|
Nu esti logat.
Costumele de baie la raport...#1 2008-06-06 17:14:51
Costumele de baie la raport...Buna fetelor....ieri mi-am cumparat un costum de baie foarte frumos si a fost si ieftin...si ma gandeam ca tot a venit vara haideti sa vedem care ce fel de costume poarta si cam cat ati da voi pe un costum de baie..eu sincer nu prea mult ca dupa un sezon ma plictisesc....poze cu costumul...maine:X Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #2 2008-06-06 17:25:05
Re: Costumele de baie la raport...eu mi-am luat unul rosu simplu material elastic ...30 ron "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #3 2008-06-06 17:27:57
Re: Costumele de baie la raport...al meu e rosu cu niste flori aplicate si am dat pe el 12 lei... da ...12 doar Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #4 2008-06-06 17:29:21
Re: Costumele de baie la raport...eu mi-am luat azi unul albastru din kenvelo.normal era 83 lei,dar am mai luat unul pentru cineva si am dat 83 pe doua la oferta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #5 2008-06-06 17:29:37
Re: Costumele de baie la raport...da, bun topic Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-06-06 17:30:58) Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-06 17:32:40
Re: Costumele de baie la raport...eu mi-am luat anul trecut unul cand am fost la Felix, cu vreo 15 lei. e cu sutien cu triunghiuri si slip cu siret pe parti. slipul e negru cu o floare galbena si sutienul e galben cu cate o floare neagra pe fiecare triunghi. Offline #7 2008-06-06 17:33:17
Re: Costumele de baie la raport...si eu sunt in cautare de costum de baie vreau sa imi cumpar 2.si sunt si cam pretentioasa in sus vreau cupelel sa fie in forma de triunghi si jos sa o acopere cat mai bine pe aia mica si nici sa nu fie scump.cine e din Buc.sa imi spuna si mie unde sa gasesc ceva ok? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-06-06 17:35:40
Re: Costumele de baie la raport...
daca ai un magazin golden point (golden lady) prin apropiere, acolo se vand piese separate, adica poti sa-ti iei sutien o marime - culoare, slip alta. Doar ca sunt scumpute. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-06-06 17:36:42) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #9 2008-06-06 17:36:37
Re: Costumele de baie la raport...si eu as vrea sa mi-l schimb dar ma enervez mereu pt ca nu gasesc cu tanga...numai slip normal am vazut si am observat ca majoritatea sutienelor au burete si nu vreau asa #10 2008-06-06 17:39:37
Re: Costumele de baie la raport...eu nu vreau tanga. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-06-06 17:41:07
Re: Costumele de baie la raport...eu mereu am avut numai tanga la costum pt ca nu vreau sa ma bronzez cu urme se vede cam nasol #12 2008-06-06 17:42:00
Re: Costumele de baie la raport...pai si eu as vrea tanga,dar nu vreau sa-mi expun grasimea,asa k raman la cei normali Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #13 2008-06-06 17:45:08
Re: Costumele de baie la raport...al meu saracu' va necesita o schimbare.... e verde inchis, tot de ala cu "triunghiuri". l-am luat cu 50 ron acu vreo 3 ani, de la ani's. problema lui e ca doar sutienul e cu snur, chilotul are in lateral doua portiuni cu snur, dar nu e din ala care se leaga, e banda continua. si eu patesc invers ca heimdall... sutienul imi e bun mic, dar chilotul strange putin sunculitza in zona aia. asa ca vreau neaparat sa-l schimb cu unul cu snur reglabil, pe care sa-l leg eu si sa nu ma mai stresez \ Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #14 2008-06-06 17:47:29
Re: Costumele de baie la raport...exista in magazine costume de la 12 lei la multi bani si ai de unde alege Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #15 2008-06-06 17:51:56
deci arata bestial costumele astea le-am remarcat si eu dar oare nu s-ar vedea linia bronzata aiurea? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #16 2008-06-06 17:53:10
in genul asta mi-am luat eu anul trecut de la golden point la vrep 150 ron mami de minuni Offline #17 2008-06-06 17:54:54
Re: Costumele de baie la raport...eu am unul jolidon cu slip brazilian..sutienul nu-l port N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #18 2008-06-06 17:57:29
Re: Costumele de baie la raport...nu se mai poarta tanga...se poarta asa 3 sfert sau cum ii spune #19 2008-06-06 17:58:04
Re: Costumele de baie la raport...si am uitat sa mentionez - al meu e ca in al doilea link pus de heimdal, negru si cu o orhidee galbena pe sanul stang. nu ramane naspa urma. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|