homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Costumele de baie la raport...-23

#419 2011-06-25 22:02:02

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Re: Costumele de baie la raport...

fetelor, daca aveti sanii mici probabil nu conteaza urmele.. dar cand ai ditai bagaju dupa tine sa mai fie si super albe si sa-ti sara in ochi cand iti schimbi sutienu.. credeti-ma , nu e deloc placut

#420 2011-06-25 23:34:46

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Cora ce dura esti lol Cred ca e primul subiect in care nu sunt de acord cu tine lol

#421 2011-06-26 12:50:33

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

Eu sunt anti-topless. Nici pe mine nu ma incanta f tare urmele de la sutien, dar ii desfac bretelele, iar cand stau cu spatele in sus, il desfac la spate, si asa evit dungile naspa. Dar topless nu as face. Pur si simplu nu simt nevoia sa-mi expun sanii in fata tuturor. Nu sunt eu tare pudica, dar imi displace ideea in sine.
Si ma enerveaza cand le vad la mare pe toate cu tatele in vant, ba mai nou, si la tv, cand filmeaza pe plaje. Pur si simplu, oriunde te-ai uita, 80% din femei sunt semidezbracate, si majoritatea mai arata si naspa. Nu ca as fi eu vreun fotomodel, dar cel putin stau cu costumul de baie pe mine.

#422 2011-06-26 12:57:24

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

meliko a scris:

Eu sunt anti-topless. Nici pe mine nu ma incanta f tare urmele de la sutien, dar ii desfac bretelele, iar cand stau cu spatele in sus, il desfac la spate, si asa evit dungile naspa. Dar topless nu as face. Pur si simplu nu simt nevoia sa-mi expun sanii in fata tuturor. Nu sunt eu tare pudica, dar imi displace ideea in sine.
Si ma enerveaza cand le vad la mare pe toate cu tatele in vant, ba mai nou, si la tv, cand filmeaza pe plaje. Pur si simplu, oriunde te-ai uita, 80% din femei sunt semidezbracate, si majoritatea mai arata si naspa. Nu ca as fi eu vreun fotomodel, dar cel putin stau cu costumul de baie pe mine.

100% de acord cu tot ce ai zis, meliko.
1. daca nu vrei sa te bronzezi cu dungi si urme, sunt o multime de variante de sutien si de moduri in care ii poti lega bretele sau de a le da la o parte. eu n-am mai avut urme de bretele de ani de zile, de cand imi cumpar aproape numai costume cu sutiene tip bandeau, dar si la cel triunghi imi leg bretelele tot la spate cand stau la plaja, tocmai pt rochii sau topuri stil corset.
2. Nici mie nu-mi place sa vad atatea tzatze la plaja, in special pt ca majoritatea celor care fac topless, nu ar trebui (pt ca le atarna) iar cele care ar avea cu ce, nu fac (probabl au silicoane si le e frica sa nu se topeasca  rotfl2  )

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#423 2011-06-26 13:03:04

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Banana Split a scris:

fetelor, daca aveti sanii mici probabil nu conteaza urmele.. dar cand ai ditai bagaju dupa tine sa mai fie si super albe si sa-ti sara in ochi cand iti schimbi sutienu.. credeti-ma , nu e deloc placut

nu avem sanii mici lol  si asta nu inseamna ca toate fetele ce poarta C.D la sutien fac topless big_smile

Publicitate

loading...

