|
Nu esti logat.
Ce sa fac??#1 2008-06-04 22:43:57
ce sa fac??... Ultima oara a fost editat de justme22 (2009-10-17 21:13:44) Offline #2 2008-06-04 22:45:54
Re: ce sa fac??in interior? atunci de afta e vb...ia-ti de la farmacie glicerina boraxata cu propolis si nistanin (care daca poti sugel)... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-06-04 22:47:32
Re: ce sa fac??da, mi se intampla si mie uneori. eu imi iau apa de gura heliodenta sau ossidenta. ambele sunt foarte eficiente. stiu, ustura pe moment cand te clatesti dar se vindeca in vreo 2 zile. eu ma clateam inainte de culcare seara si faceam si gargara. poti sa incerci, sper sa mearga si la tine. sunt foarte pacatoase ranile astea.... Offline #4 2008-06-04 22:51:29
Re: ce sa fac??
unele forme sunt provocate de anumiti virusi...altele nu au o cauza cunoscuta...oricum grave nu sunt...si de obicei apar ori pe fondul unui sistem imunitar scazut...ori impreuna cu candida bucala...ori...ori... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-06-04 22:52:26
Re: ce sa fac??pot aparea din diferite motive...de la unele alimente (rosii, vinete, nuci, alune, alimente prea fierbinti, prea condimentate sau acide), de la unele afectiuni digestive (colita, enterocolita), de la unele medicamente, fumat, afectiuni stomatologice deci nu ai de unde sa stii, mie imi apar din senin si uneori nici nu pot sa vorbesc de ele. o sa treaca, get used to them Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-04 23:00:36
Re: ce sa fac??vor trece...doar ca sunt nasoale pe moment...cu placere si citeste regulile happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-06-04 23:11:09
Re: ce sa fac??acuma nu ai mai gresit...dar mai sus ai postat 2 mesaje (4 si 5) la mai putin de 15 minute intre ele...si de aceea si primit warn...daca dupa ce ai scris un mesaj mai doresti sa adaugi ceva la el folosesti butonul editeaza aflat in partea dreapta, jos a mesajului happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-06-04 23:38:04
Re: ce sa fac??cu placere si mersi la fel happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-06-06 12:17:47
Re: ce sa fac??incerca tinctura de propolis am inteles ca ustura tare cand iti dai.de bicarbonat nu stiu nimic... eu insa nu as folosi avand in vedere ca arde VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-06-06 12:20:25
Re: ce sa fac??cred ca mai bine urmai sfatul fetelor...cel cu glicerina boraxata cu stamicin...chiar si pe cel cu apa de gura...sa nu iti faci si mai rau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2008-06-06 14:34:08
Re: ce sa fac??dai de mai multe ori pe zi si dupa asta o ora sau cat poti nu mananci / bei Offline #12 2008-06-06 15:42:00
Re: ce sa fac??mie mi-a dat o farmacista mai de mult pentru afte o solutie preparata in farmacie care era pe baza de formol, si in afara de faptul ca avea un miros ingrozitor si un gust pe masura a fost foarte buna „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|