homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum ati reactiona in locul meu?-4

#58 2008-06-05 13:17:40

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Cum ati reactiona in locul meu?

heimdall a scris:

Asta nu e bine... pai poti sa stai toata viata asa ? Nu iesi cu fetele la cumparaturi ? Eu am prieteni cu care prefer sa ies intre patru ochi, sa discutam de-ale noastre, apoi cumparaturile, daca vreau sa vad un film pe care el nu vrea sa-l vada, ma duc, n-am o problema, sau o expozitie, sau stiu eu ce... Evident si el n-o sa iasa cu mine si cu baietii sa vorbeasca despre fotbal sau masini, m-as si plictisi...
Gandeste-te ca ai o relatie din asta cativa ani buni, si daca doamne-fereste se termina nu stii ce sa faci cu viata ta, normal ca ai impresia ca totul s-a sfarsit si ti-e mult mai greu sa-ti revii.

exact tummenupp e chiar... terapeutic. dupa o dup-amiaza placuta de barfit cu fetele (bine, acu face si forumul concurenta), cu alt tonus vii acasa... nici eu n-am crezut wink incearca!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#59 2008-06-05 13:47:49

catherine
New member
Inregistrat: 2007-08-21

La cumparaturi normal ca ma mai duc cu fetele...dar ma refeream la mersul in cluburi sau la o terasa... Nu ies fara el... Si prietenii nostri sunt comuni, deci iesim impreuna!

Ultima oara a fost editat de catherine (2008-06-05 13:48:47)

#60 2008-06-05 14:18:04

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

inainte acum vreo 5 ani ieseam intre fete la discoteca...eram maritate eu si inca una si 2 nemaritate...fara barbati..al meu nu suporta discotecile si ma trimitea numai pe mine...apoi de vreo 2 ani nu mai mergem la disco ci mergem la una nemaritata acasa ne bagam in pijamale si barfim toata noaptea de sambata...mai si dormim mai bem un vin o prajitura...al meu sot vreau sa zic ca de abia asteapta sa stea si el la jocuri pe net toata noaptea...ba chiar cand se intampla sambete sa nu plec ca nu poate una sau cealalta sa vina imi zice ca ii e greu cu mine acasa lol ...acum mama uneia dintre fete ne-a invitat la ea...sta la tara undeva in buzau si ne tot zice sa mergem oleaca la curte de vineri pana duminica..dar victor cica sa ma duc singura ca intre fete lol ca el sta si se joaca tot wk...si sa stiti ca e foarte bine asa ca nu ai senzatia ca te gatuie casatoria sau ca te sufoca partenerul

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#61 2008-06-05 14:29:57

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

iubita, ai incredere in el, pentru ca o relatie fara incredere nu este relatie, mai ales daca ai spus ca nu ti-a dat motive sa fii geloasa, caci daca ti-ar fi dat motive atunci nu mai merita sa stai cu el...stiu ca poate te vei supara pentru ce iti voi spune, dar tu chiar crezi ca toate fetele acelea, colegele lui nu au alta treaba pe acolo de facut decat sa se dea la el, mai ales ca spui ca le cunosti...eu te inteleg perfect, si eu am trait ce traiesti tu acum, dar mi-am dat seama ca au trecut cativa ani facandu-mi tot felul de griji inutile ... si gandeste-te ca si tu esti in aceeasi situatie ca si el, si el va trebui sa stea fara tine acolo, si tu vei ramane singura, poate si el isi face griji din privinta asta sau poate ca nu... si daca nu isi face de ce crezi ca nu isis face, pentru ca el a reusit sa te cunoasca, si stie ca nu are de ce ... poate ca tu nu il cunosti suficient de bine... iti doresc numai bine, si stai linistita ca nu ai de ce sa iti faci griji puss daca te iubeste nu te va insela wink niciodata

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#62 2008-06-05 19:40:57

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

Eu nu cred ca exista vreo firma care sa faca team buildinguri in care sa cheme si jumatatile angajatilor. Cu atat mai mult nu inteleg ce ar cauta jumatatea la training. Rolul team buildingului e sa se "lege" angajatii intre ei, nu sa se duca la mare sau la munte fiecare cu perechea.
De asemenea nu cred ca un sfintisor de barbat care te iubeste si te apreciaza si care in mod normal nu te-ar insela, te-ar insela pt ca firma l-a trimis fara tine in Londra.
Cu colega care ii face avansuri se vede zi de zi, aia poate in orice zi sa-i faca orice, poate sa-l invite la ea, poate sa-l invite in baie, poate sa-l ceara de barbat. Daca te iubeste o va refuza, daca nu, nu.

Publicitate

loading...

