|
Nu esti logat.
Ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualPagini: 1 2
#1 2008-06-05 08:53:04
ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexual
am cu ce, n-am cu cine ... Offline #2 2008-06-05 08:53:56
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualce parerea sa am? ei ce parerea au despre noi?fiecare cu treaba lui in banca lui "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #3 2008-06-05 09:05:56
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualsa fie santatosi. Nu am nimic impotriva lor. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #4 2008-06-05 09:07:46
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualAsa si eu. Fiecare cum ii place, mie nu-mi place ca ei dar nici nu am nimic cu ei. Mai ales ca am un prieten care e homosexual #5 2008-06-05 10:12:28
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualfiind oameni, se presupune ca avem libertate, atat timp cat libertatea noastra nu afecteaza libertatea altora. prin asta se intelege si libertatea expresiei: fiecare are dreptul sa se exprime cum vrea. nu ma deranjeaza modul in care ceilalti isi exprima sexualitatea, cu atat mai putin orientarea sexuala.. si nu mi se pare o rusine sa recunosti ca ai o anumita orientare sexuala, fie ea si diferita de a celorlalti. chiar daca biserica nu accepta relatiile dintre persoanele de acelasi sex, mi se pare ca noi ar trebui sa fim mai deschisi si sa acceptam persoanele din jurul nostru asa cum sunt ele.. pentru ca daca chiar ar fii sa o dam pe religie, e o porunca ce spune "iubeste-ti aproapele" asa ca, indiferent de faptul ca sunt straight sau gay, oamenii nu ar trebui discriminati Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-05 11:03:50
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualeu am multi prieteni gay si ii iubesc si sunt prietenii mei Offline #7 2008-06-05 11:14:43
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualnu am nimic cu ei in afara de o anumita scarba la vederea lor....eu tot raman la parerea mea ca sunt afectiuni psihice aceste orientari...sunt boli mintale...parerea mea. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8 2008-06-05 18:03:41
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualnu am nimic impotriva lor, insa recunosc ca as simti o oarecare repulsie daca as vedea 2 barbati tinandu-se in brate pe strada sau mai rau sarutandu-se ..in rest treaba lor..... Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #9 2008-06-05 18:07:40
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualin trecut erau considerate boli mentale si erau chiar incluse in DSM...in ziua de astazi lucrurile s-au schimbat...sunt oameni ca noi toti care pur si simplu nu se simt bine in pielea lor si vor o alta identitate...cu totii simtim asta la un moment dat in viata...diferenta e ca ei o simt toata viata...si in final...cine suntem noi sa-i judecam? happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-06-05 18:08:22
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualeu chiar nu am nimic cu ei, desi mi s-a intamplat sa nu fiu tocmai incantata cand am vazut 2 tipi bot in bot, dar se poate sa fi fost din cauza k eram mai mica http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #11 2008-06-05 18:11:44
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexuale treaba lor, dar sa stea ma in umbra. noi de ce nu facem parada hetero ? Offline #12 2008-06-05 18:13:29
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexual
las k sunt suficiente cupluri hetero care o mai pun in public, asa k nu mai e nevoie de parada http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #13 2008-06-05 18:15:29
sa le fie rusinica !!!! Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-06-05 18:15:45) Offline #14 2008-06-05 18:29:06
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualmi-e egal atata vreme cat nu ma afecteaza in nici un fel...ceea ce nu mi se pare normal e ca un copil sa creasca intr-o familie de homosexuali Ultima oara a fost editat de mika (2008-06-05 18:29:52) Offline #15 2008-06-05 18:38:24
mika...ai fi surprinsa sa sti ca familiile de homosexuali sau lesbiene nu sunt cu nimic diferite de cele "normale" in ceea ce priveste cresterea copiilor ci din potriva...datorita presiunii sociale am putea spune uneori ca sunt chiar parinti mai buni(pt cei ce doresc mai multe informatii recomand schaffer-introducere in psihologia copilului)...si oricum studiile au aratat ca, comportamentul homosexual sau lesbian nu influenteaza viitorul comportament sexual al copiilor... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-06-05 19:03:57
bine, dar nu sunt ceea ce societatea numeste familii NORMALE. si atunci ma intreb ce educatie primesc acei copii...ei vor considera homosexualitatea ca pe ceva firesc si restul societatii nu priveste lucrurile asa, prin urmare vor fi ridiculizati la scoala, de catre colegi si poate chiar de catre unii profesori mai stricti si pana la urma vor fi marginalizati. la asta ma refeream si nu la calitatea de parinte, care cu siguranta nu are nimic de-a face cu orientarea sexuala. Ultima oara a fost editat de mika (2008-06-05 19:04:58) Offline #17 2008-06-05 19:13:25
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexualo parere...normala..cum sa fie? sunt oameni chiar si noi si poate oameni mai profunzi si mai interesanti ca noi,deoarece au de trecut peste atatea suferintze,discriminari cred ca's mai "destepti"(a se citit copti,profunzi) ca multi dintre noi Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-06-05 19:13:47) 6 ani de dragoste Offline #18 2008-06-05 19:13:38
Re: ce parere aveti despre transexuali travestiti homosexuali sau bisexuale f corect ce ai spus tu...si aici e problema majora...dar atunci cine e de vina?..."ei" sau "noi"? iar raspunsul e "noi"...cei care ne consideram "normali"... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-06-05 19:18:14
da, noi...adica aceia dintre noi care nu suntem in stare sa acceptam pe cineva care este "altfel". Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|