homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema noua...

#1 2008-06-05 23:57:47

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Problema noua...

Deci...in urma unui contac sexual "folosind" coitul intrerupt am zis ca pastila de a 2 zi ar fi cea mai buna solutie ca sa nu fie dubii si zile stresante...am mers la farmacie si dupa un lung sir de intrebari mi-au dar "Levonelle".dar faza nasoala e ca dupa 2 zile mi-a aparut o secretie galbena,fara miros sau mancarimi care a persistat si a 2 zi.oare ce poate fi? au inceput sa ma doare sa sanii,semn ca menstra. cred ca imi va veni mai repede,dar ma deranjeaza secretia asta...oare sa merg la un control?

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#2 2008-06-06 00:06:03

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Problema noua...

s-ar putea sa fie secretie premergatoare mentrei...eu zic sa mai astepti si daca persista si dupa menstra atunci sa mergi la medic...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-06-06 00:08:50

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

poate sa fie,ma gande-am eu la asta...am citit pe prospectul respectei "pastile" dar nu scria nimik de secretii...e aiurea pe bune,dar nu ma inpacientez...ce va fi va fi....big_smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#4 2008-06-06 00:16:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nici nu are rost sa te impacientezi...daca e ceva iti vei da seama dupa ce trece menstra smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.