#63 2008-06-05 19:44:22

micicutza
Banat

exista o tona de firme din astea...cum e sa plece el in ibitza doar sa se lege cu colegii si eu sa stau acasa sa ma uit la Teo?...ce job misto...eu sa invart sarmale si el sa se brozeze...cool

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#64 2008-06-05 19:46:04

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

micanarcisa a scris:

exista o tona de firme din astea...cum e sa plece el in ibitza doar sa se lege cu colegii si eu sa stau acasa sa ma uit la Teo?...ce job misto...eu sa invart sarmale si el sa se brozeze...cool

pai si daca ai de ales intre a plati darile si a te si bronza in ibitza..sau a sta acasa doar pt ca partenerul sa nu stea fara tine uitandu'se la Teo,ce ai face,mica?

#65 2008-06-05 19:47:24

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

Dar cand tu te duci sambata cu fetele si el sta si se joaca? Nu te pune nimeni sa faci sarmale si sa speli covoare cand pleaca el. Plus ca se poate sa te duci tu in ibiza si el sa stea acasa.

Si cu siguranta daca e o firma care sa-l trimita o saptamana cu colegii in ibiza, el are bani din salariu sa mearga pe urma cel putin 2 saptamani in bora-bora cu tine! big_smile

#66 2008-06-05 19:48:24

micicutza
Banat

am spus din start..eu nu as accepta job la o asemenea firma...iar el nici atat...si dar iplatesc cu varf si indesat asa ca stiu ce e alea datorii si rate...cu siguranta ca stiu...dar are si puterea mea de a intelege o limita...

#67 2008-06-05 19:53:15

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

in loc sa zici mersi ca i se ofera sansa asta.. Pt firme e un efort destul de mare sa faca asta,multe nu isi permit nici un week'end la snagov,d'apai team-building'uri in alte tari...deci ar trebui sa privesti treaba asta ca pe un avantaj,nu invers..Si esti cam egoista la faza asta,mai ales ca zici ca va iubiti.Pai cand iubesti te bucuri pt el,nu ii pui bete in roate.
Si hai sa luam alt caz:sa zicem ca nu i se spune ca va efectua team-buildinguri - presupunem ca e o firma care introduce "facilitatea" asta la un an dupa angajarea lui. Il pui sa isi dea demisia pt ca este "obligat" sa viziteze locuri noi si sa se distreze? lol Altii ar da orice pt un astfel de job..

#68 2008-06-05 19:54:43

micicutza
Banat

pai una e activitatea casnica sa zic asa adica a pleca cu fetele sau a merge la meci...pana mea e vorba de cateva ore si nu cred ca mi-ar place sa merg cu el la fotbal sa vad cat alearga lol ...dar faza asta nu o inteleg si nu o accept...una e un shopping cu fetele, o petrecere in pijama cu ele, un meci si alta e o vacanta de unul singur "sa se lege cu colegii"...eu am fost la teamuri din astea si intotdeauna ne legam intre colegi  lol dar mergeam cu tot cu parteneri...aaa ca pleaca intr-o calatorie de afaceri cu servieta plina de acte e una dar sa mearga la hasmatzuchi pana mea nu imi place...si nici invers:eu sa plec si el sa stea sa-l stiu singur cu matza in brate si sa-l sun :ce faci? aaa esti la bucatarie...eu is sub umbreluta cu un coctail lol ...nu nu si nu...noroc ca la firma unde lucram lucram amandoi in acelasi birou...deci teamurile e impreuna lol

#69 2008-06-05 19:59:47

micicutza
Banat

pai eu nu-s egoista caci intotdeauna intai ma gandesc la partea cealalta si apoi la mine...si e valabil si la el...nu l-as pune sa-si dea demisia daca ar fi o data hai..dar repetat si apoi si de craciun pasti inmormantare divort botez lol ...si uite ciudat lucru noi nu suntem cu cariera pe primul loc...ci cu familia si poate de asta...decat un job care sa ne stoarca ca pe lamai dar cu bani si teamuri din astea mai bine asa cum suntem acum..caci ne e foarte bine...am si rate imense dar imi prmit si cam de toate...la limita bunului simt nu sa fiu snoaba...la limita omului normal na!

probabil ca pe unde sunt eu foarte ingaduitoare cu ei in toate celea la partea asta sunt pusa la colt lol

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-06-05 20:03:02)

