|
Nu esti logat.
Costumele de baie la raport...-19#343 2011-06-16 13:13:16#344 2011-06-16 13:23:15
Re: Costumele de baie la raport...Si eu caut tot cu buerti,dar nu push up sau ceva, ci un burele foarte subtire, mai mult sa stea cupa bine pe san si sa para sanul mai mare. Nu suport sa am o tona de burete in sutien ca mi se usuca greu dupa o baie. Sper si eu la un pret bun, mai mult de 100 ron mi se pare absurd sa dai pe un sutien, ar insemna ca nu am ce face cu banii... Offline #345 2011-06-16 19:24:58
Re: Costumele de baie la raport...am eu de ala bandeau cu putin burete care sa-i tina forma. si are o bretea detasabila care vine pe dupa gat, o pun cand intru in apa si cand inot si o dau jos cand stau la plaja sa nu raman cu urme. nu prea imi cade, poate pt ca am sanii mici dar n-am probleme cu el. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #346 2011-06-19 12:27:53
Re: Costumele de baie la raport...cum as putea face sa nu mi se mai vada "formele" prin slip ? nu e transparent, dar nu-mi place cum se vede conturul anumitor zone .. presupun ca un protejslip nu ar rezolva mare chestie.. atunci ce altceva as putea sa incerc? If you take it personal, that's ok! Offline #347 2011-06-19 13:10:10
Re: Costumele de baie la raport...Si tu ai problema asta? Si prietenul meu tot imi atragea atentia inca dinainte de a pleca de-acasa ce si cum mi se vede. Dar nici eu nu am gasit vreo solutie. Nu mi-as pune protejslip, ca ma gandesc ca i s-ar vedea conturul prin slip. Plus, ce te faci daca se dezlipeste si iti iese chiar si numai o parte din slip? Nu ar si mai jenant? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#348 2011-06-19 13:12:39
Re: Costumele de baie la raport...Cupa de protectie ca la sportivi? Do the world a favor, stay like this forever. Offline #349 2011-06-19 13:13:49
Re: Costumele de baie la raport...Cand am vazut ca a postat un baiat ma asteptam la cu totul alt tip de raspuns Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #350 2011-06-19 13:14:12
Re: Costumele de baie la raport...La ce te asteptai? Do the world a favor, stay like this forever. Offline #351 2011-06-19 13:24:06
Re: Costumele de baie la raport...conturul protejslipului nu se vede.. am mai purtat in anumite perioade ale lunii dar nici nu "mascheaza" mai nimic.. If you take it personal, that's ok! Offline #352 2011-06-19 13:28:49
Re: Costumele de baie la raport...eu nici nu m-am gandit vreodata la asta oricum nu cred ca sta cineva sa se uite....si daca sta, bravo lui nu mi-as pune protek slip pentru ca, daca intru si in mare, e nashpa sa stau cu un somoiog de vata ud acolo...nu stiu, asa vad eu. oricum, la cate fac topless, la cate femei sunt pe plaja, nu cred ca mai conteaza. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #353 2011-06-19 13:36:09
Re: Costumele de baie la raport...o ba se vede If you take it personal, that's ok! Offline #354 2011-06-19 13:56:29Re: Costumele de baie la raport...ohooo la cate costume de baie cu labii am vazut asta vara chiar n-am nici un stress Iar vanill prietenul tau de atunci e cam nesimtit ma scuzi ca iti zic...eu i-as fi zis ceva de genul "trebuia sa te uiti bine eventual sa faci si o poza ca mai mult nu pupi " Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #355 2011-06-19 13:59:59
Re: Costumele de baie la raport...v-ati cumpara vreodata costume de baie de la astia?! http://www.kiniki.ro/index.php sunt costume de baie prin care te poti bronza... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #356 2011-06-19 14:00:04
Re: Costumele de baie la raport...da, si pe mine ma deranjeaza treaba asta => imi cumpar costume cu slipul din material dublat.. nush cum sa explic mai bine e fasonat cumva.. nu are doar un strat de material Ultima oara a fost editat de Banana Split (2011-06-19 14:00:21) Offline #357 2011-06-19 14:01:13
Re: Costumele de baie la raport...aaa nu ma supar o fi fost nesimtit.. dar asa era in general, nu doar cu mn If you take it personal, that's ok! Offline #358 2011-06-19 15:02:00
Re: Costumele de baie la raport...
si chiar te bronzezi uniform asa oare? eu cred ca daca chiar ar fi asa n-ar mai sta atatea fete topless pe plaja.. sau da? Offline #359 2011-06-19 15:09:15
Re: Costumele de baie la raport...uniform.. zic astia pe site ca aprox 80% din raze trec prin acel material.. e destul de mult zic eu.. clar trebuie sa te dai cu crema si pe sub acel costum de baie dar pare interesant totusi. cu toate ca preturile nu prea sunt pt bugetul romanului de rand.. adica acum nu mi-as permite sa dau 300 lei pe un costum de baie dar pe viitor ar putea fi o optiune interesanta..si culorile sunt frumoase, modelele la fel.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #360 2011-06-19 23:02:07#361 2011-06-19 23:23:28
Re: Costumele de baie la raport...Am avut eu un sutien d-asta bandeau... l-am luat separat, cu gandul sa il combin cu slipul de la alte costume. Ma gandeam eu ca o sa arate sexy. Mentionand ca am sani mari si fermi, tin sa spun ca a fost un mare esec. La primul val, ramaneam cu el sub sani, iar in permanenta aveam impresia ca imi trage sanii in jos. Pentru mine e un mare 'not'. Imi plac, insa, sutienele balconette, cu armatura si dublura, si cu bretelele plasate mai spre laterale, gen foarte aproape de linia aceea dintre trunchi si brate. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|