#424 2011-06-26 13:32:34

coraline
Addicted member
Inregistrat: 2010-06-09

u una recunosc, nu arat nashpa lol si am sani frumosi lol  vreau sa arate bine si bronzati, nu cu dungi oribile albe, parca am vitiligo. cu slipii n-am ce face si oricum nu se vad urmele prin haine, dar cum ador vara hainele lejere si sa stau fara sutien pe sub ele, nu suport sa mi se vada urmele.

ca sunt si oribilitati care si le expun, e partea a doua, dar acum n-o sa stau eu acoperita de rusinea lor forgetit

denise rotfl pai pe bune asa vad treaba. daca e sa mor, mor oricum, si cu pulover de lana pe mine. nu as face daca as fi cu prieteni mai noi (sau chiar si mai vechi) insa daca sunt singura sau doar cu gagicul, n-am nici o problema. din fericire nu prea am oameni cu care sa merg la plaja inafara de gagicamiu asa ca m-am scos lol

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-26 13:33:49)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#425 2011-06-26 15:37:35

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu nu as face niciodata topless. Si nici nu imi place sa ma uit la sanii altora la plaja. Mi se pare aiuea. Dar pana la urma e decizia fiecaruia.

Pe mine ma deranjeaza pentru ca la plaja vin si copii , baietei si fetite de 3-4 ani, si nu mi se pare normal sa vada sani expusi la plaja.

#426 2011-06-26 15:45:57

meliko
Full member
Inregistrat: 2011-05-12

monica, de acord wink parca prea a luat-o lumea razna, putina decenta nu ar strica
sau cele care vor sa se dezbrace sa mearga la nudisti, nu pe plaja, sa se uite mamicile urat la ele si sa se holbeze pensionarii

#427 2011-06-26 16:03:33

coraline
Addicted member

mda iar eu cum adooor copiii, mor de grija lor rotfl si aia de isi lasa plozii in pielea goala ce au? de ce sa le admir eu zonele intime? in tari straine copiii peste 1 an nu au voie in pielea goala, la noi zburda in bataia vantului.
copiii mici invata oricum toate porcariile de la proprii parinti si de la Tv sau internet, vezi topicul cu "sex la 10 ani" asa ca nu stau eu sa mor de grija plozilor forgetit
nu exista plaje speciale pt nudisti, sau poate exista in statiuni uitate de lume. unde merg eu exista dar sta toata lumea acolo, nu este speciala.

sa se amenajeze plajele, sa se bage bani in ele, sa se curete apa marii, sa nu mai calcam pe scoici si pe peturi de plastic, alea sa fie grijile adevarate, nu una care sta cu sanii la vedere. acolo trebuie decenta si educatie. daca am rezolva asta... am fi intr-adevar buni

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-26 16:04:05)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#428 2011-06-26 16:26:23

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Mie-mi plac tzatzele. Imi mai clatesc si eu ochii lol Daca as avea si eu sani faini, probabil as face si eu topless, dar cu toate astea nu m-as plimba pe plaja, as ramane pe prosopelul meu. Daca se mai uita careva cand trece, sa fie sanatos.

Si ca tot vorbeam de tzatze, reclamele de la gama nutriskin de la fa le-ati vazut? Tzatze goale si zbenguicioase, in miezul zilei, pe absolut toate canalele (da, si pe disney, miniclip si cartoon network).

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#429 2011-06-26 19:30:58

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Eu am facut topless cativa ani la rand, dar stateam o ora, maxim doua la plaja undeva unde aveam intimitate. Ii vedeam doar eu si soarele. smile Dar cum am vrut sa am sanii mai mari am incercat tinctura de marar si surprize m-am trezit cu noduli. Asa ca am facut o vizita la ginecolog si femeia mi-a spus sa nu mai stau cu ei goi la soare, solar si neaparat sa alaptez cand voi avea copii.  cesafac Idee e ca se vad super frumosi bronzati, anul trecut i-am avut albi si se vedeau naspa si  mai mici.
Si pe mine ma enerveaza fetele care stau cu ei goi pe plaja, nu pot sa ma uit intr-o directie ca gata si ei acolo. Mai prost ma simt eu decat ele si chiar ma streseaza, nu vin la plaja sa le vad lor mameloanele.  box

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#430 2011-06-26 19:54:57

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

yoyo, am vazut si eu reclama aia neutral mi se pare incredibil! nu stiu cum a trecut de CNA! ce nesimtire, sincer..
la biserica la o prega a vorbit preotul de un baietel care a venit la el sa se spovedeasca, si era foarte trist ca a vazut la tv sanii unei fete intr-o reclama, fara sa vrea.. cred ca despre reclama asta vorbea.. nu e nimeni obligat sa vada asa ceva

#431 2011-06-26 20:33:40

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Bey da vbiti de sani de park ar fi cine stie ce tumori oribile... sunt sani, for the love of God. Pana la urma nu inteleg ce e atata rusine vizavi de corpul uman.

