|
Nu esti logat.
Am si eu o intrebare....-2#20 2008-06-06 21:04:36
Re: am si eu o intrebare....poti sa iei ac.doar cred ca nu strica sa investighezi suplimentar de ce iti vine menstra la 2-3 luni VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-06-06 21:08:22
Re: am si eu o intrebare....ma gandeam k poate e de la faptul k intrerup activitatea sexuala definitiv pt un anume timp dar nush,o sa ma duc sa fac un control... Offline #22 2008-06-06 21:11:02
Re: am si eu o intrebare....Nu, nu are legatura cu activitatea sexuala. Poti merge la medicul de familie pt o trimitere la ginecolog, si asa nu mai platesti consultatia A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #23 2008-06-06 21:11:17
Re: am si eu o intrebare....pai nu are treaba activitatea sexuala cu menstra... cand erai virgina nu`ti venea menstra? cam asta`i situatia Offline #24 2008-06-06 21:13:39
Re: am si eu o intrebare....asa o sa fac...ms Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|