homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Uretra si vaginul afectat

#1 2008-06-07 20:18:44

aicha
New member
Inregistrat: 2006-11-19

Uretra si vaginul afectat

Buna seara la toata lumea.
    Am o mare problema cu care ma confrunt de 2 luni de zile si nu-i mai dau de capat. Scurgeri vagınale, dar de cateva zile si din uretra. Efectiv nu stiu ce sa mai fac.
    Am fost la doctor acum doua luni de zile cand au inceput simptomele, in urma unui act sexual neprotejat, de fapt este impropriu zis, in urma unor atingeri in zona genitala, insa un gest suficient de clar incat sa ma gandeesc la o boala cu transmitere sexuala. Cam tarziu ma gandesc..dar asta sa-mi fie invataura de minte.
    Revenind, doctorul m-a diagnosticat cu candida.
    Am urmat un tratamentul lui, cu ovule (am uitat cum le spune ) dar si cu crema Canesten, insa nu mi-a trecut. Mentionez ca mi-am luat si lama si mi-am facut si testul papanicolau. Rezultatele au fost foarte bune.
    Intre timp a trebuit sa vin cu serviciul in İstanbul. Dupa o perioada manacrimile au inceput sa fıe din ce in ce mai deranjante, scurgerea foarte abundenta. O colega de-a mea a mers pana in Romania si am rugat-o sa se intereseze, sa-mi ia ceva pt problema mea.  Mi-a luat Lomexin ( eu gandindu-ma ca am candida, ceea ce mi-a spus doctorul) Am inteles ca e un ovul foarte bun. L-am luat. Nimic. Aceleasi simptome. Apoi am luat doua pastile antimicotice. In 2 sapt 2 pastile. Dupa care a trebuit sa  vin eu in Ro si am luat Macmirror ovule.
    Din disperare nu am stiut ce sa mai iau si am luat tot ce mi s-a recomandat la farmacie. Nu am avut  tımp sa merg la un doctor ginecolog in Bucuresti, iar aici m-ar costa in jur de 200 de  euro consultatia si totul.  Poate reusesc cumva sa ajung la liman cu ajutorul vostru. Sunt constienta ca tb o consultatie, dar pana pe data de 21 iunie cand vin pana in tara, ce ma fac?
    Va rog dati-mi un sfat ceva, sa iau niste pastile ceva, pana cand reusesc sa ajung in Romania la un doctor.
    Subliniez: scurgeri abundente, de culoare alb-galbui, fara miros, si din uretra aceleasi scurgeri, plus ca din uretra curge si ceva de culoare maronie..Seara indeosebi  ma jeneaza cel mai tare, incep mancarimile, incepe calvarul..Nu stiu ce sa mai fac, acum am inceput niste spalaturi cu un ceai...
    Luminati-ma si pe mine pt ca nu  stiu cum sa mai procedez. Nu m-am confruntat niciodata cu asa ceva. Poate stiti despre ce ar putea fi vorba..

Va multumesc!

May all your joys be pure joy, and all your pain champagne!

#2 2008-06-07 20:39:00

andrutza
Vizitator

Re: Uretra si vaginul afectat

Daca medicul ti-a zis ca ai candida si la lama ti-a iesit candida trebuia sa-ti dea si niste pastile nu doar ovule....flucovim de 150 au luat mutle fete si unora le-a trecut altora le-a reaparut...eu m-am facut bine definitiv cu flucovimd e 150. se ia o pastila atat...dar acum depinde daca esti sigura ca ai candida sau nu

#3 2008-06-07 20:49:44

aicha
New member

Da Andrutza, dar la candida ai scurgeri maronii prin uretra?

#4 2008-06-07 21:14:54

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Poate problema nu e numai la uretra...
Echografie ti-a facut doctorul?

#5 2008-06-07 21:19:30

aicha
New member

ecografıe,  nu

Publicitate

loading...

#6 2008-06-07 21:25:23

ET
Addicted member

Contraceptive iei?
E aiurea sa iei medicamente fara sa stii exact ce ai, nu e deloc indicat.

#7 2008-06-07 21:28:31

aicha
New member

Da, iau contraceptıve. Dar le iau de un an jumate. Nu cred ca e dın cauza lor.
  Problema e scurgerea dın vagin sı dın uretra ın mod sımultan, dar sı mancarımea. E fantastıc. Nu pot sa -i dau de capat. Tratamentul ınıtıal nu a dat roade de asta m-am apucat eu de facut pe doctorul...

#8 2008-06-07 22:48:47

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Eu zic sa mergi la alt doctor si sa renunti la "a face pe doctorul"

#9 2008-06-07 23:05:50

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

plus ca pt scurgerile din uretra trebuie facut un sumar de urina. cu ovule si creme nu prea poti rezolva problema si acolo...trebuie intai vazut ce e in urina

mami de minuni hjarta

#10 2008-06-08 01:04:47

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

si poate papanicolaul nu acopera toate analizele pt bts, iar scurgerile sa fie de la ceva nedepistat

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#11 2008-06-08 16:15:49

o'hara
Platinum member

pai nici nu acopera pap-ul...sunt laboratoare unde nici nu iti analizeaza secretia ci doar modificarile celulelor colului

mami de minuni hjarta

#12 2008-06-08 18:32:58

aicha
New member

dar totusi cu simptomele pe care le am credeti ca ar putea fi vorba de vreo boala  cu transmitere sexuala? este una care se manifesta asa? mentionez ca scurgerıle sunt f abundente... pana pe 21 cand vin ın tara este prea tarzıu pt un control ginecologic?

#13 2008-06-09 11:16:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

aicha...scurgerea maronie arata singerare...
sa nu cumva sa fie gonoree...si chlamidia ar putea fi...
trebuie investigat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#14 2008-06-10 19:15:06

aicha
New member

Doctoressa, dar ceea ce am poate suferi amanare vreo 10 zile? Sunt in İstanbul si abia sambata viitoare ajung pana in Romania. Efectiv sunt speriata de urmarile negative ale bolilor netratate, boli de care mi-ai amintit. Sterilitate..afectarea trompelor uterine...

#15 2008-06-10 19:19:39

ET
Addicted member

Aicha, daca incerci sa te autotratezi cred ca mai rau faci deoarece pentru o perioada ai masca simptome importante pentru doctor, asadar diagnosticul ar fi gresit si lucrurile s-ar complica.

10 zile trebuie sa rezisti cumva. smile Nu vei ramane sterila, relax!

#16 2008-06-11 17:42:37

aicha
New member

Multumesc pt raspunsurı . As fi vrut sa merg la Doctoressa la cabinet dar nu lucreaza  Sambata. Stie cıneva un cabinet ginecologic bun in Bucuresti care sa sa aiba program si Sambata?

#17 2008-06-11 17:52:15

o'hara
Platinum member

doctoressa nu e medic ginecolog ci de planning

mami de minuni hjarta

#18 2008-06-11 23:06:23

mady_zuzu
New member
Inregistrat: 2008-02-01

din proprie experienta spun k o crema de albenele ar putea sa-ti calmeze mancarimile. am auzit k "gheara matei" ar fii buna pt candida...dak intr-adevar ai candida wink

Ultima oara a fost editat de mady_zuzu (2008-06-11 23:07:11)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.