#70 2008-06-05 20:46:54

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

parerea mea..desi si eu sunt o persoana geloasa si cam posesiva..este ca nu are ce sa se intample, mai ales ca nici el nu prea isi doreste sa plece fara tine.si eu ca si tien am o problema cu increderea la fel ca si angelaflory.el se duce acolo in interes de serviciu la urma urmei.ai incedere in el si totul va fi bine. gandeste pozitiv.si intradevar barbatii pot fi mai vulnerabil in astfel de circumstante(in compania unei femei adica,mai ales daca si aceasta ii face avansuri).la urma urmei barbatii sunt...barbati.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-06-05 20:47:32)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#71 2008-06-06 09:08:51

catherine
New member
Inregistrat: 2007-08-21

M-ati pus pe ganduri, fetelor! Poate ca cel mai bun lucru ar fi sa il conving sa se duca... La urma urmei, sunt doar cateva zile si atat..cel putin deocamdata, pt. ca vor mai exista excursii de-astea sad

Oricum, stiu ca o sa ii fie si lui destul de greu...mi-a zis ca e urat sa calatoreasca singur si sa nu fiu cu el, sa ma vada cum ma bucur ca un copil de tot ce vad tongue O sa trebuiasca sa am incredere in el, desi la capitolul asta nu stau foarte bine!

Mica, crede-ma ca in mare parte sunt de acord cu tine si ca familia e mai presus de cariera. Dar in cazul nostru, daca nu exista cariera, nu exista nici familie, pentru ca suntem singuri acum. Tatal meu e impotriva noastra, ai lui sunt departe...trebuie sa ne descurcam singuri (si suntem foarte tineri!). Si mi-a zis cu lacrimi in ochi ca tot ce face e pentru noi...sa ne fie mai bine!

Sper sa trecem cu bine peste toate astea!

#72 2008-06-06 10:18:50

skumpi
Vizitator

eu il trimit pe a meu sa faca practica nush`unde si ii scot in fata benefiicile si nu vrea sa mearga` hmm
totusi nu te gandi doar la tine...gandeste`te si la el...cum ai zis nimeni nu l`ar angaja la 21 d ani acolo...ar trb sa te bucuri pt el nu sa`i ingreunezi situatia` !
incearca sa nu mai fi asa dependenta si cicalitoare...chiar dak el accepta acum, nimanui nu`i place sa se simta tzinut in lesa oricat d mult ar iubi persoana respectiva !
da pune`te putzin in locu lui...ti`ar conveni ca el sa nu te lase sa`ti faci o cariera doar din gelozie ? ... nu prea cred wink

#73 2008-06-06 14:01:28

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

am citit tot ce s`a scris pana acum si in mare parte sunt de acord cu ce s`a vb ...
insa catherine, eu cred ca ar trebui sa`l convingi sa se duca ...e jobul lui si e important pt el (si probabil este si bine platit pet el, deci nu are rost sa renunte doar pt ca trebuie sa plece fara tine in deplasari) ... si sincer, aici mi se pare ca esti putin egoista ... eventual, cum ziceau fetele, spune`i ce ai vrea sa`ti aduca din londra smile
in alta odine de idei, mi se pare ca nu prea aveti libertate in relatia asta... stiu, ziceai la un moment dat ca voua asa va place si va simtiti bine ... asa era si relatia mea, pana mi`am dat seama ca devenisem dependenta de iuby meu, ceea ce nu`i tocmai bine sad
am inceput sa ies si fara el, nu`l mai sun asa des ... si rezultatele sunt vizibile (in senul bun al cuvantului) ... cand ne intalnim sau vb la tel e f dragastos si`mi implineste orice dorinta big_smile
asa ca incearca sa nu mai vezi doar partea rea a lucrurilor si o sa fie mult mai bine puss

#74 2008-07-07 22:17:27

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

de azi de dimineata is asa de suparata...bineinteles k din cauza lui...

pe scurt: el a plecat in america si sta in camera q 3 fete...cand am auzit bineinteles k m-am suparta si am inceput sa ma cert q el...da am lasat-o mai moale..nu as vrea sa ma cert q el..d-abia vb...da cateodata nu mai rezist si mor de gelozie...si nush cum sa reactionez....

azi am vb q el si zicea k nu ii e dor de casa...doar de noi(eu mama lui si nepotu si fratele lui) si de mancare...atat...
si nush cum sa reactionez...stiu k poate sa ma insele..si k eu nu o sa aflu niciodata..da...poate e si baiat cuminte k ne iubim mult....(de ex ieri....de dim m-am trz nervoasa si imediat m-a simtit... hjarta )

nush qm sa reactionez q fetele alea 3..ele stiu k are prietena..crd k m-au si vazut p hi5...
voi ce ziceti..??

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#75 2008-07-07 22:50:38

andrutza
Vizitator

moaa eu daca stiam ca sta cu 3 fete in ap inebuneam cred

#76 2008-07-07 23:02:13

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

nu ap..camera grater
si eu am innebunit..da nush cum sa mi reactionez..box

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2008-07-07 23:03:04)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.