtu umorului bine dezvoltat big_smile etc` hmm

fizic : par frumy..sau ma rog aveam lol
         ochi frumosi
         cand inger cand demon lol ( asta mi`a zis`o cineva )
         abdomen cu patratele
         fund ok
         sani ok

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-06-04 22:47:56)

#35 2008-06-04 22:48:38

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

JanisJoplin a scris:

hai delyutza ca esti funny rotfl puss
si eu ma iubesc da' nu pun inimioare dupa cand zic asta rotfl ce tare esti rotfl2

puss

tongue pey daca is indragostita qm sa nu pun inimioare tongue
rotfl rotfl

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#36 2008-06-05 08:58:19

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

psihic: prea buna; comunicativa; vesela;spontana(da n-am cu cine dom'le ) lol la mine tinde spre pesimism da las ca e bine big_smile cateodata smile ; de incredere
fizic: sani misto lol fund bombat dar pacat ca are el vergeturile lui; par cretz mumos hjarta arat bine cu aproape orice lol

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.