Trecand peste chestia asta, nici eu nu sunt mare fana a urmelor. Anul trecut am facut un pic topless, dar in ultimii doi ani mi-am cam schimbat parerea in privinta modei asteia cu bronzatul. Prin liceu eram usor obsedata... ma duceam la strand, la plaja... M-am ars de cateva ori destul de urat, in conditiile in care pielea mea e destul de alba. Acum a inceput sa nu-mi mai pese atat de mult cat sunt de bronzata. Si pielea alba mi se pare sexi.

Cand mai aud replici de genul "Vaaai, dar ce alba esti..." (si o fata daia de parca am ciuma) sau cum am citit la un mom dat pe forum "dar nu ti-e rusine sa mergi la plaja asa alba ca branza". Geez... pana nu demult femeile foloseau tot felul de trucuri ca sa-si albeasca pielea, iar pielea bronzata era considerata semnul clasei muncitoare, care  "presta" in camp deschis.

Nu spun nici ca pielea bronzata e perfecta, nici ca aia alba e perfecta. Cred ca fiecare ar trebui sa decida ce ii place mai mult si, pana la urma, ce i se potriveste. Oricum, eu preconizez ca usor, usor o sa treaca moda asta. Daca va uitati la fotomodelele care sunt pe val in momentul asta, majoritatea sunt extrem de albe (Ex:rusoaicele)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#432 2011-06-26 21:09:12

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

http://sunstylefiles.files.wordpress.com/2010/09/onion_imagearticle2603.jpg

Ca tot nu ne plac dungile lol

Serios acum pe mine nu ma deranjeaza dungile albe la slip de exemplu, ca doar nu umblu in fundu gol pe strada. Insa acum niste ani m-am intalnit intamplator cu o colega pe strada si era bronzata cu sutien prins la ceafa si avea pe ea un maieut cu bretele subtiri. Se vedea atat de urat incat am zis pe loc: eu nu vreau sa vad asa ceva pe mine ever, de asta am renuntat la sutiene cu prindere la ceafa, desi mi-e duper greu sa gasesc un model frumos si cu sutien normal.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#433 2011-06-26 21:10:55

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Haha, ce Tron-like arata lol

Poor is the man whose pleasure depends on another

#434 2011-06-26 21:15:59

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

ma inscriu si eu in categoria mica de altfel lol a celor carora nu le plac urmele albe .. de asta caut cu disperare un sutien fara bretele.

#435 2011-06-26 21:23:09

coraline
Addicted member

ioana am avut eu din ala si pica cand iti era lumea mai draga, faceai topless fara sa vrei tongue

lela  rock

#436 2011-06-26 21:25:12

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

pai la mine nu are de pe sa pice , doar stii lol
eu am facut si topless, nu tot timpul cat am stat la plaja, dar am facut ..
si slipul nu stiu cum sa fie ca daca imi iau din ala normal, eu care port numai tanga, se vede aiurea.. stiu, o sa ziceti ca nu se uita nimeni la fundul meu, dar nu imi place mie diferenta de culoare

#437 2011-06-26 22:38:46

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Banana Split a scris:

depinde de persoana tongue si eu am "mult bagaj"   si pe mine de ex nu ma derajneaza deloc urmele albe smile
iubitului meu ii plac foarte mult sanii albi si ii considera super sexy asa big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.